- 16 Kasım 2014
- 697
- 376
25-30 lira arkadasla birlikte yapıyorduk o bırakmadı sanırsam ama bos bir anım olsun tekrar baslıcam, görüyorum cizimleriniz güzel ve zaten cizim gerektiren bir iş oldukca zevkli eğlenceli porselen kalemleri ve fincan son olarakda çizim bitince fırınlanıyo süper oluyo :)
neden satamayasınız ki ben bu işe tek baslamıstım kendimden emindim yapabilceğimi düşünüyordum 2,3 haftaya kalmadı müşteri toplayınca arkadasımda bana katıldı benden daha cok satmaya basladı ayrıca söz fincanı değil sadece kupa olur kişiye özel özellikle hayal dünyanız genişse cizimide cok seviyorsunuz benim gibi süper olur diyimm :))[/QUOTE]Birde yaza doğru söz sezonu basladı 1 ayda 300 lira
Ayy iyice heveslendim acaba satabilir miyimki
neden satamayasınız ki ben bu işe tek baslamıstım kendimden emindim yapabilceğimi düşünüyordum 2,3 haftaya kalmadı müşteri toplayınca arkadasımda bana katıldı benden daha cok satmaya basladı ayrıca söz fincanı değil sadece kupa olur kişiye özel özellikle hayal dünyanız genişse cizimide cok seviyorsunuz benim gibi süper olur diyimm :))
Ayrıca dahaa bir cok seyy var yaş günü tütü etekler olur ya onları yapmayı planlıyorum buaralar :)herseyden cabucak hevesimi alıyorum
Ewt cnm gitti ama tek günle yetinmek zorunda kaldm malesef1 gunde 700 gram.gittmi gerçekten wioo
Tabikide, ilk sosyal bir ağ siteden sayfa olusturdum daha sonrasında örnekler atıp yavaş yavas sipariş almaya başladım 1 kişiye sattım 10 kişi birden geldi :)O zaman canim benimlede paylasirsan sevinirim tabi senin icin sakincasi olmazsa. Takidan tut hediyelik sabuna kadar düsündüm sonra satamazsam korkusuyla hicbirine baslayamadim
Tabikide, ilk sosyal bir ağ siteden sayfa olusturdum daha sonrasında örnekler atıp yavaş yavas sipariş almaya başladım 1 kişiye sattım 10 kişi birden geldi :)
Tabiki yardımcı olabilirim bu konu hakkında sorularınız olursa :)Oo cok güzeell :) denemekten zarar gelmez öyleyse cok tesekkür ederim canim
O zaman ilk birkac tane fincan alip deneyim mi olur muTabiki yardımcı olabilirim bu konu hakkında sorularınız olursa :)
Evet alın düz sade olmalı kalemlerde porselen kalem olmalıO zaman ilk birkac tane fincan alip deneyim mi olur mu
en kısa zamanda alıp yapayım o zaman burayada atarım yapınca :) cok tesekkür ediyorum yardımcı olduğun için Allah razı olsunEvet alın düz sade olmalı kalemlerde porselen kalem olmalı
Canımm çok sevindim. Tekrar geçmiş olsun inş.Kuzum benim daha iyiyim cok şükür kendimi topladim tatlim dusundugun icn cok sagolasin
Öyle mi kuzum ya, o kadar çabala et sonuç atanama..
Ülkemizin sistemsizliği malesef
Gönlünce hayırlı kapılar diliyorum canım
bana da özel ders versen mi acep
karı koca kursa gitmek istiyoruz
Sag olasin canim. Aslinda herkes her mesaja cevap veremiyor, herkesi biriyle mi eşleştirsek acaba @zayiflicammm ? Ne dersiniz kizlar, nasil olur? İkiserli grup olup iki kisi birbirini daha yakin takip etse?biz brbirimize destek verme amacli burda degilmiyiz? Motivesi duseni motive etmeliyiz diye dusunuyorum. Ben paylasiyorum dusuncelerimi :) cok fazla bana cevap veren olmuyor ama :) :) neyse
Ne guzel ablacim. Dil ogrenmek eglenceli ya. Buarada kizina diktiklerine bayildimmmmm. Masallah diyorum. Yaa dikiş dikmeye ben de özeniyorum. Bir kursa falan gitsem aslinda eglenceli olur. Hem de dikilenler insanin zevkine gore oluyor.Esimin ingilizcesi var bi ara sinavi vardi iyi puan almisti bende cat pat biliyorum ogrensek iyi olur bana da ozel dersbende osmanlica kurslarina gittim osmanlica biliyorum
Gule gule kullan canim.Kizlar bugun yeni tarti aldm.yag kas kemik su ölçümü yapiyor isime yarar diye düşünüyorum bakalim
Günaydinnn günaydin günaydinnn güzeller
Dün bizim elektrik cok gec geldi. Bulasik camasir hep kaldi, on gectim buzluktaki bazi seyler cozulmus. Ozellikle ekmekler. Ben a101deki kepekli tost ekmeginden alip buzluga atip kullaniyorum, azar azar. Neyse Allah'a şukur geldi valla elektriksiz hayat cok sıkıcıymiş
Biz elektriksizken de neler neler olmus
eşim haberleri izleyemedi diye çildirdi
Amin canim Allah razi olsun. Ben Ankara'dayim, isteyen olursa degerlendiririzbazi cocuklarin takviyeye ihtiyaci oluyor, evde anne baba da hic bilmiyorsa okulda ogrendikleri yetmeyebiliyor. Ogrencide ilerleme ve yuksek notlar gorunce cok seviniyor insan
Sag olasin canim. Aslinda herkes her mesaja cevap veremiyor, herkesi biriyle mi eşleştirsek acaba @zayiflicammm ? Ne dersiniz kizlar, nasil olur? İkiserli grup olup iki kisi birbirini daha yakin takip etse?
Ne guzel ablacim. Dil ogrenmek eglenceli ya. Buarada kizina diktiklerine bayildimmmmm. Masallah diyorum. Yaa dikiş dikmeye ben de özeniyorum. Bir kursa falan gitsem aslinda eglenceli olur. Hem de dikilenler insanin zevkine gore oluyor.
Gule gule kullan canim.
AhahahaGünaydın angaralı
malum heryerde kesikti ceryanşansıma en erken işimin olduğu yerde geldi, toplamda 2 saat kesikti yani
Wuu masallah. Sabah sporu yapilmisSelamın en güzeli üzerine olsun güzelliklergünümüz aydın, bereketli ve enerjik olsun
Düne göre bugün bomba gibiyim
sabah önce kahvaltı
1,5 haşlama yumurta
5 zeytin
yarım dilim buğday ekmek
işe gelmeden 30 dk yürüyüş yapıldı
Ahahahasenin icin iyi olmus canim.
Wuu masallah. Sabah sporu yapilmissupersin canim
Ewt cnm gitti ama tek günle yetinmek zorunda kaldm malesef