82 kiloyum bu günlük benim ışığım artik aynalara küsmek yok...

yok kiz ne gelinliggi saka bu saatten sonra yakismaz bize gencler giyinsin
Aaaa neden yakışmasın abliş
Bak ne güzel kiloları da vercen değişik olur güzel olur olmadı beyaz elbise giyersin gelinlik niyetine :nazar::KK15:
Biz ilk evlilik yıldönmümüzü romantik bi salda kutlamıştık:oops: ben gelin çiçeğimle ve duvağmla beyaz elbise giymiştm kocacıkta damatlk papyonu şapkası :KK22::KK74: çok ama çok güzeldi
Bu sene ramazana geliyor bakalım napcez:KK73:

[QUOThepsini coflicammm, post: 40396186, member: 661921"]Ablam gezmelerde .kurabiye yemedigin icin seni alkisliyorum:KK9:[/QUOTE]
Kuzum hepsini Cocuklar yedi bana kalmadi
:KK48:

Bak ne güzel kiloları da vercen değişik olur güzel olur olmadı beyaz elbise giyersin gelinlik niyetine :nazar::KK15:
Biz ilk evlilik yıldönmümüzü romantik bi salda kutlamıştık:oops: ben gelin çiçeğimle ve duvağmla beyaz elbise giymiştm kocacıkta damatlk papyonu şapkası :KK22::KK74: çok ama çok güzeldi
Iyiymisssss

Tabiki ksrays ksrays yakisir ablam harika olursun bencede :KK66:

ayy ne romantik yaa kuzum MASALLAH ALLAHIM her daim mutlu etsin INSALLAH balim:KK36:

Bende sarmisakli yogurlu herseye baylrm:KK48:
bende severim canım sıradan bir haşlanmış sebzenin bile tadını anında mükemmel yapıyor. ben tüm sebzelerle yapıyorum hemen hemen. mesela kırmızı lahanayı haşla. robotta rendele. limon suyu ve sarımsaklı yoğurtla bir harika oluyor. ve çok düşük kalorisi var tavsiye ederim.

X