82 kiloyum bu günlük benim ışığım artik aynalara küsmek yok...

biz brbirimize destek verme amacli burda degilmiyiz? Motivesi duseni motive etmeliyiz diye dusunuyorum. Ben paylasiyorum dusuncelerimi :) cok fazla bana cevap veren olmuyor ama :) :) neyse

ESTAĞFURULLAH ya olurmu ne guzel bilgiler veriyosun ben hepsini okuyorum begeniyorum sen yeterki gel sen grubun demirbaslarindansin kuzum

Ben isimden dolayi bazen 8 i buluyor onla alakası yok ya tabi 1 de yatyom cogu kez yatmadan 3 saat onTeşekkür ederime olayi bitcek mis tatlm.diyetsteyen önerisi

hayir tatlim bende isten 7 de cikiyorum ama ofiste yiyorum
valla bu kanitlanmis bisi 6 dan sonra yemek y3memek kesinlikle zayiflatiyo
bence dene derim [/QUOTE]

daha dikkatli olurum guzellik tesekkur ederim

Gecmis olsun tatlim Rabbim acil sifalar versin bende sabahta ugramayinca merak ettim
iyimisin simdi

Sagol ablam daha iyiyim cok şükür elektrik gitti telefonun sarzi yoktu giremedim [/QUOTE]
Allah iyilik versin canim
Bizimde 1 saat oluyor geleli elektrik

15 nisana kadar 2 kilo vermek istiyorum, Lahana yemegi yaptim, corbayi nasil yapiyorsunuz siz
INŞALLAH verrsn guzelluk bence verrsn

Canim lahana corbasi
lahana yapragi
Maydonoz sogan az tuz kereviz koyanda var ben kabakta koyan duydum bakalim yapmca tam tarf verrm kuzum

Geçmiş olsun kuzum isinde hayrli olsun

gel kuzum eksikligin hisediliyor

Sabah
1 dilim ekmek
3 zaytin
1 bardak tarcinli süt

Öglen

El buyuklugunde peynir ekmek

Ara
2 tane form misir patlaği

Aksam
Et kavurma
Sövüş
Çay

Elektrik yoktu ya ocaği çakiyorum çakiyorum almiyor birakinca dügmesi geri atiyor aksama kadar yemek yapamadim eşim geldi bir dokundu yandi ya la nasil bozuldum

Menunde guzel sende tatlisin kuzum

Sabah
  • 1 tane Yumurta ( 1 cay kasigi köy tereyagiyla)
  • 2 dilim tahil ekmek

Öğlen

• 1 kase Ayran corbasi
  • 1 tane mercime köftesi
Aksam
  • 1 kase ayran corbasi

Spor
  • 300 kere ip atlama
  • 1 bucuk saat yürüyüş
  • Yarim saat mekik basen hareketleri
Su 2.5

Bugun ayran detoksu yaptim bu sekil INŞALLAH işe yarar

Zayiflicammm, post: 40248207, member: 661921"]Bugun ayran detoksu yptimmmm huhuu [/QUOTE]
Iyiymis bendemi yapsam acep

Corbainin tadida cok guzel [/QUOTE]

Tarif nnasıl yaptın kuzum

ksrays

Ablam
Bu bi tencere tarifi

5 kasik nohut haslamasi
4 kasik mercimek haslamasi
3 kasik bulgut haslamasi

Ayran yapiyosun bi tencere bu haslanmislari koyuyosun ustune pul biber dokuyosun ben iki kase ictim ama 3de icileblr kuzum

Yemeği de ona yaptıraydın kuzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…