82 kiloyum bu günlük benim ışığım artik aynalara küsmek yok...

Rica ederim, her sey gönlünce olsun. Ama cok sıkma kendini, diyet yapmasan da verirsin inan bana. Niyeyse dugun oncesi illa kilo veriliyor yalniz evlendikten sonra da aliniyor
Ben daha önce akşam 6 dan sonra bişi yemeye 50 günde 7 kilo verdim bence akşam 6 dan sonra bişi y3mek
ben her sabah tartida 300 gram eksik cikiyodum

Ben isimden dolayi bazen 8 i buluyor onla alakası yok ya tabi 1 de yatyom cogu kez yatmadan 3 saat once yeme olayi bitcek mis tatlm.diyetsteyen önerisi [/QUOTE]

hayir tatlim bende isten 7 de cikiyorum ama ofiste yiyorum
valla bu kanitlanmis bisi 6 dan sonra yemek y3memek kesinlikle zayiflatiyo
bence dene derim

Geçmiş ="zayitatlım mm, post: 40236621, member: 66192sabah ta m iyi degilim usutmusum migde bulantisi atesim ocikti isten sonra yattim şimdi kalktim cok kotu oldum buraya gelemedim [/QUOTE]
Gecmis olsun tatlim Rabbim acil sifalar versin bende sabahta ugramayinca merak ettim
iyimisin simdi

slm kızlar sizi ara ara takip ediyorum ben de katılmak istiyorum aranıza beni en motive edici şey bi tartı günü belirlemek olur galiba boy 1.62 kilo 59 hedef 52 bu zamana kadar yazmamamin sebebi bebegimin yasinin dolmasını beklemem

Hosgeldin canim

Ya kızlar Allah aşkına bu kiloyla memnun kalmiyorsunuzya biz kendimizi camdan atalim
Bebeginide saglikli bir sekilde buyut hayirli evlat olsun insallah

sindirella06 sende hosgeldin bacim Rabbim sana da hayirli yuvalar nasip etsin insallah cok sitres yapma dicem ama dugun seyirciye kolay gelir dimi
yinede çok sıkma kendini Allah korusun düğünde hastalanir mastalanirsin o daha mi iyi olur

Hosgeldin canim

Ya kızlar Allah aşkına bu kiloyla memnun kalmiyorsunuzya biz kendimizi camdan atalim
Bebeginide saglikli bir sekilde buyut hayirli evlat olsun insallah
hosbulduk canım
anlıyorum seni ama ınan kilo öyle bişey ki en çıtır insanlar bile ipin ucunu kacirabilir yaşım genc metabolizmam hızlı şimdi dikkat etmezsem zaten sonra hiç edemem

Hakli si "casandra, post: 40238379, member: 457445"]hosbulduk canım
anlıyorum seni ama ınan kilo öyle bişey ki en çıtır insanlar bile ipin ucunu kacirabilir yaşım genc metabolizmam hızlı şimdi dikkat etmezsem zaten sonra hiç edemem[/QUOTE]

Haklısın yol yakınken dikkat etmek en doğrusu tebrik ederim
biz baştan onlemimizi almadığımız için bu kilo lara ulaştık evlilik hamilelik derken kendimi iyice saldim ve sporun sadece dışarda yapılacağına inanıp bunu bahane edip çocukları bırakıp çıkamıyorum diye yakınıyordu m şimdide evden çıkmak istemiyorum kendime kızıyorum neden baştan önlem almadım diye
neyse başladım yine Rabbim hepimize yardım etsin inşallah sabır ve iradeli olmak gerekiyor

Günaydın
Günaydın
Günaydın
Bol sporlu az kalorili neşeli enerjik bir gün olsun

Bizi biraktin diye üzülmüştüm demlicaykeyfi
Canım sizinle bir alakası yoktu inan. Sonuçta burası diyet sayfası. O yüzden diyetten soğuyunca gelip sizi de o dusuncelerimle olumsuz bir hale sokmak istemedim. Cunku hepinizin masallahi var. 3 ay olacak neredeyse başlayalı, dogal olarak iniş cikislar yasiyorum. Bir de reglim yaklasti, kafa gidip geliyor
Bu cuma artık size hayirli haberler vermek istiyorum. İnsallah nasib olur
Sen nasil oldun canim? Aslinda bugun iş varsa izin alsaydin, dinlenirdin

İnsan hic alisik olmadigi kiloya cikinca panik oluyor. Kendini taniyamiyor. Korkuyor, nasil basaracagim diye. Artik alisik oldugum kiloya inmek istiyorum. Hedefim o kilo degil. Daha fazlasini vermek. Ama en azindan dolabimdakiler o kiloyla alindi. Kendimi daha guvenli hissedebilecegim ve en onemlisi şu 1,5 senede kendime yasattiklarimi belki affetmeme yardimci olur. İnsallah bir daha yuz gram bile alsak tedbir aliriz. Fazladan 10 20 kiloyu belimize yük etmeyiz. Yedik kilo aldik, o zaman da mutlu olmadik. Yemek mutluluk getirmedi yani...
Otokontrol cok mühim...

Günaydın kızlar
yeni arkadaşlar hoşgeldiniz
@zayiflicammm gülüm çok geçmiş olsun dikkat et kendine

günüm kötü başladı kızlar,
eşimin ödül niyetinde aldığı daha bir haftalık ayakkabımı apartman içinde kapımdan uçurmuşlar
böle pembiş ve siyahtı... çok üzüldüm

regl ilk gün, hava basık
bugün fenalardayım yani , hayır olsun diyelim

Günaydin canim. Bugün cok yormamaya çalis kendini.
Ayakkabina da üzüldüm, biz de bazen misafirin ayakkabisini iceri almiyoruz ama almak lazim, kimin ne yapacagi belli olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…