Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim elma çayini eşim limonata sandi lıkır lıkır götürüyor
burdayım canım hepimiz fıstık gibi olucaz. ben tartı fotolarını da koyarım.Rica ederim canim
menun cok guzel canim boyle devam edersen olmicak bisi yok bence basarablrsn
benimde 5li sayıları gormek amacim kuzum ayni durumdayiz kilomuzda ayni basaricaz INŞALLAH merak etme devamli geleblrmisn
burdayım canım hepimiz fıstık gibi olucaz. ben tartı fotolarını da koyarım.
Benim elma çayini eşim limonata sandi lıkır lıkır götürüyor
sabahları aç karnına kiraz sapı ve dal kekik suyu için kızlar. ben içiyorum ama düzenli değildi ama bundan sonra düzenli. bugün sabah aç karnına içtim.INŞALLAH canim bende koyuyorum hadi bakalim kuzum
Hosgeldin tatlim sporda yapiyormusunsabahları aç karnına kiraz sapı ve dal kekik suyu için kızlar. ben içiyorum ama düzenli değildi ama bundan sonra düzenli. bugün sabah aç karnına içtim.
hazırlanışı: 1 kaç dal kiraz sapı ve aynı miktarda dal kekiği sıcak suya koyuyoruz kaynatmıyoruz. bu sıcak sulu karışımı bir kavanoza koyup ağzını kapatıp akşamdan hazırlıyoruz sabah içine biraz limon sıkıp içiyoruz. etrafımda çok kişi faydasını gördü tabi düzenli tüketerek. malzemeleri aktardan bulabilirsiniz
sadece yürüdüm bugün 2 saat tempolu. ama yarın parktaki spor aletlerini de kullanıcamHosgeldin tatlim sporda yapiyormusun
teşekkürler hoşbuldukHosgeldin tatlim sporda yapiyormusun
Hangi sehirdesinteşekkürler hoşbulduk
izmirden canım siz nerdensinizHangi sehirdesin
Bursaizmirden canım siz nerdensiniz
yakınmışız. gelmiştim bir kere bursaya yaşlı çınara gitmiştim. çok güzeldi yemyeşil. bende tartı resmimi atmaya çalışıyorum ama beceremedim.
Ortim günaydin aynen, basaracagiz insallah. Kahvaltisini nasil yapmis benim tatli mkble'm?Huhuuuuuuu azimliyiz kararliyiz başaracağiizzz ortiii
Gunaydin kizlar,
İkizim tebrik ederim. Ben erkenden kalktim, karsi daireme yeni komsu tasindi, ona verilmek uzere muffin yaptim. Tartildim da 81 kiloyum. Gecen haftadan beri 200 gram almisim.
Spor yapmamiz lazim kizlar. Oturarak kilo verilmiyor
Günaydın Günaydin Günaydın Güzeller
Kafsinkaf ve Selocan hoşgeldiniz.
Yarın listede grubumuzu buyumus haliyle gorecegiz insallah.
Kahvaltimi yapmadan menumu paylasmak istedim
1 bardak sut 1 porsiyon süt
1 haslanmis yumurta. 1 porsiyon et
İki parça peynir. 1 porsiyon et
Çeyrek simit. 1 tahıl
5 zeytin. 1 tatli k. Yağ
1 elma 1 meyve hakkina tekabul eder.
Ben ayca kaya'nin sistemiyle sayarak yiyorum. Sabahlari tüm haklarimdan boyle birer tane yersem kahvalti inanilmaz tok tutuyor.
Ortim günaydin aynen, basaracagiz insallah. Kahvaltisini nasil yapmis benim tatli mkble'm?