82 kiloyum bu günlük benim ışığım artik aynalara küsmek yok...

ikizlerin mi var çok güzel ya :) Allah bağışlasın[/QUOTE]
Amin tatlim Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah Büyük kızım 8 yaşında ikinciyi beklerken ucuncu de aradan çıkmış oldu Rabbim sağlık sıhhat versin insallah
@zayiflicammm öperim teyzesi onlarda ellerinden öper yagmurcum

ikizlerin mi var çok güzel ya :) Allah bağışlasın
Amin tatlim Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah Büyük kızım 8 yaşında ikinciyi beklerken ucuncu de aradan çıkmış oldu Rabbim sağlık sıhhat versin insallah
@zayiflicammm öperim teyzesi onlarda ellerinden öper yagmurcum[/QUOTE]

Sagolsunlar ablam RABBIM bagislasin ablacim

INSALLAH kuzum iyi dileklerin icn cok sagol
Yaaaa gercekten mi ya naptin kuzum mayisin kacinda baslamistin temuz 1ne kadar supersinn alkisliyorum seni[/QUOTE]
teşekkür ederim canım ya.dediğim gibi o dönem bir diyetisyene gitmiştim. isterseniz aklımda kaldığı kadarıyla yazayım deneyimlerimi. spor kısmında kendimizi çok zorlamıyoruz. çünkü az kaloriden dolayı kaslara çok yüklendiğimiz zaman aşırı enerji ihtiyacından diyeti hiç anlamadan bozabiliriz. ağır egzersizleri koruma programına bırakıyoruz. yürüyebildiğimiz kadar yürüyoruz merdiven çıkıyoruz ve günde 50 mekik çekiyoruz. yürümek çok önemli günde 6 saat yürüdüğüm zamanları bilirim ne azimmiş :)
gelelim diyet kısmına bu diyetisyen her hafta listeye bir şeyler ekleyip çıkarırdı. metabolizma yavaşlamasın diye
ilk hafta menüsü:
sabah:domates salatalık maydanozdan salata, 1 haşlanmış yumurta (yenmesi şart) 1 dilim peynir yarım paket yani 5 tane form bisküvi
günün geri kalanı için 1 kutu küçük boy light ton balığı konsevesi,80 gr olandan(yenmesi şart) 1 haşlanmış patates, 1kg a kadar light yoğurt, sınırsız yeşillik yani marul salatalık maydanoz limon vs. ne isterseniz. bu malzemeleri ister öğlen ister akşam tüketiyoruz. mesela ben öğlen ton balığı ile salata yapardım. akşam patatesi sarımsaklı yoğurtla tüketirdim. kendimce yemek haline getirmeye çalışırdım.
tuz kesinlikle yasak. yeşilliklerin üzerine salataya vs kesinlikle yok. baharatlar serbest.
aynı şekilde sıfır şeker asla yok.
günde 1 yemek kaşığı zeytinyağı hakkınız var salatada kullanabilirsiniz.
gece uyumadan önce 1 kase light yoğurt mutlaka ( göbek yağını eritirmiş) bunu da ben eklemiştim.

Heheeeyytt bee benim ortim iştee
Yes baby kendimi tartiya cikarken survivor'da gibi hissediyorum
Canim bende yok diye seviniyordum ama bendede basladi kabizlik nasil olacak bilmiyorum bide cok siskinlik yapiyor kilo aldim saniyorum moralim bozuluyor
Aksam yatmadan bir kasik zeytinyagi icmistim ben iyi gelmisti

demlicaykeyfi

kuzum kvdeydi gelmedi sanirim yoksa gelrdiii buraya
Geldim tatlim masallah ne cok kaynatmişsiniz prensesler

