- 11 Aralık 2014
- 567
- 343
- 40
Rica ederim, her sey gönlünce olsun. Ama cok sıkma kendini, diyet yapmasan da verirsin inan bana. Niyeyse dugun oncesi illa kilo veriliyor yalniz evlendikten sonra da aliniyor
Ben daha önce akşam 6 dan sonra bişi yemeye 50 günde 7 kilo verdim bence akşam 6 dan sonra bişi y3mek
ben her sabah tartida 300 gram eksik cikiyodum
Kizlar regliyim vede coookk acikiyorum ne yapacagimvede kolumu bile kaldirasim gelmiyor
bende oyleyim ama ya Allah bismillah deyip sporumu yapiyorum bu hafta yememe asiri dikkat edemesemde 6 dan sonra birsey yemiyorum ekmek yemeyi unutuyorum bu aksamki kusurum 2 kasik yerine 4 kadik pattates puresi yedim onun yerine kalktim yarim saat daha spor yaptim su bogazima bi sahip cikabilsem hersey daha guzel olacak.
slm kızlar sizi ara ara takip ediyorum ben de katılmak istiyorum aranıza beni en motive edici şey bi tartı günü belirlemek olur galiba boy 1.62 kilo 59 hedef 52 bu zamana kadar yazmamamin sebebi bebegimin yasinin dolmasını beklemem
hosbulduk canımHosgeldin canim
Ya kızlar Allah aşkına bu kiloyla memnun kalmiyorsunuzya biz kendimizi camdan atalim
Bebeginide saglikli bir sekilde buyut hayirli evlat olsun insallah
Canım sizinle bir alakası yoktu inan. Sonuçta burası diyet sayfası. O yüzden diyetten soğuyunca gelip sizi de o dusuncelerimle olumsuz bir hale sokmak istemedim. Cunku hepinizin masallahi var. 3 ay olacak neredeyse başlayalı, dogal olarak iniş cikislar yasiyorum. Bir de reglim yaklasti, kafa gidip geliyor
Rica ederim, her sey gönlünce olsun. Ama cok sıkma kendini, diyet yapmasan da verirsin inan bana. Niyeyse dugun oncesi illa kilo veriliyor yalniz evlendikten sonra da aliniyor
Kizlar regliyim vede coookk acikiyorum ne yapacagimvede kolumu bile kaldirasim gelmiyor
Günaydin canim. Bugün cok yormamaya çalis kendini.Günaydın kızlar
yeni arkadaşlar hoşgeldiniz
@zayiflicammm gülüm çok geçmiş olsun dikkat et kendine
günüm kötü başladı kızlar,
eşimin ödül niyetinde aldığı daha bir haftalık ayakkabımı apartman içinde kapımdan uçurmuşlar
böle pembiş ve siyahtı... çok üzüldüm
regl ilk gün, hava basık
bugün fenalardayım yani , hayır olsun diyelim
Günaydin canim. Bugün cok yormamaya çalis kendini.
Ayakkabina da üzüldüm, biz de bazen misafirin ayakkabisini iceri almiyoruz ama almak lazim, kimin ne yapacagi belli olmuyor
Amin canim. 40 dk yurudum geldimBoşluğuma geldi işteihtiyacı vardı belkide napalım gözümümz başımzn sadakası olsun
sağol tatlım
Amin canim. 40 dk yurudum geldimhava kapali, yagmur yagmadan gidip geleyim dedim.