Eki Görüntüle 1476849 Eki Görüntüle 1476856 Hatunlar elma çayini yaptim sonunda :) tadida çok güzel oldu ekşilice :)
Ayy kuzum buna bir onerim yok işte. Bilemedim. Baska sayfalarda kilosu yakin olanlari eslestirdiklerini gormustum ama biz nasil yapsak @zayiflicammm
o vakit @zayiflicammm ne diyor bakalım şeker
Afiyet olsun canimmm
canım çektiii
eline sağlık canım
ivet tatlım aynen de dediğin gibi çıtır anne olacağız inşallah hayırlslıyla
ayyy çok tattlıııııııııı nasıl seçcez eşimizi peki
iki eşli olunuyormu
Ellerine saglik tatlim cok guzel olmus cizimlerin bunlar kkaralamaysa demekki sende ne cevherler var bence sen bu işin üstesinden gelebilirsinEki Görüntüle 1476275 Mesela bunlari sıkıldıgım zamanlar kaişi amistim tv izlerken
Iyi fikir bende kizlarima dikmistim tutu etek bilirsiniz biz kiizlar tullu mullu seyleri severizAyrıca dahaa bir cok seyy var yaş günü tütü etekler olur ya onları yapmayı planlıyorum buaralar :)herseyden cabucak hevesimi alıyorum
Dikkatinizi cekerim son uc gundur gunde yarim saat de olsa yuruyorum
Aynennnnbana da uyar tatlişler
ama ben diğerlerine de cevap yazarım uslu durmam
Ellerine saglik tatlim cok guzel olmus cizimlerin bunlar kkaralamaysa demekki sende ne cevherler var bence sen bu işin üstesinden gelebilirsin
happiness_ çok iyi bir fikir verdi bence harikasiniz canım sende varsa fincan resimlerini koyda bakalım
bana da uyar tatlişler
ama ben diğerlerine de cevap yazarım uslu durmam
Eki Görüntüle 1476849 Eki Görüntüle 1476856 Hatunlar elma çayini yaptim sonunda :) tadida çok güzel oldu ekşilice :)
Ayy kuzum buna bir onerim yok işte. Bilemedim. Baska sayfalarda kilosu yakin olanlari eslestirdiklerini gormustum ama biz nasil yapsak @zayiflicammm
Afiyet olsun canimmm
Ben de senin gibiyim. Aç olmadığım halde yemeler, gece vakti buzdolabıyla aşk yaşamalar, hergün hergün kalorili tatlılar.. Ama artık bu işe dur diyorum ve diyete başlıyorum:)
HemeennCanim cekti kiss bi bardakta bana yolla