- 28 Mart 2015
- 1.044
- 1.504
hayır canım yoğurdun kalorisinden asla korkmayın. vücuttaki yağ yakımına en büyük yardımcıdır yoğurt ve tabiki de sarımsak. çayı bile çıkmıştı bir ara sarımsağın. sarımsak ve soğanda kalori yok denecek kadar azdır. içinize sinmezse light yoğurt tüketebilirsiniz. patates bezelye havuç olmaz cicim ya. ama geri kalan tüm sebzeler olur.Buda cok guzelll tarif hepsini yapicam yemek kitabi gibidin kispatates haslamasina olmaz dimi ama sarmisajli yogurt kalorisi fazla olur mu ki
Migrenimde var benim ondanda olabilir ama yinede dikkat ediyorum yediklerimebas donmesi sanrm rejimden
Diyet zor zannat gülüm mecbur cekcez bu durumuama sunu bil super gidiyosun
hayır canım yoğurdun kalorisinden asla korkmayın. vücuttaki yağ yakımına en büyük yardımcıdır yoğurt ve tabiki de sarımsak. çayı bile çıkmıştı bir ara sarımsağın. sarımsak ve soğanda kalori yok denecek kadar azdır. içinize sinmezse light yoğurt tüketebilirsiniz. patates bezelye havuç olmaz cicim ya. ama geri kalan tüm sebzeler olur.
Ben sarimsagi cok kullaniyorum yogurdu dahayır canım yoğurdun kalorisinden asla korkmayın. vücuttaki yağ yakımına en büyük yardımcıdır yoğurt ve tabiki de sarımsak. çayı bile çıkmıştı bir ara sarımsağın. sarımsak ve soğanda kalori yok denecek kadar azdır. içinize sinmezse light yoğurt tüketebilirsiniz. patates bezelye havuç olmaz cicim ya. ama geri kalan tüm sebzeler olur.
Migrenimde var benim ondanda olabilir ama yinede dikkat ediyorum yediklerime
tesekkür ederim canım benim :)sen bizim grubun gülüsün gülü
tesekkür ederim canım benim :)
canım eski diyetimde diyetisyenim bana 1 tane haşlanmış patates veriyordu hergün ama benim menümde hiç ekmek yoktu. o yüzden veriyordu. ekmek yemediğin bir gün patates yiyebilirsin bir tane.Bayilirim patates ve sarimsakli yogurda kilo aldirir diye yapmiyorummm
Ha gayet bu gece 500 ol ucak sayfa
Rabbim sifa versin kuzum belkide bu beslenme sekli derdine de deva olacak saglik herseyin basiMigrenimde var benim ondanda olabilir ama yinede dikkat ediyorum yediklerime
süper canım keten tohumu yağ yakıcıdır direkt :)Aynen kuzum onlar cisss yaaama bende yogurt tuketıyorum icinede keten tohumu koyuyorum
süper canım keten tohumu yağ yakıcıdır direkt :)
ben cesaret edemedim canım ya. midem o kadar sağlam değil benim :)Sarmisak cayi icen varmi canlar
Amin insallahhALLAH sifa versinn gülüm gerçekten üzüldüm dikkatli ol
Allah razı olsun hepinizden umarım öyledirRabbim sifa versin kuzum belkide bu beslenme sekli derdine de deva olacak saglik herseyin basi
tabi laa sen ne diyonMesaji okuyunca biraz olsun gulumsedin mi
ben cesaret edemedim canım ya. midem o kadar sağlam değil benim :)