kafsinkaf /QUOTE]
teşekkür ederim canım ya.dediğim gibi o dönem bir diyetisyene gitmiştim. isterseniz aklımda kaldığı kadarıyla yazayım deneyimlerimi. spor kısmında kendimizi çok zorlamıyoruz. çünkü az kaloriden dolayı kaslara çok yüklendiğimiz zaman aşırı enerji ihtiyacından diyeti hiç anlamadan bozabiliriz. ağır egzersizleri koruma programına bırakıyoruz. yürüyebildiğimiz kadar yürüyoruz merdiven çıkıyoruz ve günde 50 mekik çekiyoruz. yürümek çok önemli günde 6 saat yürüdüğüm zamanları bilirim ne azimmiş :)
gelelim diyet kısmına bu diyetisyen her hafta listeye bir şeyler ekleyip çıkarırdı. metabolizma yavaşlamasın diye
ilk hafta menüsü:
sabah:domates salatalık maydanozdan salata, 1 haşlanmış yumurta (yenmesi şart) 1 dilim peynir yarım paket yani 5 tane form bisküvi
günün geri kalanı için 1 kutu küçük boy light ton balığı konsevesi,80 gr olandan(yenmesi şart) 1 haşlanmış patates, 1kg a kadar light yoğurt, sınırsız yeşillik yani marul salatalık maydanoz limon vs. ne isterseniz. bu malzemeleri ister öğlen ister akşam tüketiyoruz. mesela ben öğlen ton balığı ile salata yapardım. akşam patatesi sarımsaklı yoğurtla tüketirdim. kendimce yemek haline getirmeye çalışırdım.
tuz kesinlikle yasak. yeşilliklerin üzerine salataya vs kesinlikle yok. baharatlar serbest.
gece uyumadan önce 1 kase light yoğurt mutlaka ( göbek yağını eritirmiş) bunu da ben eklemiştim.[/QUOTE]

Wuuuu 6 saat mi

Iyiymis tekrar geri aldinmi yoksa devam mi ediyorsun tatlim
tebrik ederim bu arada

Wuuuu 6 saat mi

tebrik ederim bu arada[/QUOTE]
teşekkür ederim canım. diyetten sonra koruma programı uyguladım. eski yeme alışkanlıklarımı değiştirdim ve 7 sene bu kiloyu korudum. ama bu son 1.5 senede stresten vs. gece yemelerim başladı abur cuburlar başladı derken bir bakmışım oldum 75. yani tamamen benim hatam yüzünden 75 e döndüm. gece 1 ekmek kızartılıp tereyağlı yenirmi ? işte o kadar cozutmuştum

@ kafsinkaf35, post: 40290630, member: 670148"]Wuuuu 6 saat mi

tebrik ederim bu arada[/QUOTE]
teşekkür ederim canım. diyetten sonra koruma programı uyguladım. eski yeme alışkanlıklarımı değiştirdim ve 7 sene bu kiloyu korudum. ama bu son 1.5 senede stresten vs. gece yemelerim başladı abur cuburlar başladı derken bir bakmışım oldum 75. yani tamamen benim hatam yüzünden 75 e döndüm. gece 1 ekmek kızartılıp tereyağlı yenirmi ? işte o kadar cozutmuştum[/QUOTE]

Masallah 7 sene uzun bir zaman acaba bizde basarabilecekmiyiz
ahhhh o kizarmis ekmek ve tereyagi ustunede peynir bende o yuzdden kilo aldim gelsin tatlilar gitsin borekler hic harekette yok en son 82 ye yaklasmisim ve buna dur demem gerekiyordu cok sukur simdiye kadar basardim insallah devamida gelir kuzum yaaa

Wuuuu 6 saat mi

tebrik ederim bu arada
teşekkür ederim canım. diyetten sonra koruma programı uyguladım. eski yeme alışkanlıklarımı değiştirdim ve 7 sene bu kiloyu korudum. ama bu son 1.5 senede stresten vs. gece yemelerim başladı abur cuburlar başladı derken bir bakmışım oldum 75. yani tamamen benim hatam yüzünden 75 e döndüm. gece 1 ekmek kızartılıp tereyağlı yenirmi ? işte o kadar cozutmuştum[/QUOTE]
Gercekten azimliymişsin, masallah. Paylastigin bilgiler de cok guzel. Biraz da koruma programindan bahseder misin? Ben en cok, kilo verince tekrar almaktan korkuyorum.

