Canlar tartildim kabizlik ve regliden dolayi 1 hafta var ama 1 hafta onceden sistimeski tartmda 200 300 gram vermisim anlamistim zaten
Gecen hafta
73.900 le 74 cikiyodum
bu hafta 73.700
Olsun cok şükür yaa bian uzuldum ama olsun haftaya adet olcam adet donemimden sonra birden dusedebilriim INŞALLAH dimi kizlar
Günaydin
Günaydin
Günaydin prenseslerrrr.
Yine bir duraklama-çabalama-diyetten sıkılma döneminin ardindan bu hafta çok şükür kendimi toparladim ve onlar basamaginda o 8i görmekten kurtuldum. Bu kiloya daha önce inmek isterdim ama buna da şükür. Uzun süreli duraklamalar yaşiyorum bu sefer, yine de sizlerin güzel destegiyle birakmadim.
İyi ki varsiniz prensesler, bu grubun hakkini odeyemem. Siz olmasaniz ben kendime inanmazken inandirmasaniz devam edecek gücü bulamayabilirdim.
Kayahan vefat etmiş arkadaslar
Gercekten azimliymişsin, masallah. Paylastigin bilgiler de cok guzel. Biraz da koruma programindan bahseder misin? Ben en cok, kilo verince tekrar almaktan korkuyorum.
Geçen hafta ben bildirim yapmadım.Kızlar selam tekrardan
bu hafta 700 gr vermişim ama olsun buna da şükür
Önemli olan verebilmek
hayırlsıyla az kaldı 6lı rakamlara
@zayiflicammm tatlım diyorum ki yaptığın haftalık listeleri ilk sayfaya koysan
görmek istediğimizde direk ilk sayfadan görebilsek süper olmaz mı
ne zaman ne kadar vermişiz falan diye
ayrıca geçen hafta bildirim yapmayanlar bugünki yarışa katılması da doğru değil aslında
alsakta versekte önemli olan bildirim yapalım değil mi
diyelim bugün bildirim yapılmışsa önümüzdeki hafta için yarışa katılsınlar ne dersin kaptan sensin bebeğim
ben her türlü sizlerleyimmm
Günaydin
Günaydin
Günaydin prenseslerrrr.
Yine bir duraklama-çabalama-diyetten sıkılma döneminin ardindan bu hafta çok şükür kendimi toparladim ve onlar basamaginda o 8i görmekten kurtuldum. Bu kiloya daha önce inmek isterdim ama buna da şükür. Uzun süreli duraklamalar yaşiyorum bu sefer, yine de sizlerin güzel destegiyle birakmadim.
İyi ki varsiniz prensesler, bu grubun hakkini odeyemem. Siz olmasaniz ben kendime inanmazken inandirmasaniz devam edecek gücü bulamayabilirdim.
Sen simdi regl üstü oldugu icin ödem olabilir tatlim. Ayrica benden biliyorsun 15 gün sabit kaldigim oldu. Ama sizin desteginizle vazgecmedim. Kilon degismezse metabolizmayi bir gün biraz fazla k.hidrat alarak şaşirtabilirsin.
Ayca kaya kitabinda bir ornek vermis, hepimiz ayda on kilo verseydik alti ayda tibben yok olup gitmemiz lazimdi, o yuzden yavas yavas veriyoruz diyor
Verdigin kiloya vücudun alişsin kuzum. Az kaldi 60lari goreceksin inşallah.
Arkadaslar benim int de sorun var. arada telden girebiliyorim.nisan 15 e kadar gozukemeyebilirim. Sindiden haver vereyim ostedim. Insallah guzel haberlerle donucam araniza. Sizdende guzel haberler okumak istiyorum :)
Geçen hafta ben bildirim yapmadım.
Burayı yarış niyetiyle takip etmiyorum.
Yarış olsun da en çok veren alkışlansın fikri benden de çıkmadı.
kimseden bir alkış ve aferin de beklemiyorum.
son günlerde çok güzel diyalog kurduğumuza inanıyordum senle.
