Niye özellikle sekizi?
Ay bende görmek istiyorum o fıstık haliniGelinlik alcam INSALLAH
Ay güzel yürekli kardeşim kaptan sensin kuşum onayını alalım istedimTabi bitanem herkese kapimiz acik
Gelinlik alcam INSALLAH[/QUOTE
allah mutlu mesut etsinbende mayısta ablama gidiyorum canm istanbuluma gidicem 3 haftam var kilo vermem şart
Ay bende görmek istiyorum o fıstık halini
Varim canim bunun icin burdayim degismeliyim cok istiyorumKuzummm hosgeldin bizimle bu yolda varmisin
Babada ="zayiflicammm, post: 40354035, member: 661921"]Ay bende görmek istiyorum o fıstık halini
Varim canim bunun icin burdayim degismeliyim cok istiyorum
Kuzucum yoğurt+salata ekle ögünlerine ,çok iyi gidiyorsunsabah
• 2 adet yumurta
• 1 adet zeytin
• 1 kibrit kutusu kadar peynir
• salatalık
öğle
• 1 adet elma
Aksam
•Yeşil fasulye
• 2 dilim ekmek
• salata
5000 adım 2 litre su
Tamam kuzucum bende 7lilere duseyim ilk sana gonderecgmINŞALLAH bitanem sana yollarim resmimi bitanecik kardesimmmm
Super gidiyosunnn kisssabah
• 2 adet yumurta
• 1 adet zeytin
• 1 kibrit kutusu kadar peynir
• salatalık
öğle
• 1 adet elma
Aksam
•Yeşil fasulye
• 2 dilim ekmek
• salata
5000 adım 2 litre su
Verirsin insallah tatlim sen hangi sehirdesinrinşallah tatlım : 40354034 .!.:Gelinlik alcam INSALLAH[/QUOTE
allah mutlu mesut etsinbende mayısta ablama gidiyorum canm istanbuluma gidicem 3 haftam var kilo vermem şart
Nasi yani kuzum hastamisin yoksa biseyler yemeye calis zorla birazzHatunlar ben menu cikaramiyorum artik yasuda icmiyorum canim biseyde istemiyor kahvalti yok öglen öyle gecistiriyorum aksam yok napacagim ben
[QUOTki tamam flicammm, post: 40353989, member: 661921"]Niye özellikle sekizi?
Hatunlar ben menu cikaramiyorum artik yasuda icmiyorum canim biseyde istemiyor kahvalti yok öglen öyle gecistiriyorum aksam yok napacagim ben