82 kiloyum bu günlük benim ışığım artik aynalara küsmek yok...

merhaba kızlar. günlüğünüzü okudum ve bende bu dertten çok üzgünüm. bende sizinle dayanışma içinde olmak istiyorum. nasıl oldu anlamadım ama 74.5 kilo oldum. boyum 1.70. çok mutsuzum artık. dayanışalım mı

Hosgeldin tatlim biz burda guzel bi grup olduk ben bu Günlüğü actim Canim arkadaslarim sagolsunlar geldiler bana yoldas oldular hepsinden ayri ayri öpüyorum sende tekrardan hosgeldin biz burda menulerimizi paylasiyoruz sporlarimizi paylasiyoruz kisaca herseyimizi anlatiyoruz guzel bi grubumuz ortamimiz var hep destek tam destek
Sende menunu sporunu paylascakmisin cumalari tarti gunumuz varmisin bizimle hedefin ne canim

canım öncelikle çok teşekkür ederim. hedefim 60 altını görebilmek. 50 li rakamları tartıda o kadar çok özledim ki...
bugün başladım canım bozmamak dileğiyle tabi ki.
sabah

1 haşlanmış yumurta
1 dilim beyaz peynir tabi ki küçücük
domates salatalık
öğle

ayran

akşam
közlenmiş patlıcan ve kırmızı biber yoğurtla karıştırdım 1 yemek tabağı bir salatam oldu.
2 dilim karpuz

Rica ederim canim
menun cok guzel canim boyle devam edersen olmicak bisi yok bence basarablrsn
benimde 5li sayıları gormek amacim kuzum ayni durumdayiz kilomuzda ayni basaricaz INŞALLAH merak etme devamli geleblrmisn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…