canım koruma programında spora ağırlık veriyoruz demiştim ya ben diyette sadece yürüdüm diye. koruma programında mümkünse bir salona yazılıyoruz. haftada 3 gün en fazla 5 gün en az 1 saat kardiyo çalışıyoruz. koşu bantları bisiklet ağırlıklar hepsi bizim. imkanımız yoksa eve 2 dambıl alıyoruz, koşuya çıkıyoruz. yani artık kasları kuvvetlendirme zamanı ki bir daha vücut eski haline gelmesin.
yemek konusunda tuz ve şekere başlayabiliriz. zaten o kadar süre tüketmeyince eskisi gibi tüketmiyorsunuz. mesela ben hala tuzu pek kullanmam yaptığım yemeklere hemen çok tuzsuz denir. ki diyet öncesinde nasıl tüketirdim anlatamam. uzak kalınca damak tadınız çok değişiyor. koruma programında günlük ihtiyacınız olan kaloriyi alıyorsunuz. internette hesaplama motorları var hesaplayabilirsiniz. 1 kalori bile fazlasını almayın. diyet bitti diye iskendere baklavaya gömülmeyin. bu tarz şeyler hep kaçamak sınıfında olsun. her gün değil haftada bir gün pizzacıya gidin.dışarıda mümkün olduğunca yemek yemeyin. kalitesiz yağlar vs. hep gizli kalori. ev yemeklerine yönelin. günlük almanız gereken kalori miktarı 2000 ise 1000 kalorisini proteinden alın. unutmayın kasları güçlendiriyoruz. 3 ay boyunca koruma programını uygulayın. eğer buraya kadar başarıyla geldiyseniz zaten beslenme alışkanlıklarınız değişmiş, metabolizmanız hızlı ve kaslarınız sıkı olacaktır. bu da demektir ki yediğinizi yakarsınız. eski halinize dönmek için benim gibi çok zorlamanız ve salmanız gerek. (ne pişmanım be bu arada) akşam 10 da ekmek almaya çıkardım gece lazım olur diye, alınca da yerdim of ki ne of
mutlu kalın sevgiler