82 kiloyum bu günlük benim ışığım artik aynalara küsmek yok...

Sağolasın bebekkk:KK15:
ay kız benim çamaşırlarda katlancak duruyor hatırlattın bak :KK43:
hangi kitap tatlım merak ettimmmmmmmm:eek:
ne güzel ben yürüyemedğm için mutsuz hissediyorm ama telafi edicemmmmmm
:KK19:
20150331_235452.jpg
20150331_235647.jpg

, member: 262938"]Sağolasın bebekkk:KK15:
ay kız benim çamaşırlarda katlancak duruyor hatırlattın bak :KK43:
hangi kitap tatlım merak ettimmmmmmmm:eek:
ne güzel ben yürüyemedğm için mutsuz hissediyorm ama telafi edicemmmmmm
:KK19:[/QUOTE]

Sana guveniyirum sen telafi edersin aksam sporunu yapinca bildir olurmu Kuzum:KK49:

[Qen liceşim yfi, post: 4ber: 614571"]En guzeli de insanlarin fark etmesi degil mi abla :21:
Beni de gecen gun bir komsu gordu, ne diyeti yapiyorsan devam et cok guzel kilo vermissin dedi :KK48:
Sporunu da yapmişsin, oh missss[/QUOTE]

Aynen gecen de esim buna benzer bisey soyledi ...:KK76:
Ve dediki seni hic bukadar kararli gormemistim iyi gidiyorsun devam edecegini tahmin etmiyordum dediii:KK73:

birde kizlar ailede herkes ogrendi kilo verdigimi gittigim her yerde az kalorili seyleri secmeye calisiyorum artik gittigim yerlerde bilenler ona gore davraniyorlar ve kime sorsam artik bende dikkat ediyorum diyor
sanirim etrafa da iyi orrnek oluyoruz:KK52:

kızlar öğlen yemeği hep standart şeyler çıkıyor
köfte çok ekmekli oluyor diye söylemiyorum
döner, tsote çıkıyor dün yedim daha tavuk haşlama
2 haftadır şansıma ıspanakta çıkmıyor :KK43:

öğlen 13.00
şehriye çorba yarım
taze fasülye
salata

ara 17.30
yoğurt

akşam 19.30
balık-salata :KK47:

su
2,5 lt

spor
akşam eve dönünce nasipse
30 dk zumba
30 dk bisiklet:KK49::KK76:
kızlar öğlen yemeği hep standart şeyler çıkıyor
köfte çok ekmekli oluyor diye söylemiyorum
döner, tsote çıkıyor dün yedim daha tavuk haşlama
2 haftadır şansıma ıspanakta çıkmıyor :KK43:

öğlen 13.00
şehriye çorba yarım
taze fasülye
salata

ara 17.30
yoğurt

akşam 19.30
balık-salata :KK47:

su
2,5 lt

spor
akşam eve dönünce nasipse
30 dk zumba
30 dk bisiklet:KK49::KK76:
canım öğle yemeği için yanına activa diye bir probiyotik yoğurt var ya onun müslili olanları var kaşığı içinde pratik kalorisi düşük onlardan al. hazır bardak çorbalarda çok işe yarıyor hem kalorisi düşük hem tok tutuyor. çay kahve yerine içebilirsin. yanına birkaç badem ve fıstık al. enerjiden düşmeden mis gibi işyeri öğle menüsü olur sana. sevgiler

benim için de kaçırsaydın keşke :KK70::KK70:
hoşbeşi özledimmm
çok üzülme canım iyi ki saat erke bugün başka karbonhidrat almazsan telafi edersin. bu arada ben 8 sene önce 15 kilo verdim vermiştim ve 8 sene sonra aldım şimdi yine sil baştan oldum. o dönem ünlü bir diyetisyenden yardım almıştım. doktorumun bana haftada bir gün abartmamak koşuluyla istediğimi yememi söylemişti. o şekilde zayıflamıştım. mesela bir tost veya bir hamburger gibi. psikolojik olarak ta rahatlatıyor insanı. mesela canınız bir şey istediğinde pazar günü ödül günümde yerim diyorum bu şekilde frenliyordum. tavsiye ederim. moralini bozma sevgiler. bu da senin ödülün olsun.

demlicaykeyfi demlicaykeyfi itiraf ediyorum 3 tane hoşbeş 3 tane susamli kraker kaçirdim :cry:
Tatli diyetdaşım benim, paketli gida yedigimizde yapmamiz gereken yedigimiz seyin kalorisini hesaplamak. Ve ekmek hakkimizdan düşmek. Mesela bir paket hosbes kac kalori? Diyelim ki bir paketi 100 kalori, icinde 10 tane var ve sen 3 tane yedin yani bir tanesi 10 kalori, 3 tanesi 30 olmuş olur. Yarim dilim ekmek yemiş farz edersin.
Üzülme canim, diyet yapiyoruz diye hic tadina bakamayiz diye kural yok. Onemli olan kontrollu yemek kuzum.

