82 kiloyum bu günlük benim ışığım artik aynalara küsmek yok...

Ablammm gel olurmu biran evel halledersn INŞALLAH sensiz olmaz

Aa tamam abla. Cok ilgincmis, gercekten nasil becermisler

Ikizim guzel dusundun es durumunu bana uyar nederseniz canlar
sagol tatlim

1 nisan çarsamba
Sabah
2 dilim kepekli ekmekten az kasarli tost
1 haslanmis yumurta
1 bardak sut
3 ceviz ve 1 kucuk yerli muz

Bu kahvalti beni saat 8den 1 e kadar tuttu.
O arada 30 dk yuruyus koşu karisimi.

Oglen
Ceyrek simit
Corba
Et

Aksama karnabahar yemegi yapmayi dusunuyorum

INŞALLAH gülüm INŞALLAH seninde gunun aydin olsun

supersin kuzum yazin dolaptan ne giyersek giyelim hem olucak hemde cok yakiscak INSALLAH

guzel menuuu hemde cok

guzel menuuu hemde cok
Sag ol tatli ikizim. Oglenleri cokk acikiyordum, tuttu bu kahvalti. Dun bir corba yaptim hosuma gitti. Tavugu hasladim, suyuna kirmizi ve yesil mercimek koydum sadece ve tuz. Dudukluden 20 dk sonra cok lezzetli bir corba cikti ortaya. İsterseniz icine tavuk da didiklenebilir mercimek cok ama cok faydali. Ozellikle regl oncesi mercimek tuketmek icinde ostrojen oldug icin faydaliymis.

Afiyet olsun kuzum bende ayran corbasi diyeti yapiom yesil mercimek haslamasi koydum hastalgmda yakin blmeden dogru bisi yapmisim ikizim

aynen devam tatlım, hatta arttırarak devam et olur mu
bebeiş yapcaz bak zayıflamamız lazım
yürüyüş çok faydalı gerçekten tempolu
İnsallah canim. Sabah 10 gibi hareketleniyorum, saat kurmus gibi . Ayy aynen, insallah kuzum. Kabus gibi bir hamilelik gecirmek istemiyorum ilerde. Çıtır annelerden olalim biz
bana da uyar tatlişler
ama ben diğerlerine de cevap yazarım uslu durmam
Tabi canim, yine normal sohbet ortamimiz olsun. Ekstradan da herkes eşleştigi arkadasina ayri bir ilgi gostersin. Sporunu yaptin mi vs gibi, yapmadiysa gaza getirmeye calissin, kacamak yaptiysa umutsuzluga dusmemesi icin destek olsun.

ivet tatlım aynen de dediğin gibi çıtır anne olacağız inşallah hayırlslıyla
ayyy çok tattlıııııııııı nasıl seçcez eşimizi peki
iki eşli olunuyormu

ivet tatlım aynen de dediğin gibi çıtır anne olacağız inşallah hayırlslıyla
ayyy çok tattlıııııııııı nasıl seçcez eşimizi peki
iki eşli olunuyormu
Ayy kuzum buna bir onerim yok işte. Bilemedim. Baska sayfalarda kilosu yakin olanlari eslestirdiklerini gormustum ama biz nasil yapsak @zayiflicammm

Eki Görüntüle 1476849 Eki Görüntüle 1476856 Hatunlar elma çayini yaptim sonunda :) tadida çok güzel oldu ekşilice :)
Afiyet olsun canimmm

Ben de senin gibiyim. Aç olmadığım halde yemeler, gece vakti buzdolabıyla aşk yaşamalar, hergün hergün kalorili tatlılar.. Ama artık bu işe dur diyorum ve diyete başlıyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…