Ama ben spor yaparken eglenmiyorum, camim sıkılıyor
Bencedeeeeetakıcan kulağına canlı kop kop müzik
kopuş ta kopuş çok eğlenceli
Ayyyynen bebiş düşününce kendime geldimzaten kilo verip hamile kalirsam iki kat dikkat edecegim tekrar kilo almamak için.
Haklisin canim, ekmek tercih etmek lazim, öbür türlü daha cok kalori aliniyor
Sen her hafta ödüllendirme yapiyor musun? Pazar sabah cok ideal
Peki sence ne kadar spor? Kimi dr haftada 180 dk veriyor, bugun gurkan kubilay haftada 150dk yeter diyordu.
Sanirim ben iyice mahrumiyet psikolojisine girdim, hani sevdiklerimizi yiyemiyoruz ya
bence direk git bi yerden atlakızlar gunluk 700-800 kalori alayım ve en az 7-8 km yuruyeyım dıyorum
ve aksam 17:00 den sonra bısıy yemeyeyım dıyorum!!!
ne dersınız?
Yarin aile hekimine gidip ondan sonra randevu alacagim insallahHemen cik ayyy cok sevindim
Evet kuzum beyaz ekmek almiyorum eve. Gecen yaz eksi maya yapmistim ve ekmegi de evde yapiyordum, bir sure sonra zor geldiekmek sakın beyaz değil bebek
tahıllı yada çavdar biliyosun
pazar sabah eşimle keyifli kahvaltı ödülüm, tabiki az yiyorum, patsis mi dersin nutella mı ohhh misss
ben günde 1,30 dk yürüyüş yapıyorum ama tempolu
30 dk zumba, 30 dk bisiklet
bide kas uzatma hareketler balım
olsun yemeyelim bak yemeyince de kilo veriyor böle mutlu oluyoruz
yediğimiz günlerde gelcek tabi her zaman kararında
Tatlişkolari şişkolar diye okudum o kadar piskolojimi bozmuş bu kilolarGeceniz hayr olsun tatlişkolar ben yatiyorum
Kızlar çok hızlı tempo 7 km yürüdüm
bundan sonra her akşam is çıkışı 3n az bu kadar yuruyecegim
@zayiflicammm nerelerdesin bugün hiç ugramadin merak ettim
gunluk 700-800 kalori cok az canim, kimse tavsiye etmiyor bunu. bence 1100 en azindan ve spor yap hergun 1 saat. Zayifladiktan sonraki halinide dusun. 700 kaloriye alistirirsan vucudu verdigini geri alirsin, boyle oluyor diyorlar yapanlarkızlar gunluk 700-800 kalori alayım ve en az 7-8 km yuruyeyım dıyorum
ve aksam 17:00 den sonra bısıy yemeyeyım dıyorum!!!
ne dersınız?