biz brbirimize destek verme amacli burda degilmiyiz? Motivesi duseni motive etmeliyiz diye dusunuyorum. Ben paylasiyorum dusuncelerimi :) cok fazla bana cevap veren olmuyor ama :) :) neyse
Ben isimden dolayi bazen 8 i buluyor onla alakası yok ya tabi 1 de yatyom cogu kez yatmadan 3 saat onTeşekkür ederime olayi bitcek mis tatlm.diyetsteyen önerisi
Gecmis olsun tatlim Rabbim acil sifalar versin bende sabahta ugramayinca merak ettim
iyimisin simdi
INŞALLAH verrsn guzelluk15 nisana kadar 2 kilo vermek istiyorum, Lahana yemegi yaptim, corbayi nasil yapiyorsunuz siz
:) biraz rahathisediyorum aynı zamanda bayanlar arası olan düğün kına organizasyon vs dj lik yapıyorum, bi düğün işi aldımda ona hazırlanıyorum tatlım o yüzden fazla fırsatım olmuyo
kilo açısındanda değil topiğe gelmek kapısından bakmaya yüzüm yok tam bir tosuncan gibi geziyorum ortalarda
Allah iyilik versin canimSagol ablam daha iyiyim cok şükür elektrik gitti telefonun sarzi yoktu giremedim
Sabah
1 dilim ekmek
3 zaytin
1 bardak tarcinli süt
Öglen
El buyuklugunde peynir ekmek
Ara
2 tane form misir patlaği
Aksam
Et kavurma
Sövüş
Çay
Elektrik yoktu ya ocaği çakiyorum çakiyorum almiyor birakinca dügmesi geri atiyor aksama kadar yemek yapamadim eşim geldi bir dokundu yandi ya la nasil bozuldum
Iyiymis bendemi yapsam acepZayiflicammm, post: 40248207, member: 661921"]Bugun ayran detoksu yptimmmm huhuu
Aynen bebişim yeni yürüyüş spor ayakkbmdıSagol bitanem
ayakkabini calmislar mi kuzumpembe rengede baylrm üzüldum
Aynen bebişim yeni yürüyüş spor ayakkbmdı
Sen nasıl oldun canım
Sabah
1 dilim ekmek
3 zaytin
1 bardak tarcinli süt
Öglen
El buyuklugunde peynir ekmek
Ara
2 tane form misir patlaği
Aksam
Et kavurma
Sövüş
Çay
Elektrik yoktu ya ocaği çakiyorum çakiyorum almiyor birakinca dügmesi geri atiyor aksama kadar yemek yapamadim eşim geldi bir dokundu yandi ya la nasil bozuldum