82 kiloyum bu günlük benim ışığım artik aynalara küsmek yok...

Yoktur "zayiflicammm, poçok g 40251106, member: 661921"]Olabilir
Örgü olmayan larda var[/QUOTE]

Abla sen yapiodun ya onlarda super olmustu oda olblr :KK66:[/QUOTE]
Youtube da videolar var cok guzeller

20150331_233042.jpg
20150331_233104.jpg
Kızıma dikmistim daha bir suru var

Sağol taE="mkble, post: 40251454, member: 662015"]Ablacim bunlar cok tatli olmus hazirlardan hicbir farki yok. Eline emegine saglik valla[/QUOTE]
Sagol tatlım senin yaptığın resmi varmı paylasirmisin merak ettim

Hayırlı "zayiflicammm, post: 40251193, member: 661921"]Canlar ben yatıyorum opuyorum hepinizi iyiki varsınız canlar ii geceler:KK15:[/QUOTE]
Hayirli geceler tatlim

Sağol taE="mkble, post: 40251454, member: 662015"]Ablacim bunlar cok tatli olmus hazirlardan hicbir farki yok. Eline emegine saglik valla
Sagol tatlım senin yaptığın resmi varmı paylasirmisin merak ettim[/QUOTE]

Yagliboya olarak yokta karakalem olarak var abla

Olsun merak ettim bende stilistlik dersinde çok iyiydim severim resmi yapmayi ama uzun zamandır çocuklara yaptığım baştan savma resimlerden başka birşey cizmedim

Bende söz fincanları yapıyordum 2 hafta oldu bırakalı
Peki bunlarin getirisi ne ablacim eger ayip olmazsa[/QUOTE]
25-30 lira arkadasla birlikte yapıyorduk o bırakmadı sanırsam ama bos bir anım olsun tekrar baslıcam, görüyorum cizimleriniz güzel ve zaten cizim gerektiren bir iş oldukca zevkli eğlenceli porselen kalemleri ve fincan son olarakda çizim bitince fırınlanıyo süper oluyo :)

Peki bunlarin getirisi ne ablacim eger ayip olmazsa
25-30 lira arkadasla birlikte yapıyorduk o bırakmadı sanırsam ama bos bir anım olsun tekrar baslıcam, görüyorum cizimleriniz güzel ve zaten cizim gerektiren bir iş oldukca zevkli eğlenceli porselen kalemleri ve fincan son olarakda çizim bitince fırınlanıyo süper oluyo :)[/QUOTE]

Ayy iyice heveslendim acaba satabilir miyimki

X