canım öğle yemeği için yanına activa diye bir probiyotik yoğurt var ya onun müslili olanları var kaşığı içinde pratik kalorisi düşük onlardan al. hazır bardak çorbalarda çok işe yarıyor hem kalorisi düşük hem tok tutuyor. çay kahve yerine içebilirsin. yanına birkaç badem ve fıstık al. enerjiden düşmeden mis gibi işyeri öğle menüsü olur sana. sevgiler
Sağolasın tatlımmm :KK15:

çorba iş yerinde çıkıyor zaten, yoğurdu 17.30 da kornflakes ile yiyorum
birazdan yicem :kk77:
badem fıstıkta sabah kahvaltısında :KK70:
kahve içmiyorum artık tamemen kestim
detoks çay içiyorum wc sıkıntımda yok :nazar:
bakalım bööyle gidiyoruz inşallah hepimiz ideal istediğimiz kilomuza kavuşuruz :21::KK68:

Aynen gecen de esim buna benzer bisey soyledi ...:KK76:
Ve dediki seni hic bukadar kararli gormemistim iyi gidiyorsun devam edecegini tahmin etmiyordum dediii:KK73:

birde kizlar ailede herkes ogrendi kilo verdigimi gittigim her yerde az kalorili seyleri secmeye calisiyorum artik gittigim yerlerde bilenler ona gore davraniyorlar ve kime sorsam artik bende dikkat ediyorum diyor
sanirim etrafa da iyi orrnek oluyoruz:KK52:
Bence de ablam, ben mezuniyet icin diyet yaparken evdeki yemeklerde yagi azalttilar sirf o sayede abim cok kilo verdi. Evimizdekilere, etrafa iyi ornek ve tesvik oluyor.
Ayy bugün 2012de kayinvalidemin hediye ettigi gomlegi giydim ve önü kapanabildi. Sevdigim pantolonlarim kalcamdan gecmezdi, gecti. Cok mutluyum ya. Giyinmeyi o kadar ozlemisim ki. Şuan bi 50 kilo degilim belki ama en azindan evlenince aldigim kilolar tamamen gitmek uzere. Vee devam edicez, hayatimizin en zayif haline gelicez insallah.
çok üzülme canım iyi ki saat erke bugün başka karbonhidrat almazsan telafi edersin. bu arada ben 8 sene önce 15 kilo verdim vermiştim ve 8 sene sonra aldım şimdi yine sil baştan oldum. o dönem ünlü bir diyetisyenden yardım almıştım. doktorumun bana haftada bir gün abartmamak koşuluyla istediğimi yememi söylemişti. o şekilde zayıflamıştım. mesela bir tost veya bir hamburger gibi. psikolojik olarak ta rahatlatıyor insanı. mesela canınız bir şey istediğinde pazar günü ödül günümde yerim diyorum bu şekilde frenliyordum. tavsiye ederim. moralini bozma sevgiler. bu da senin ödülün olsun.
Her hafta ödül veriyor muydu diyetisyen, bir de haftada kac gun kac dk spor yapmani tavsiye etmisti? Hepsi farkli sey soyluyor da, merak ettim

JAPON DİYETİ

1. gün
Sabah Kahvaltısı: sade kahve (içine çok az süt damlatabilirsiniz)
Öğle yemeği: 2 adet haşlanmış yumurta, haşlanmış lahana salatası bitkisel yağlı (tercihen zeytinyağı kullanın), 1 bardak domates suyu
Akşam yemeği: balık ızgara veya buğulama (yanında tere, marul tarzı ufak yeşilikler)

2. gün
Sabah Kahvaltısı: sade kahve, galeta
Öğle yemeği: balık ızgara veya buğulama, bitkisel yağlı lahana salatası
Akşam yemeği: 100 gram haşlanmış dana eti, 1 bardak yoğurt

3.gün
Öğle yemeği: 1 adet kızartılmış irice kabak
Akşam yemeği: 2 haşlanmış yumurta, 200 gram haşlanmış dana eti, bitkisel yağlı lahana salatası

4. gün
Sabah Kahvaltısı: sade kahve
Öğle yemeği: 1 çiğ yumurta, 3 adet iri boy haşlanmış havuç (bitkisel yağlı), 15 gram sert peynir
Akşam yemeği: meyve

5. gün
Sabah Kahvaltısı: çiğ havuç (limon sulu)
Öğle yemeği: balık ızgara veya buğulama, 1 bardak domates suyu

6. gün
Öğle yemeği: yarım haşlanmış tavuk, bitkisel yağlı lahana salatası (veya havuç salatası)
Akşam yemeği: 2 haşlanmış yumurta, 1 bardak çiğ havuç (bitkisel yağlı)

7. gün
Sabah Kahvaltısı: çay
Öğle yemeği: 200 gram haşlanmış dana, meyve
Akşam yemeği: yukarıdaki akşam yemeklerinden herhangi biri (3.gün hariç)

8. gün
Öğle yemeği: yarım haşlanmış tavuk, bitkisel yağlı lahana salatası (veya havuç salatası)
Akşam yemeği: 2 adet az haşlanmış yumurta, 1 bardak çiğ havuç (zeytin yağlı)

