siz istersiniz de ben yapmaz mıyım cicişler
inşallah öyledir tatlım :) eşimde isyeğğğaannn lardaMakbulem bahar sendromudur benimde bazen hep uyuyasim geliyor ben civil civil makbulemi ozledimmmm haydi bitanem
mesaj atmış canım :)Nerden gordun kuzu ikizimiii
Aaaa neden yakışmasın ablişyok kiz ne gelinliggi saka bu saatten sonra yakismaz bize gencler giyinsin
inşallah öyledir tatlım :) eşimde isyeğğğaannn lardaölü gibiymişimde iki kelam etmiyomuşumda :)
ve çok lezzetli oluyor canım evde benden başka diyet yapan yok ama bazen bana bile kalmıyor.Bence yaparsın hemde en guzelinisu patlican menusu harika ya kalorisi de cok dusuk tam diyet yemegi
Kuzum hepsini Cocuklar yedi bana kalmadi[QUOThepsini coflicammm, post: 40396186, member: 661921"]Ablam gezmelerde .kurabiye yemedigin icin seni alkisliyorum
ve çok lezzetli oluyor canım evde benden başka diyet yapan yok ama bazen bana bile kalmıyor.
IyiymisssssAaaa neden yakışmasın abliş
Bak ne güzel kiloları da vercen değişik olur güzel olur olmadı beyaz elbise giyersin gelinlik niyetine
Biz ilk evlilik yıldönmümüzü romantik bi salda kutlamıştıkben gelin çiçeğimle ve duvağmla beyaz elbise giymiştm kocacıkta damatlk papyonu şapkası çok ama çok güzeldi
Bu sene ramazana geliyor bakalım napcez
Kuzum hepsini Cocuklar yedi bana kalmadi
Aaaa neden yakışmasın abliş
Bak ne güzel kiloları da vercen değişik olur güzel olur olmadı beyaz elbise giyersin gelinlik niyetine
Biz ilk evlilik yıldönmümüzü romantik bi salda kutlamıştıkben gelin çiçeğimle ve duvağmla beyaz elbise giymiştm kocacıkta damatlk papyonu şapkası çok ama çok güzeldi
Bu sene ramazana geliyor bakalım napcez
ablam Cocuklara afyet olsunn iyi olmus
Onlar olmasa zaten yanmistim onceden onlarin yuzunden kilo aliyordum simdi zayiflamak icin onlari kullaniyorum[/QUOTE]Yarasın çocuklara iyiki yemişler
Aminnnnnn ecmainnn bebeğim cümlemizi inşallahTabikiksrays yakisir ablam harika olursun bencede
ayy ne romantik yaa kuzum MASALLAH ALLAHIM her daim mutlu etsin INSALLAH balim
Onlar olmasa zaten yanmistim onceden onlarin yuzunden kilo aliyordum simdi zayiflamak icin onlari kullaniyorum
bende severim canım sıradan bir haşlanmış sebzenin bile tadını anında mükemmel yapıyor. ben tüm sebzelerle yapıyorum hemen hemen. mesela kırmızı lahanayı haşla. robotta rendele. limon suyu ve sarımsaklı yoğurtla bir harika oluyor. ve çok düşük kalorisi var tavsiye ederim.Bende sarmisakli yogurlu herseye baylrm