82 kiloyum bu günlük benim ışığım artik aynalara küsmek yok...

Bebeğim tebrik ederim, regl öncesi güzel başarı
önemli olan verebilmek ha gayret ortim ulaşıcaz hedefimize inşallah

Günaydınnnnnnnn
tebrikler kuzucuk
maşaAllah süper gidiyosun bırakmak yok aynen devam
sende iyiki varsın tatlımmm

Kızlar selam tekrardan
bu hafta 700 gr vermişim ama olsun buna da şükür
Önemli olan verebilmek

hayırlsıyla az kaldı 6lı rakamlara

@zayiflicammm tatlım diyorum ki yaptığın haftalık listeleri ilk sayfaya koysan
görmek istediğimizde direk ilk sayfadan görebilsek süper olmaz mı
ne zaman ne kadar vermişiz falan diye
ayrıca geçen hafta bildirim yapmayanlar bugünki yarışa katılması da doğru değil aslında
alsakta versekte önemli olan bildirim yapalım değil mi
diyelim bugün bildirim yapılmışsa önümüzdeki hafta için yarışa katılsınlar ne dersin kaptan sensin bebeğim
ben her türlü sizlerleyimmm

Gercekten azimliymişsin, masallah. Paylastigin bilgiler de cok guzel. Biraz da koruma programindan bahseder misin? Ben en cok, kilo verince tekrar almaktan korkuyorum.

canım koruma programında spora ağırlık veriyoruz demiştim ya ben diyette sadece yürüdüm diye. koruma programında mümkünse bir salona yazılıyoruz. haftada 3 gün en fazla 5 gün en az 1 saat kardiyo çalışıyoruz. koşu bantları bisiklet ağırlıklar hepsi bizim. imkanımız yoksa eve 2 dambıl alıyoruz, koşuya çıkıyoruz. yani artık kasları kuvvetlendirme zamanı ki bir daha vücut eski haline gelmesin.
yemek konusunda tuz ve şekere başlayabiliriz. zaten o kadar süre tüketmeyince eskisi gibi tüketmiyorsunuz. mesela ben hala tuzu pek kullanmam yaptığım yemeklere hemen çok tuzsuz denir. ki diyet öncesinde nasıl tüketirdim anlatamam. uzak kalınca damak tadınız çok değişiyor. koruma programında günlük ihtiyacınız olan kaloriyi alıyorsunuz. internette hesaplama motorları var hesaplayabilirsiniz. 1 kalori bile fazlasını almayın. diyet bitti diye iskendere baklavaya gömülmeyin. bu tarz şeyler hep kaçamak sınıfında olsun. her gün değil haftada bir gün pizzacıya gidin.dışarıda mümkün olduğunca yemek yemeyin. kalitesiz yağlar vs. hep gizli kalori. ev yemeklerine yönelin. günlük almanız gereken kalori miktarı 2000 ise 1000 kalorisini proteinden alın. unutmayın kasları güçlendiriyoruz. 3 ay boyunca koruma programını uygulayın. eğer buraya kadar başarıyla geldiyseniz zaten beslenme alışkanlıklarınız değişmiş, metabolizmanız hızlı ve kaslarınız sıkı olacaktır. bu da demektir ki yediğinizi yakarsınız. eski halinize dönmek için benim gibi çok zorlamanız ve salmanız gerek. (ne pişmanım be bu arada) akşam 10 da ekmek almaya çıkardım gece lazım olur diye, alınca da yerdim of ki ne of mutlu kalın sevgiler[/QUOTE]

çok çok çok güzel bilgiler bunlar
teşekkür ederiz canım
üzülme verirsin hayırlsıyla ve inşallah tekrar geri almazsın canım

Geçen hafta ben bildirim yapmadım.

Burayı yarış niyetiyle takip etmiyorum.

Yarış olsun da en çok veren alkışlansın fikri benden de çıkmadı.

kimseden bir alkış ve aferin de beklemiyorum.
son günlerde çok güzel diyalog kurduğumuza inanıyordum senle.
Kalbimi çok kırdın...
Aşk olsun yani bir alkış için, geçen hafta bildirim yapmayanlar bu hafta yarışmasın falan bunlar hoş gelmedi bana.