Kalbimi çok kırdın...
Aşk olsun yani bir alkış için, geçen hafta bildirim yapmayanlar bu hafta yarışmasın falan bunlar hoş gelmedi bana.
Kusura bakma ama ben bu yolun neredeyse başından beri @zayiflicammm 'ın sayfasındayım. Şimdiye kadar bir güven sorunu yaşamadık. Ben burada kimseyi şu kadar kilo verdim deyip kandıracak biri değilim. Öyle olsa 15 gün bir gram vermediğim zamanlar oldu, o zaman açıkça yazmazdım. Ayrıca tartı fotoğrafı paylaşıyorum bildirim yaparken
Bu tür ayrıştırıcı fikirlere de katılmıyorum.
Yine söylüyorum kimseden de bir aferin ya da alkış beklemiyorum.
İnsanlar bildirim yapmamış diye dürüstlüğüne inanmıyorsanız, sanal ortamda bu kadar uzun soluklu yazışmak da çok mantıklı değil.
20 mart 2015 - 81 kiloydum.
27 mart 2015 - bildirim yapmamistim 80.6 kiloydum.
3 nisan 2015 - 79.2 kilo
Fark 1,4
Kiloo alarak haftsnın 1.olfum 78,6gecen hafta78.2
Bebeğim tebrik ederim, regl öncesi güzel başarı
önemli olan verebilmek ha gayret ortim ulaşıcaz hedefimize inşallah
ay bebeğim inanmıyorum
ne kadar yanlış anlşılmışım
senle ne alakası var tatlım sen zaten bizlesin
ben geçen hafta bildirim yapmadığın bile bilmiyorum inan, zaten listede görülmüyor şuan bile bakamıyorum ara sayfalarda olduğu için, ayrıca ben yeniyim daha 2. haftam, ben geldim geleli sen burdasın aşk olsun kuzum ya
benim demek istediğim bugün mesela tartı günümüzse
dün yeni gelenler bugün kilo bildirsinler
önümüzdeki hafta yarışa dahil olsunlar bu kadar....
üzüldüm böyle düşünmene
Selam güzellikler
Günümüz aydın olsun
Gelcem birazdan
Ben bugün kilo bildirimi yaptıktan sonra bir mesajda yazmıştım üç haftalık kilomu ve geçen hafta bildirim yapmadığımı.ay bebeğim inanmıyorum
ne kadar yanlış anlşılmışım
senle ne alakası var tatlım sen zaten bizlesin
ben geçen hafta bildirim yapmadığın bile bilmiyorum inan, zaten listede görülmüyor şuan bile bakamıyorum ara sayfalarda olduğu için, ayrıca ben yeniyim daha 2. haftam, ben geldim geleli sen burdasın aşk olsun kuzum ya
benim demek istediğim bugün mesela tartı günümüzse
dün yeni gelenler bugün kilo bildirsinler
önümüzdeki hafta yarışa dahil olsunlar bu kadar....
üzüldüm böyle düşünmene
Bak canım bu mesajı bugün yazmıştım zayıflıcam alıntılamış az önceharbi şok oldum yaaa
Bak canım bu mesajı bugün yazmıştım zayıflıcam alıntılamış az önce
20 mart 2015 - 81 kiloydum.
27 mart 2015 - bildirim yapmamistim 80.6 kiloydum.
3 nisan 2015 - 79.2 kilo
Fark 1,4
burada da bildirim yapmadığımı belirttiğim için, senin geçen hafta bildirim yapmayanlardan beni kastettiğini düşündürdü. Ama yanlış anlamışım. Bu sebeplerden yani.
Olsun canım sadece yazıyla iletişimde olduğumuz için yanlış anlaşılmalar olabiliyor. Sen de kusura bakma.baktım şimdi geri dönp yazdığını beğenmişimde oysa ama dikkatli bi şekilde bakmadım açıkçası
afedersin