Evet kuzum, o tartiyada takilma BN 95 cikmistim yeni tarti aldim 98 kusur ciktim takima ilk geldiğim gün hem de
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet kuzum, o tartiyada takilma BN 95 cikmistim yeni tarti aldim 98 kusur ciktim takima ilk geldiğim gün hem de
Evet kuşum BN kuzularinannesiyle eşim bahar gelmezse MSj atlim sende gir ucumuz olalimAynuraya ozel msj mi atcaz adasim
Evet kuşum BN kuzularinannesiyle eşim bahar gelmezse MSj atlim sende gir ucumuz olalim
Tamam meleğim ben söylerim o zamanTamam kuzum sen takimda kidemlisin sen kaptanla konusursun eger mumkunse bende senle es olmaktan mutluluk duyarim kuzum
İvetAnlastik kardesim
[QUOtatlım fsinkaf35, post: 40288566, member: 670148"]sporun çok iyiymiş canım ben bugün zayıf kaldım. trambolin için salonamı gidiyorsun
ikizlerin mi var çok güzel ya :) Allah bağışlasın[/QUOTE]Yok tatlim eşim salona izin vermez versede 3 cocukla spora gidilmez ikizlerim var 4 yasinda kimseye birakamam
daha önce adım sayıyordum evde
bu hafta yeni aldım trambolini çocuklara diye ama ben onlardan daha çok kullanıyorum çok zevkli ve aşırı terletiyor 15 dakikasi 1 saat yuruyuse bedelmis bakalım ise yariyacakmi yememi biraz daha kisabilsem daha iyi sonuç alırım diye dusunuyorum
ikizlerin mi var çok güzel ya :) Allah bağışlasın
Tatlim menun yine güzel
kabızlık için sabahları bol yeşillik maydanoz ye faydası olur insallah
Bide sen demos yapiyor dun bugün uygulama din mi canikommm
ben bekarım canım sen nişanlısın galiba günlükten okumuştum doğru hatırladıysam[/QUOTE]Sen evlimsn canim
Detoks yazmistim[/QUOTE]Sagol ablam maydonoz suyudami faydali olur belkii
demos ne ablam
ben bekarım canım sen nişanlısın galiba günlükten okumuştum doğru hatırladıysam
şimdiden tebrik ederim canım mutluklar dilerim. gelinlik diyeti sanırım. temmuza daha çok var. fıstık gibi bir gelin olacaksın. ben 8 sene önce yaptığım diyete mayıs başlarında başlamıştım. öğrenciydim temmuz 1 de eve döndüğümde kimse tanıyamıştı. 14 15 kilo vermiştim.[/QUOTE]Dogru kuzutemuz AH nasip esupersinmuzzda dugunum var