9. gün
Sabah Kahvaltısı: limonlu çiğ havuç
Öğle yemeği: balık ızgara veya buğulama, 1 bardak domates suyu

10. gün
Öğle yemeği: 1 çiğ yumurta, 3 adet iri boy haşlanmış havuç (bitkisel yağlı), 15 gram sert peynir

11.gün
Öğle yemeği: 1 adet kızartılmış irice kabak
Akşam yemeği: 2 adet haşlanmış yumurta, 200 gram haşlanmış dana eti, bitkisel yağlı lahana salatası

12. gün
Öğle yemeği: balık ızgara veya buğulama, bitkisel yağlı lahana salatası
Akşam yemeği: 100 gram dana haşlama, 1 bardak yoğurt

13. gün
Öğle yemeği: 2 adet haşlanmış yumurta, bitkisel yağlı lahana salatası, 1 bardak domates suyu
Akşam yemeği: balık ızgara veya buğulama

DİKKAT!!! size verilen
diyet reçetenizi bozmaya kalkarsanız hemen kilo almaya başlarsınız. Ancak eşdeğer kalori içeren ve aynı besin grubu içerisinde olan yiyeceklerle eğişim yapabilirsiniz. Misal olarak portakal yerine greyfurt, yeşil çay yerine siyah çay, nescafe yerine türk kahvesi, kabak yerine balkabağı tüketmek gibi…

13 günlük diyetin ardından günlük gıda tüketiminizi aşamalı olarak artırabilirsiniz.
diyetöncesinde uzman bir diyetisyene veya doktora danışmanız şiddetle tavsiye olunur.

kac kılo verılıyormus:KK66:

Bence de ablam, ben mezuniyet icin diyet yaparken evdeki yemeklerde yagi azalttilar sirf o sayede abim cok kilo verdi. Evimizdekilere, etrafa iyi ornek ve tesvik oluyor.
Ayy bugün 2012de kayinvalidemin hediye ettigi gomlegi giydim ve önü kapanabildi. Sevdigim pantolonlarim kalcamdan gecmezdi, gecti. Cok mutluyum ya. Giyinmeyi o kadar ozlemisim ki. Şuan bi 50 kilo degilim belki ama en azindan evlenince aldigim kilolar tamamen gitmek uzere. Vee devam edicez, hayatimizin en zayif haline gelicez insallah.

Her hafta ödül veriyor muydu diyetisyen, bir de haftada kac gun kac dk spor yapmani tavsiye etmisti? Hepsi farkli sey soyluyor da, merak ettim
evet canım abartmamak şartıyla ödül veriyordu. 600 kaloriyi geçmemeliydi. mesela bir hamburger gibi. psikolojik olarak beni çok rahatlatıyordu. canım bir şey mi istedi nasıl olsa ödül günüm var diyordum. ben okul kantininde çıkan kaşarlı tostu ödül yapardım hep çok severdim. spor olarak kesinlikle ağır sporlar önermiyordu. spor salonunda kardiyo çalışmak gibi. çünkü az kalori ile beslenen vücuda ağır sporu eklersen kaslara aşırı yüklenmeden dolayı enerji ihtiyacından dolayı bitkin düşer o diyeti bozarsın. yürüyebildiğin kadar yürü merdiven in çık asansör kullanma günde 50 mekik çek gibi basit tavsiyelerdi. ideal kilona döndükten sonra sıkılaşma programında ağır sporlar vardı. yürüyüşte ayağıma ağırlık takarak yürüdüm kaslarımın kuvvetlenmesi için. spor malzemeleri satan yerde bulabilirsin. 1 er kilo ayak bileklerine takabilirsin yürüyüşten daha fazla verim alırsın. sevgilerimle.

evet canım abartmamak şartıyla ödül veriyordu. 600 kaloriyi geçmemeliydi. mesela bir hamburger gibi. psikolojik olarak beni çok rahatlatıyordu. canım bir şey mi istedi nasıl olsa ödül günüm var diyordum. ben okul kantininde çıkan kaşarlı tostu ödül yapardım hep çok severdim. spor olarak kesinlikle ağır sporlar önermiyordu. spor salonunda kardiyo çalışmak gibi. çünkü az kalori ile beslenen vücuda ağır sporu eklersen kaslara aşırı yüklenmeden dolayı enerji ihtiyacından dolayı bitkin düşer o diyeti bozarsın. yürüyebildiğin kadar yürü merdiven in çık asansör kullanma günde 50 mekik çek gibi basit tavsiyelerdi. ideal kilona döndükten sonra sıkılaşma programında ağır sporlar vardı. yürüyüşte ayağıma ağırlık takarak yürüdüm kaslarımın kuvvetlenmesi için. spor malzemeleri satan yerde bulabilirsin. 1 er kilo ayak bileklerine takabilirsin yürüyüşten daha fazla verim alırsın. sevgilerimle.
Cok tesekkur ederim ne guzel anlatmişsiniz, açiklayici :KK36: ben de yuruyorum, hava musait olmazsa evde leslie ile egzersiz yapiyorum, duymuşsunuzdur leslie'yi.
:KK19::KK50:

X