82 kiloyum bu günlük benim ışığım artik aynalara küsmek yok...

:KK66::KK66:
Sabah
Bir haşlanmış yumurta
Çay
Domates
Peynir
İki dilim ekmek

Öğlen
Yarim dilim ekmek
İki kaşık patlıcan tava
İki çatal pirasa
Yarim bardak çay

Akşam
Yarim kase tava
Bir muz
İki çilek
Su ikilt
Spor
Leslie
Mekik
Squat
Twister

Sabah
1 kase çorba
1 yumurta
maydanoz

Ara
1/2salatalik
1 ısırık muz

Ikindi
1 kase çorba
salata
küçücük 1 parça tavuk
1 dilim tahlili ekmek
aslinda bugün hiç ekmek yememeyi dusunuyordum ama buna da şükür

2.5 lt su
30 dk trambolin
100 ip atlama
100 mekik
15 dk ekstra spor

[QUOTy__060, post: 40330085, member: 533218"]Bnde beden temizliğini uygulayacagim bu ay ablam,doğrudur[/QUOTE]
Daha once uygulamişmiydin tatlım merak ettim

Sabah
•Salatalık
•1 dilim ekmek
•sekersiz cay

Öğle
•armut

Aksam
• 2 yemek kasığı mantı
• sebze corbası bir kase

Selam kizlar
eltim kozmik beden temizliğinden bahsetti marankinin lavmanda yapılıyormuş ama o yapmamış diğerlerini uygulamış oda 2 ayda 5 kilo vermisti bu ayın 14 dünde yapılıyormuş sanırım ilkbahar ve sonbaharda yapılıyormuş bilgisi olan varmı
Merhaba arkadaslar. Bugün gec geldim ama olsun :) abla lavman ilac degil mi bagirsak temizleyici yoksa ben mi yanlis biliyorum

:KK66::KK66:
Sabah
Bir haşlanmış yumurta
Çay
Domates
Peynir
İki dilim ekmek

Öğlen
Yarim dilim ekmek
İki kaşık patlıcan tava
İki çatal pirasa
Yarim bardak çay

Akşam
Yarim kase tava
Bir muz
İki çilek
Su ikilt
Spor
Leslie
Mekik
Squat
Twister

Menun super kuzummmm:KK66:

Sabah
1 kase çorba
1 yumurta
maydanoz

Ara
1/2salatalik
1 ısırık muz

Ikindi
1 kase çorba
salata
küçücük 1 parça tavuk
1 dilim tahlili ekmek
aslinda bugün hiç ekmek yememeyi dusunuyordum ama buna da şükür

2.5 lt su
30 dk trambolin
100 ip atlama
100 mekik
15 dk ekstra spor

Ablam menusunu paylamis mutlu oldum ablam menun super :KK66:detoks gibi olmus detoks mu yapiosun

[QUOcanım ayifdetone metis bst: 40333443, member: 661921"]Ablam menusunu paylamis mutlu oldum ablam menun super :KK66:detoks gibi olmus detoks mu yapiosun[/QUOTE]
Yok canim ben detoks metoks botoksla felan ugrasamam:63:

Tatlim ben kozmik kuru meraktan arastirdim kadinlar kulubunde birsuru yorum var yapan var karsi cikan var dusundum ben bu islerle ugrasamam @ay_060 denesin bakalim sonuctan memnun kalicakmi :110:

[QUOcanım ayifdetone metis bst: 40333443, member: 661921"]Ablam menusunu paylamis mutlu oldum ablam menun super :KK66:detoks gibi olmus detoks mu yapiosun
Yok canim ben detoks metoks botoksla felan ugrasamam:63:

Tatlim ben kozmik kuru meraktan arastirdim kadinlar kulubunde birsuru yorum var yapan var karsi cikan var dusundum ben bu islerle ugrasamam @ay_060 denesin bakalim sonuctan memnun kalicakmi :110:[/QUOTE]

Bende merak etrim simdi ablam adasim denesin bende bi bakym nasil arastriliyo ne yazcaz ablam tam adi

[QUOTtatlım le, post: 40332906, member: 662015"]Merhaba arkadaslar. Bugün gec geldim ama olsun :) abla lavman ilac degil mi bagirsak temizleyici yoksa ben mi yanlis biliyorum[/QUOTE]
Evet tatlim genelde ameliyattan önce veya doğumdan önce lavman uygulanıyor ilaçli mi yoksa sadece su mu onu bilmem ama ilk dogumum normaldi ve bana da yapilmisti

Ama bu kozmik temizlikte kaynatilip soğutulmuş suya sirke katip bağırsakların temizlenmesi saglaniyorrmuş öyle yaziyordu

X