82 kiloyum bu günlük benim ışığım artik aynalara küsmek yok...

Birde yaza doğru söz sezonu basladı 1 ayda 300 lira

Ayy iyice heveslendim acaba satabilir miyimki[/QUOTE]
neden satamayasınız ki ben bu işe tek baslamıstım kendimden emindim yapabilceğimi düşünüyordum 2,3 haftaya kalmadı müşteri toplayınca arkadasımda bana katıldı benden daha cok satmaya basladı ayrıca söz fincanı değil sadece kupa olur kişiye özel özellikle hayal dünyanız genişse cizimide cok seviyorsunuz benim gibi süper olur diyimm :))

Ayrıca dahaa bir cok seyy var yaş günü tütü etekler olur ya onları yapmayı planlıyorum buaralar :)herseyden cabucak hevesimi alıyorum

Birde yaza doğru söz sezonu basladı 1 ayda 300 lira

Ayy iyice heveslendim acaba satabilir miyimki
neden satamayasınız ki ben bu işe tek baslamıstım kendimden emindim yapabilceğimi düşünüyordum 2,3 haftaya kalmadı müşteri toplayınca arkadasımda bana katıldı benden daha cok satmaya basladı ayrıca söz fincanı değil sadece kupa olur kişiye özel özellikle hayal dünyanız genişse cizimide cok seviyorsunuz benim gibi süper olur diyimm :))[/QUOTE]

Hayal dünyasi işler tam benlik

Hayal dünyasi işler tam benlik [/QUOTE]
O zaman dediklerimi bir düşünün :))

Ayrıca dahaa bir cok seyy var yaş günü tütü etekler olur ya onları yapmayı planlıyorum buaralar :)herseyden cabucak hevesimi alıyorum

O zaman canim benimlede paylasirsan sevinirim tabi senin icin sakincasi olmazsa. Takidan tut hediyelik sabuna kadar düsündüm sonra satamazsam korkusuyla hicbirine baslayamadim

O zaman canim benimlede paylasirsan sevinirim tabi senin icin sakincasi olmazsa. Takidan tut hediyelik sabuna kadar düsündüm sonra satamazsam korkusuyla hicbirine baslayamadim
Tabikide, ilk sosyal bir ağ siteden sayfa olusturdum daha sonrasında örnekler atıp yavaş yavas sipariş almaya başladım 1 kişiye sattım 10 kişi birden geldi :)

Günaydinnn günaydin günaydinnn güzeller
Dün bizim elektrik cok gec geldi. Bulasik camasir hep kaldi, on gectim buzluktaki bazi seyler cozulmus. Ozellikle ekmekler. Ben a101deki kepekli tost ekmeginden alip buzluga atip kullaniyorum, azar azar. Neyse Allah'a şukur geldi valla elektriksiz hayat cok sıkıcıymiş

Biz elektriksizken de neler neler olmus
eşim haberleri izleyemedi diye çildirdi
Öyle mi kuzum ya, o kadar çabala et sonuç atanama..
Ülkemizin sistemsizliği malesef
Gönlünce hayırlı kapılar diliyorum canım
bana da özel ders versen mi acep
karı koca kursa gitmek istiyoruz

Amin canim Allah razi olsun. Ben Ankara'dayim, isteyen olursa degerlendiririz bazi cocuklarin takviyeye ihtiyaci oluyor, evde anne baba da hic bilmiyorsa okulda ogrendikleri yetmeyebiliyor. Ogrencide ilerleme ve yuksek notlar gorunce cok seviniyor insan
biz brbirimize destek verme amacli burda degilmiyiz? Motivesi duseni motive etmeliyiz diye dusunuyorum. Ben paylasiyorum dusuncelerimi :) cok fazla bana cevap veren olmuyor ama :) :) neyse
Sag olasin canim. Aslinda herkes her mesaja cevap veremiyor, herkesi biriyle mi eşleştirsek acaba @zayiflicammm ? Ne dersiniz kizlar, nasil olur? İkiserli grup olup iki kisi birbirini daha yakin takip etse?

Esimin ingilizcesi var bi ara sinavi vardi iyi puan almisti bende cat pat biliyorum ogrensek iyi olur bana da ozel ders bende osmanlica kurslarina gittim osmanlica biliyorum
Ne guzel ablacim. Dil ogrenmek eglenceli ya. Buarada kizina diktiklerine bayildimmmmm. Masallah diyorum. Yaa dikiş dikmeye ben de özeniyorum. Bir kursa falan gitsem aslinda eglenceli olur. Hem de dikilenler insanin zevkine gore oluyor.

Kizlar bugun yeni tarti aldm.yag kas kemik su ölçümü yapiyor isime yarar diye düşünüyorum bakalim
Gule gule kullan canim.

Günaydın angaralı
malum heryerde kesikti ceryan şansıma en erken işimin olduğu yerde geldi, toplamda 2 saat kesikti yani

Selamın en güzeli üzerine olsun güzellikler günümüz aydın, bereketli ve enerjik olsun
Düne göre bugün bomba gibiyim
sabah önce kahvaltı
1,5 haşlama yumurta
5 zeytin
yarım dilim buğday ekmek

işe gelmeden 30 dk yürüyüş yapıldı

Günaydın angaralı
malum heryerde kesikti ceryan şansıma en erken işimin olduğu yerde geldi, toplamda 2 saat kesikti yani
Ahahaha senin icin iyi olmus canim.
Wuu masallah. Sabah sporu yapilmis supersin canim

Kızlar problem yaşıyorum hat tim la ilgili bi kaç gün giremeyebilirim hattımı nasıl becermişler bilmiyorum ama 8 yaşındaki kızımın üstüne gorunuyor kaç gündür sinir krizi geçiriyorum çok uğraştım kendi hatalarını duzeltemiyorlar bugün kapanacakmis ben birazdan hattımı taşımaya gidicem olmazsa kapanacak neyse gelince anlatırım merak etmeyin yine gelicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…