- 29 Kasım 2014
- 22.104
- 27.504
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kizlar yaaa icim bi tuhaf aksamki olayda hayatini kaybeden savcimiza cok uzuldum Allahtan rahmet diliyorum
Dahasida var cocuklari parka goturdum peslerinde kosusturdum yeni eve geldim az oncede haber geldi misafir gelecekmis Allahtan sabah evleri silmistim gideyimde cay koyayim sonra yine ugrarimWioio super spor
Sag ol ablacimmmmm
Olabilir kuzum. Ay heyecanlandim cekelim mi?Kurami ceksek
Sag ol ablacimmmmm
Olabilir kuzum. Ay heyecanlandim cekelim mi?
Amin, insanin ici tuhaf oluyor...Kizlar yaaa icim bi tuhaf aksamki olayda hayatini kaybeden savcimiza cok uzuldum Allahtan rahmet diliyorum
Ablam masallah super. Bu cuma rekora gideceksin bu gidisle canimSpor
1 saat trambolin
2 saat yürüyüş
3 lt su
Kızlar hattımı taşıdım ama başım hala ağrıyor sinirden
önce çocukları gorumceme götürdüm hızlı hızlı sonra okula kosturdum kızımı almak için Allahtan amcasıda aynı okulda görev yapiyor tl açtım servise binmesin ben gelene kadar dedim cunku onuda istediler hat onun ustuneymisya neyse
Onuda aaldım çarşıya gittim batıdaki adamda şaşırdı
bekarken 13 sene önce kendi adıma aldığım hat kızımın üstüne kayitli 1 haftadir ugrasiyorlar duzeltemiyorlar gelde sinirlenme
sonuc bi kosusturmaca sonunda hallettik cok sukur
Hatunlar bugün bende menü yok çünkü pek bisey yemedim 1 elma 2 tane form misir patlaği akşamda yemicem canim hicbir sey istemiyor
Sen kura cek bize bildir canim. Baska secenek yok gibiNasil yapalım yazym ii kagitlara ona göre soylymmi es durumunu nederseniz
Sen kura cek bize bildir canim. Baska secenek yok gibi
İkizim haydi yaz yaz, cok heyecanlandimKuralari cektimmm