- 1 Ağustos 2014
- 8.810
- 12.560
Maalesef kuzum, İngilizce ogretmeniyim ama atanamadim. Şimdilik özel ders veriyorum. Arada çeviri yapıyorum.iyi yaptın şeker
çalışmıyosun yani öle mi canım
Sag ol canim. Tabletin şarji da bitmek uzere. Elektrik de yok dedigin gibi. İnsallah uzun surmez buzluktakilere acirimBayanlar türkiye genelinde elektrikte bir sorun varmis ve 2-3 gün gelmeyebilirmis. Heran sularda kesilebilirmis bilginize belki önlem almak istersiniz
Canım geçmiş olsun. Nasılsın şimdi?Ablam iyi degilim usutmusummigde bulantisi atesim ocikti isten sonra yattim şimdi kalktim cok kotu oldum buraya gelemedim
Maalesef kuzum, İngilizce ogretmeniyim ama atanamadim. Şimdilik özel ders veriyorum. Arada çeviri yapıyorum.
biz brbirimize destek verme amacli burda degilmiyiz? Motivesi duseni motive etmeliyiz diye dusunuyorum. Ben paylasiyorum dusuncelerimi :) cok fazla bana cevap veren olmuyor ama :) :) neyseGünaydın
Günaydın
Günaydın
Bol sporlu az kalorili neşeli enerjik bir gün olsun
Canım sizinle bir alakası yoktu inan. Sonuçta burası diyet sayfası. O yüzden diyetten soğuyunca gelip sizi de o dusuncelerimle olumsuz bir hale sokmak istemedim. Cunku hepinizin masallahi var. 3 ay olacak neredeyse başlayalı, dogal olarak iniş cikislar yasiyorum. Bir de reglim yaklasti, kafa gidip geliyor
Bu cuma artık size hayirli haberler vermek istiyorum. İnsallah nasib olur
Sen nasil oldun canim? Aslinda bugun iş varsa izin alsaydin, dinlenirdin
Bakin burda kim varrrdiyet can laaaaar nabersiniz :)
biz brbirimize destek verme amacli burda degilmiyiz? Motivesi duseni motive etmeliyiz diye dusunuyorum. Ben paylasiyorum dusuncelerimi :) cok fazla bana cevap veren olmuyor ama :) :) neyse
:) biraz rahatsızdım, ben aynı zamanda bayanlar arası olan düğün kına organizasyon vs dj lik yapıyorum, bi düğün işi aldımda ona hazırlanıyorum tatlım o yüzden fazla fırsatım olmuyoBakin burda kim varrr
Neredesin kuzum sen merak ettim
Gecmis olsun tatlim Rabbim acil sifalar versin bende sabahta ugramayinca merak ettimGeçmiş ="zayitatlım mm, post: 40236621, member: 66192sabah ta m iyi degilim usutmusummigde bulantisi atesim ocikti isten sonra yattim şimdi kalktim cok kotu oldum buraya gelemedim
Elektrikler şimdi geldi istanbuldada. Ya ben bu regl yüzünden suan kilo veremiyorum aksine cok yiyorum nolucak böyle[/QUOTE)
Evet yasa
internet yok elektrik yok bugün fırın yemekleri hazırlamıştım fırın yok
çamaşırları ve bulasiklari makineye doldurdum elektrik yok
Tlfn geldi misafir gelicekti
supurge yok gelen zile bassa duyulmuyor
misafirde gelmedi bugun regl yogun sporum az
neyseki kitaplarim var cocuklarla bugun kitap gunu ilan ettik.
slm kızlar sizi ara ara takip ediyorum ben de katılmak istiyorum aranıza beni en motive edici şey bi tartı günü belirlemek olur galiba boy 1.62 kilo 59 hedef 52 bu zamana kadar yazmamamin sebebi bebegimin yasinin dolmasını beklemem
Esimin ingilizcesi var bi ara sinavi vardi iyi puan almisti bende cat pat biliyorum ogrensek iyi olur bana da ozel dersÖyle mi kuzum ya, o kadar çabala et sonuç atanama..
Ülkemizin sistemsizliği malesef
Gönlünce hayırlı kapılar diliyorum canım
bana da özel ders versen mi acep
karı koca kursa gitmek istiyoruz
Günaüzüldümzlar
yeni arkadaşlar hoşgeldiniz
@zayiflicammm gülüm çok geçmiş olsun dikkat et kendine
günüm kötü başladı kızlar,
eşimin ödül niyetinde aldığı daha bir haftalık ayakkabımı apartman içinde kapımdan uçurmuşlar
böle pembiş ve siyahtı... çok üzüldüm
regl ilk gün, hava basık
bugün fenalardayım yani , hayır olsun diyelim
Bayanlar türkiye genelinde elektrikte bir sorun varmis ve 2-3 gün gelmeyebilirmis. Heran sularda kesilebilirmis bilginize belki önlem almak istersiniz
:) biraz rahatsızdım, ben aynı zamanda bayanlar arası olan düğün kına organizasyon vs dj lik yapıyorum, bi düğün işi aldımda ona hazırlanıyorum tatlım o yüzden fazla fırsatım olmuyo
kilo açısındanda değil topiğe gelmek kapısından bakmaya yüzüm yok tam bir tosuncan gibi geziyorum ortalarda
Canım geçmiş olsun. Nasılsın şimdi?
Diyet yaparken bünye daha zayıf oluyor. Dikkat et canım kendine