Kusura bakma ama ben bu yolun neredeyse başından beri @zayiflicammm 'ın sayfasındayım. Şimdiye kadar bir güven sorunu yaşamadık.
Ben burada kimseyi şu kadar kilo verdim deyip kandıracak biri değilim. Öyle olsa 15 gün bir gram vermediğim zamanlar oldu, o zaman açıkça yazmazdım. Ayrıca tartı fotoğrafı paylaşıyorum bildirim yaparken

Bu tür ayrıştırıcı fikirlere de katılmıyorum.
Yine söylüyorum kimseden de bir aferin ya da alkış beklemiyorum.

İnsanlar bildirim yapmamış diye dürüstlüğüne inanmıyorsanız, sanal ortamda bu kadar uzun soluklu yazışmak da çok mantıklı değil.

Son düzenleme:

Sende iyiki varsin ikizimmm supersin 7li rakamları gormsusun tebrik ederimmm bitanemiii darisi 6lilari gormeye hep beraber INŞALLAH

Sagol bitanem iyiki varsin sierin varlığıyla diyetim guzel gidiyor cok tesekur ederim ikizim aynen duraklama olablr olsun basaricaz dimi inat ettik bikere INŞALLAH 6lari gorelim gerisi gelir

Arkadaslar benim int de sorun var. arada telden girebiliyorim.nisan 15 e kadar gozukemeyebilirim. Sindiden haver vereyim ostedim. Insallah guzel haberlerle donucam araniza. Sizdende guzel haberler okumak istiyorum :)

Senn nerelerdesin kacak

ay bebeğim inanmıyorum
ne kadar yanlış anlşılmışım
senle ne alakası var tatlım sen zaten bizlesin
ben geçen hafta bildirim yapmadığın bile bilmiyorum inan, zaten listede görülmüyor şuan bile bakamıyorum ara sayfalarda olduğu için, ayrıca ben yeniyim daha 2. haftam, ben geldim geleli sen burdasın aşk olsun kuzum ya

benim demek istediğim bugün mesela tartı günümüzse
dün yeni gelenler bugün kilo bildirsinler
önümüzdeki hafta yarışa dahil olsunlar bu kadar....

üzüldüm böyle düşünmene

harbi şok oldum yaaa

Ben bugün kilo bildirimi yaptıktan sonra bir mesajda yazmıştım üç haftalık kilomu ve geçen hafta bildirim yapmadığımı.
Lakin "ayrıca geçen hafta bildirim yapmayanlar bugünki yarışa katılması da doğru değil aslında
alsakta versekte önemli olan bildirim yapalım değil mi
diyelim bugün bildirim yapılmışsa önümüzdeki hafta için yarışa katılsınlar ne dersin kaptan sensin "
böyle bir mesaj görünce, geçen hafta bildirim yapmadığım için direk üzerime alındım.
Yani gruba bu hafta katılanlar zaten ilk defa bugün bildirim yapacaklar. O yüzden onları kastettiğini düşündürmüyor. Bugün ilk defa, haftaya ikinci defa yazacaklar ve ancak haftaya ilk kez kaç kg verdikleri belirlenecek.Böyle düşününce ki ben geçen hafta kilo veremediğim için bildirim yapmamıştım, kendi günlüğüme yazmıştım zayıflıcam ve serpil abla gelip ikna ettiler üzülme vs diye. Bu şartlardan dolayı üstüme alındım ve üzüldüm, güvenilmediğimi düşündüm falan...
Kusura bakma, önceden sorsaydım iyiydi, ama yazında kendi tarifimi gördüğüm için bana sandım, öyle olunca da böyle oldu.

harbi şok oldum yaaa
Bak canım bu mesajı bugün yazmıştım zayıflıcam alıntılamış az önce
20 mart 2015 - 81 kiloydum.
27 mart 2015 - bildirim yapmamistim 80.6 kiloydum.
3 nisan 2015 - 79.2 kilo
Fark 1,4

burada da bildirim yapmadığımı belirttiğim için, senin geçen hafta bildirim yapmayanlardan beni kastettiğini düşündürdü. Ama yanlış anlamışım. Bu sebeplerden yani.

baktım şimdi geri dönp yazdığını beğenmişimde oysa ama dikkatli bi şekilde bakmadım açıkçası
afedersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…