82 kiloyum bu günlük benim ışığım artik aynalara küsmek yok...

Bayanlar türkiye genelinde elektrikte bir sorun varmis ve 2-3 gün gelmeyebilirmis. Heran sularda kesilebilirmis bilginize belki önlem almak istersiniz
Sag ol canim. Tabletin şarji da bitmek uzere. Elektrik de yok dedigin gibi. İnsallah uzun surmez buzluktakilere acirim

Maalesef kuzum, İngilizce ogretmeniyim ama atanamadim. Şimdilik özel ders veriyorum. Arada çeviri yapıyorum.

Öyle mi kuzum ya, o kadar çabala et sonuç atanama..
Ülkemizin sistemsizliği malesef

Gönlünce hayırlı kapılar diliyorum canım
bana da özel ders versen mi acep
karı koca kursa gitmek istiyoruz

biz brbirimize destek verme amacli burda degilmiyiz? Motivesi duseni motive etmeliyiz diye dusunuyorum. Ben paylasiyorum dusuncelerimi :) cok fazla bana cevap veren olmuyor ama :) :) neyse

Günaydın kızlar
Forever07 geçmiş olsun canım aynen basının gözünün sadakasi olsun
3 sene once yeni aldığım pembe li siyahlı spor ayakkabilarimi kaybettim kapının önünde cikardigimdan emindim cok ta severek almıştım yeni tasinmistik

biz brbirimize destek verme amacli burda degilmiyiz? Motivesi duseni motive etmeliyiz diye dusunuyorum. Ben paylasiyorum dusuncelerimi :) cok fazla bana cevap veren olmuyor ama :) :) neyse

Evet canım ya birbirimize destek olmalıyız
ben her mesaja atlıyorum ama sana cevap vermiyomuyum tatlım gözümden kaçmış kusura bakma

Bakin burda kim varrr
Neredesin kuzum sen merak ettim
:) biraz rahatsızdım, ben aynı zamanda bayanlar arası olan düğün kına organizasyon vs dj lik yapıyorum, bi düğün işi aldımda ona hazırlanıyorum tatlım o yüzden fazla fırsatım olmuyo
kilo açısındanda değil topiğe gelmek kapısından bakmaya yüzüm yok tam bir tosuncan gibi geziyorum ortalarda

Geçmiş ="zayitatlım mm, post: 40236621, member: 66192sabah ta m iyi degilim usutmusum migde bulantisi atesim ocikti isten sonra yattim şimdi kalktim cok kotu oldum buraya gelemedim
Gecmis olsun tatlim Rabbim acil sifalar versin bende sabahta ugramayinca merak ettim
iyimisin simdi[/QUOTE]

Sagol ablam daha iyiyim cok şükür elektrik gitti telefonun sarzi yoktu giremedim

Hosgeldin canimmm

Öyle mi kuzum ya, o kadar çabala et sonuç atanama..
Ülkemizin sistemsizliği malesef

Gönlünce hayırlı kapılar diliyorum canım
bana da özel ders versen mi acep
karı koca kursa gitmek istiyoruz
Esimin ingilizcesi var bi ara sinavi vardi iyi puan almisti bende cat pat biliyorum ogrensek iyi olur bana da ozel ders bende osmanlica kurslarina gittim osmanlica biliyorum

Sagol bitanem

ayakkabini calmislar mi kuzum pembe rengede baylrm üzüldum

Geçmiş olsun kuzum
aaa ne güzel burada düğünü olacak arkadaşlar var bilgilerinden yararlanmak isterler bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…