82 kiloyum bu günlük benim ışığım artik aynalara küsmek yok...

ksrays ksrays

Serpil ablam detoksu diyosun 1 bucuk gun yaptim ablam normalde 2 gun yapiliyodu aksam corba yerine iki tane kofte yedim corbam bitmisti cunku :KK66:

[QUOtatlım fsinkaf35, post: 40288566, member: 670148"]sporun çok iyiymiş canım ben bugün zayıf kaldım. trambolin için salonamı gidiyorsun

Yok tatlim eşim salona izin vermez versede 3 cocukla spora gidilmez ikizlerim var 4 yasinda kimseye birakamam
daha önce adım sayıyordum evde
bu hafta yeni aldım trambolini çocuklara diye ama ben onlardan daha çok kullanıyorum çok zevkli ve aşırı terletiyor 15 dakikasi 1 saat yuruyuse bedelmis bakalım ise yariyacakmi yememi biraz daha kisabilsem daha iyi sonuç alırım diye dusunuyorum[/QUOTE]
ikizlerin mi var çok güzel ya :) Allah bağışlasın

Yok tatlim eşim salona izin vermez versede 3 cocukla spora gidilmez ikizlerim var 4 yasinda kimseye birakamam
daha önce adım sayıyordum evde
bu hafta yeni aldım trambolini çocuklara diye ama ben onlardan daha çok kullanıyorum çok zevkli ve aşırı terletiyor 15 dakikasi 1 saat yuruyuse bedelmis bakalım ise yariyacakmi yememi biraz daha kisabilsem daha iyi sonuç alırım diye dusunuyorum
ikizlerin mi var çok güzel ya :) Allah bağışlasın[/QUOTE]

Sen evlimsn canim

ben bekarım canım sen nişanlısın galiba günlükten okumuştum doğru hatırladıysam

Dogru kuzum ALLAH nasip ederse temuzzda dugunum var :KK66:[/QUOTE]
şimdiden tebrik ederim canım mutluklar dilerim. gelinlik diyeti sanırım. temmuza daha çok var. fıstık gibi bir gelin olacaksın. ben 8 sene önce yaptığım diyete mayıs başlarında başlamıştım. öğrenciydim temmuz 1 de eve döndüğümde kimse tanıyamıştı. 14 15 kilo vermiştim.

Dogru kuzutemuz AH nasip esupersinmuzzda dugunum var :KK66:
şimdiden tebrik ederim canım mutluklar dilerim. gelinlik diyeti sanırım. temmuza daha çok var. fıstık gibi bir gelin olacaksın. ben 8 sene önce yaptığım diyete mayıs başlarında başlamıştım. öğrenciydim temmuz 1 de eve döndüğümde kimse tanıyamıştı. 14 15 kilo vermiştim.[/QUOTE]

INSALLAH kuzum iyi dileklerin icn cok sagol :KK66:
Yaaaa gercekten mi ya naptin kuzum mayisin kacinda baslamistin temuz 1ne kadar supersinn alkisliyorum seni

X