82 kiloyum bu günlük benim ışığım artik aynalara küsmek yok...

Ablam
Bu bi tencere tarifi

5 kasik nohut haslamasi
4 kasik mercimek haslamasi
3 kasik bulgut haslamasi

Ayran yapiyosun bi tencere bu haslanmislari koyuyosun ustune pul biber dokuyosun ben iki kase ictim ama 3de icileblr kuzum[/QUOTE]
yeşil mercimdekmi kuzum

Hatunlar bana yardimci olur musunuz evde yapabilecegim iş falan var mi bildiginiz. Normalde resim yetenegim falan iyidir yagli boya tablo falan yapiyim dedim kaldi baska ne olabilir acaba

Tatlım ="mkble, post: 40250931, member: 662015"]Hani ben yapip satmak amacli soruyorum canim[/QUOTE]
Tatlim ben bi ara elişi niyetine eşarp kenarı dikiyordum harçlık yapıyordum ama bıraktım bi arada etek diktim ama onuda hayr için harcadım birde okula yardım olsun diye kızımın sınıfına perde dikmıştım
istersen eğer satabiliriz dersen internette çok güzel oyuncak yapımları var

He kuzu ben hobi sandim puzzle satilmaz
Kuzum ya disarda calisamiyorum isten geliyorum evin isi gücü derken hic halim kalmiyor bu kez eşime vakit ayiramiyorum oda ben o parayi ne yapiyim diyor evde çok sıkılıyorum hic olmazsa katki sağlayabilecegim biseyler olursa içimde rahat eder kafamda dagilir.

Tatlım ="mkble, post: 40250931, member: 662015"]Hani ben yapip satmak amacli soruyorum canim
Tatlim ben bi ara elişi niyetine eşarp kenarı dikiyordum harçlık yapıyordum ama bıraktım bi arada etek diktim ama onuda hayr için harcadım birde okula yardım olsun diye kızımın sınıfına perde dikmıştım
istersen eğer satabiliriz dersen internette çok güzel oyuncak yapımları var[/QUOTE]

Örgüden falan bebek yapiyorlar onlari mi diyorsun ablacim

Cok guzel dusunmussun kuzum orgu biliyorsan oreblrsn kuzum

Örgüden falan bebek yapiyorlar onlari mi diyorsun ablacim[/QUOTE]
Olabilir
Örgü olmayan larda var

Örgüden falan bebek yapiyorlar onlari mi diyorsun ablacim[/QUOTE]

Bebekte super olur hem eğlenirsinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…