- 2 Mart 2015
- 2.394
- 3.981
- 40
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar ben kızlarının çoğu kıyafetini kendim çıkıyorum hobi olarak çok hoşuma gidiyor
Kızlar ben kızlarının çoğu kıyafetini kendim çıkıyorum hobi olarak çok hoşuma gidiyor
Masallah sana oda olurCok sagol ablacim ben arastiriyim bi dediklerini. Yagli boya yapayim dedim birara iste
Ablacim bunlar cok tatli olmus hazirlardan hicbir farki yok. Eline emegine saglik vallaEki Görüntüle 1476228 Eki Görüntüle 1476229 Kızıma dikmistim daha bir suru var
Sagol tatlım senin yaptığın resmi varmı paylasirmisin merak ettim[/QUOTE]Sağol taE="mkble, post: 40251454, member: 662015"]Ablacim bunlar cok tatli olmus hazirlardan hicbir farki yok. Eline emegine saglik valla
Peki nerden bulabilirim netten bunlari bakayim bi[/QUOTE]Olabilir
Örgü olmayan larda var
Evet ama zayıflıcaz baska yolu yokYaza az geldi
Bende söz fincanları yapıyordum 2 hafta oldu bırakalı[/QUOTE]Peki nerden bulabilirim netten bunlari bakayim bi
Peki bunlarin getirisi ne ablacim eger ayip olmazsa[/QUOTE]Bende söz fincanları yapıyordum 2 hafta oldu bırakalı
25-30 lira arkadasla birlikte yapıyorduk o bırakmadı sanırsam ama bos bir anım olsun tekrar baslıcam, görüyorum cizimleriniz güzel ve zaten cizim gerektiren bir iş oldukca zevkli eğlenceli porselen kalemleri ve fincan son olarakda çizim bitince fırınlanıyo süper oluyo :)[/QUOTE]Peki bunlarin getirisi ne ablacim eger ayip olmazsa