82 kiloyum bu günlük benim ışığım artik aynalara küsmek yok...

Merhaba arkadaşlar yogun bi hafta geçirdim yoruldum misafirim vardı hiç yememe dikkat etmedimbörek pasta ö.. Gibi yedim yarın kilo artı çıkar eminim benden adam olmaz

kuzum ozmn kendini toparlama zamani hadiii yaza az kaldiii bu hafta hafif ve saglikli beslen acigi kapatalim

Uyku tutmadi geliyim dedim simdi uyku zmani canlar yarin tarti yuzunuze gülsün gruptaslarim

canım yarın gündüz sakın uyuma uyku tut kendini böylece yarın gece çok rahat uyursun. evde yoğurt varsa kendine ayran yap iç. gündüz uykusu sarılık yapmaz rahat ol. ama uyku düzensizliği kilo yapar.

canım yarın gündüz sakın uyuma uyku tut kendini böylece yarın gece çok rahat uyursun. evde yoğurt varsa kendine ayran yap iç. gündüz uykusu sarılık yapmaz rahat ol. ama uyku düzensizliği kilo yapar.

Ellerine saglik bitanem bilgiler altin degerinde ALLAH RAZI OLSUN kuzum istersek basarablriz INŞALLAH[/QUOTE]
evet canım benim bir kere başardım ben ama tekrar başarmam lazım hep birlikte yapalım diye paylaştım çok sevdim kızlar ben sizi :)

Ellerine saglik bitanem bilgiler altin degerinde ALLAH RAZI OLSUN kuzum istersek basarablriz INŞALLAH
evet canım benim bir kere başardım ben ama tekrar başarmam lazım hep birlikte yapalım diye paylaştım çok sevdim kızlar ben sizi :)[/QUOTE]

Bizde seniii cok sevdikkkk

Kizlar isten gekdikten sonra cok uyumusum ondan dolayi uyku tutmadi yarin yamalak uyudum bugunde yogun bigun iste bakalim napicam

Canlar tartildim kabizlik ve regliden dolayi 1 hafta var ama 1 hafta onceden sistim eski tartmda 200 300 gram vermisim anlamistim zaten

Gecen hafta

7
3.900 le 74 cikiyodum

bu hafta 73.700

Olsun cok şükür yaa bian uzuldum ama olsun haftaya adet olcam adet donemimden sonra birden dusedebilriim INŞALLAH dimi kizlar

bugun yogun kosturmam var isten sonra carsiya inicem kalkmisken tartilip bildirmimi yapym dedim
Sizleride cok merak ediyorum canlar INŞALLAH tartida guzel sonuclar alrsniz bitanecik gruptaslarim aksamda listemizi yaparım guzeller öpüyorum sizleri

Günaydin
Günaydin
Günaydin prenseslerrrr.
Yine bir duraklama-çabalama-diyetten sıkılma döneminin ardindan bu hafta çok şükür kendimi toparladim ve onlar basamaginda o 8i görmekten kurtuldum. Bu kiloya daha önce inmek isterdim ama buna da şükür. Uzun süreli duraklamalar yaşiyorum bu sefer, yine de sizlerin güzel destegiyle birakmadim.
İyi ki varsiniz prensesler, bu grubun hakkini odeyemem. Siz olmasaniz ben kendime inanmazken inandirmasaniz devam edecek gücü bulamayabilirdim.

Canim cok tesekkur ederim gercekten cok açiklayici anlatiyorsun. Olsun, aldik ama bir daha veririz hepberaber insallah.
Canim benim de eşim 7de gidiyor, hafta içi bir gün uykusuz kal, aksamina 10da yatarsin sabah da erken kalkarsin duzenin oturur. Hic merak etme. Ben haftaici hep erkenden ayaktayim. Alisirsin kuzum. Benim sadece regl oncesi gunduz uykum gelir, onda da koltukta şekerleme yaparim yani

Sen simdi regl üstü oldugu icin ödem olabilir tatlim. Ayrica benden biliyorsun 15 gün sabit kaldigim oldu. Ama sizin desteginizle vazgecmedim. Kilon degismezse metabolizmayi bir gün biraz fazla k.hidrat alarak şaşirtabilirsin.
Ayca kaya kitabinda bir ornek vermis, hepimiz ayda on kilo verseydik alti ayda tibben yok olup gitmemiz lazimdi, o yuzden yavas yavas veriyoruz diyor
Verdigin kiloya vücudun alişsin kuzum. Az kaldi 60lari goreceksin inşallah.

Ellerine saglik bitanem bilgiler altin degerinde ALLAH RAZI OLSUN kuzum istersek basarablriz INŞALLAH
evet canım benim bir kere başardım ben ama tekrar başarmam lazım hep birlikte yapalım diye paylaştım çok sevdim kızlar ben sizi :)[/QUOTE]
Ben de seni sevdim burada hep beraber basaricaz insallah.

Arkadaslar benim int de sorun var. arada telden girebiliyorim.nisan 15 e kadar gozukemeyebilirim. Sindiden haver vereyim ostedim. Insallah guzel haberlerle donucam araniza. Sizdende guzel haberler okumak istiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…