Gercekten azimliymişsin, masallah. Paylastigin bilgiler de cok guzel. Biraz da koruma programindan bahseder misin? Ben en cok, kilo verince tekrar almaktan korkuyorum.[/QUOTE]

canım koruma programında spora ağırlık veriyoruz demiştim ya ben diyette sadece yürüdüm diye. koruma programında mümkünse bir salona yazılıyoruz. haftada 3 gün en fazla 5 gün en az 1 saat kardiyo çalışıyoruz. koşu bantları bisiklet ağırlıklar hepsi bizim. imkanımız yoksa eve 2 dambıl alıyoruz, koşuya çıkıyoruz. yani artık kasları kuvvetlendirme zamanı ki bir daha vücut eski haline gelmesin.
yemek konusunda tuz ve şekere başlayabiliriz. zaten o kadar süre tüketmeyince eskisi gibi tüketmiyorsunuz. mesela ben hala tuzu pek kullanmam yaptığım yemeklere hemen çok tuzsuz denir. ki diyet öncesinde nasıl tüketirdim anlatamam. uzak kalınca damak tadınız çok değişiyor. koruma programında günlük ihtiyacınız olan kaloriyi alıyorsunuz. internette hesaplama motorları var hesaplayabilirsiniz. 1 kalori bile fazlasını almayın. diyet bitti diye iskendere baklavaya gömülmeyin. bu tarz şeyler hep kaçamak sınıfında olsun. her gün değil haftada bir gün pizzacıya gidin.dışarıda mümkün olduğunca yemek yemeyin. kalitesiz yağlar vs. hep gizli kalori. ev yemeklerine yönelin. günlük almanız gereken kalori miktarı 2000 ise 1000 kalorisini proteinden alın. unutmayın kasları güçlendiriyoruz. 3 ay boyunca koruma programını uygulayın. eğer buraya kadar başarıyla geldiyseniz zaten beslenme alışkanlıklarınız değişmiş, metabolizmanız hızlı ve kaslarınız sıkı olacaktır. bu da demektir ki yediğinizi yakarsınız. eski halinize dönmek için benim gibi çok zorlamanız ve salmanız gerek. (ne pişmanım be bu arada) akşam 10 da ekmek almaya çıkardım gece lazım olur diye, alınca da yerdim of ki ne of mutlu kalın sevgiler

Merhaba arkadaşlar yogun bi hafta geçirdim yoruldum misafirim vardı hiç yememe dikkat etmedimbörek pasta ö.. Gibi yedim yarın kilo artı çıkar eminim benden adam olmaz

Hatunlar nolur bana yardimci olun gece hic uyuyamiyorum sağ dön sola dön olmuyor artik eşim erken gidiyor işe sabah 6.30da uyaniyorum 2-3saatlik uykuyla bukeZde gece uyuyamayinca gündüz uykusu oluyor oda kilo yapar sarılık olursun falan diyorlar bana bi care ablalarim

uyuyamamk zordur blrm kuzum ise grmeden once bende geceleri otururdum bugunde beni uyku tutmadi bide yarin dersim varr oyy simdi papatya cayi ictim uyku yapiyor tatlim uyursun eminim benim simddiden geldi uykim

INSALLAH kuzum iyi dileklerin icn cok sagol
Yaaaa gercekten mi ya naptin kuzum mayisin kacinda baslamistin temuz 1ne kadar supersinn alkisliyorum seni
ilk hafta menüsü:
gece uyumadan önce 1 kase light yoğurt mutlaka ( göbek yağını eritirmiş) bunu da ben eklemiştim.[/QUOTE]

Ellerine saglik bitanem bilgiler altin degerinde ALLAH RAZI OLSUN kuzum istersek basarablriz INŞALLAH

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…