82 kiloyum bu günlük benim ışığım artik aynalara küsmek yok...

çok tatlı bunlarrrr
Günaydınnnn
Nasilsiniz guzeller?
Ben diyetten, her yedigimi yazmaktan saymaktan sıkıldım açıkçası bir rehbere ihtiyacım var. Ama diyetisyenler de çok pahalı geldi, arastırinca :KK43:

Sanki yaptiklarim işe yaramiyor gibi hissediyorum. Spor yapmak çokk zor geliyor falan.
Yani senden degil diyetten sogudum @zayiflicammm

Ablacim cok guzel olmuş bebekler.

Günaydın tatlım
Belli dönemde insana bıkkınlık geliyor haklısın ama yapmıycaz:KK19::nazar:
tersine daha azimle devam edicez, yaz geliyor düşün bak, daha zarif olcaksın, cici cici kıyafetler giycez ve çevremizden güzel şeyler duycaz:KK15:
annem haftasonu gördü beni diyorki noldu sana ne kadar kötü olmuşsun :KK70: yani zayıflamışsın demek istiyor anneler işte kıyamıyor, derdin ne diyor bana :KK70: dedim sağlıklı yaşamak annecim:KK68:
senin kilo serüvenin nasıl canım
arada kendini ödüllendiriyomusun

çok tatlı bunlarrrr

Günaydın tatlım
Belli dönemde insana bıkkınlık geliyor haklısın ama yapmıycaz:KK19::nazar:
tersine daha azimle devam edicez, yaz geliyor düşün bak, daha zarif olcaksın, cici cici kıyafetler giycez ve çevremizden güzel şeyler duycaz:KK15:
annem haftasonu gördü beni diyorki noldu sana ne kadar kötü olmuşsun :KK70: yani zayıflamışsın demek istiyor anneler işte kıyamıyor, derdin ne diyor bana :KK70: dedim sağlıklı yaşamak annecim:KK68:
senin kilo serüvenin nasıl canım
arada kendini ödüllendiriyomusun
İlgilendigin için çok teşekkür ederim canim:KK68:
Ben 1,5 yillik evliyim. Evlenirken 75 kiloydum. Diyet yapmiyordum ama kilo da almiyordum. Uzun yillar o kilodaydim, üniversitede falan. Evlenince neden bilmiyorum kendimizi yemege verdik. Şunu pişireyim, şunu yiyelim vs diye diye kisa surede 85e ciktim. Mesela 80 olunca önünü almadim. O zaman harekete gecseydim cok daha kolay olurdu. Bir iki çabam oldu ama canimin istedigi tatlilar vs.ler daha tatli geldi.

Dönüm noktası bu yil ocak ayinda tartilip 88,5 görünce ve alerji olunca yaşadim. Ayca kaya'nin sayarak yeme sistemini ögrendim. Gunde 5 tahil, 3 er porsiyon et, sut, meyve ve yag hakkim var. 15 ocakta basladim diyete ve ilk ay 6 kilo verdim. Feci derecede motive olmustum ancak ilk ay fazla verince ardindan 15 gun duraklama yasadim, birakmadim. Simdi 80,6yım. Bu sefer de spora yuklensem biliyorum ki verecegim ama bir turlu 79u goremedim tartida. Bir 79 gorsem motivasyonum artacakti. İnat gibi simdi de bu kiloda sabitim.
2,5 ay oldu. Ne yersem yiyeyim bu haklarimdan sayiyorum mesela 2 dilim baklava 1 tahila denk geliyormus bunun gibi. Kendimi tutamadigim birkac sefer oldu ama onlarda da asiri yemesem de o hafta kilom sabit kaldi.

Benim hikayem de boyle işte canim:KK50:

merhaba kızlar :)
gecen salı dıyete basladım 4 gun yaptım haftasonu bı gzuel bozdum aferım bana :)
bugun yenıden başladım sabah tartıldım 72,0 kg
hedef 60 gunde 10 kılo daha dogrusu şöyle hemen yazayım
04.04......70
11.04.......68,5
18.04.......67,5
25.04......66,5
30.04......66
07.05.......65
14.05........64
21.05........63 (son gelınlık provası)
28.05.......62

Canım E="demlicaykeyfi, post: 40229269, member: 614571"]İyi yapmissin ablacim. Ben bugun sadece 30 dk yurudum.[/QUOTE]

Canim ben hayatımda bu kadar eğlenerek spor yapmamistim trambolinin faydalarını okuyunca birde zumba müziğiyle oooooooo
Tutmayın beni bakalım bu hafta verebilecekmiyim sana da tavsiye ederim insanın morali bile tavan yapıyor

Iyi yapmissin tatlım evde de birşeyler yapmaya çalış mekik dans adım ip atlayabilirsen atla sporu sakin bırakma kilo veremesende emin ol vücut sıkılaşıyor vücut olculerin değişiyor yaşasın sporr:KK73:

İlgilendigin için çok teşekkür ederim canim:KK68:
Ben 1,5 yillik evliyim. Evlenirken 75 kiloydum. Diyet yapmiyordum ama kilo da almiyordum. Uzun yillar o kilodaydim, üniversitede falan. Evlenince neden bilmiyorum kendimizi yemege verdik. Şunu pişireyim, şunu yiyelim vs diye diye kisa surede 85e ciktim. Mesela 80 olunca önünü almadim. O zaman harekete gecseydim cok daha kolay olurdu. Bir iki çabam oldu ama canimin istedigi tatlilar vs.ler daha tatli geldi.

Dönüm noktası bu yil ocak ayinda tartilip 88,5 görünce ve alerji olunca yaşadim. Ayca kaya'nin sayarak yeme sistemini ögrendim. Gunde 5 tahil, 3 er porsiyon et, sut, meyve ve yag hakkim var. 15 ocakta basladim diyete ve ilk ay 6 kilo verdim. Feci derecede motive olmustum ancak ilk ay fazla verince ardindan 15 gun duraklama yasadim, birakmadim. Simdi 80,6yım. Bu sefer de spora yuklensem biliyorum ki verecegim ama bir turlu 79u goremedim tartida. Bir 79 gorsem motivasyonum artacakti. İnat gibi simdi de bu kiloda sabitim.
2,5 ay oldu. Ne yersem yiyeyim bu haklarimdan sayiyorum mesela 2 dilim baklava 1 tahila denk geliyormus bunun gibi. Kendimi tutamadigim birkac sefer oldu ama onlarda da asiri yemesem de o hafta kilom sabit kaldi.

Benim hikayem de boyle işte canim:KK50:

Şeker bende 1,5 yıllık evliyim :KK15:
aynen bende evlenince şiştim malesef kaderimiz :KK43:
63 iken 75 oldum :KK43:
sanırım sende yavaş yavaş bebiş düşüncesi başlayınca, tartılıp kiloyu görünce AAAAAAAAAAAA dedin :KK70::KK70:
bide o hallerle hamile kalsaydık napardık bide böle düşünelim dimi :KK30:
zararın neresinden dönersen kardır sözü tam bize göre canımcım:KK28:
arada ödüllendirmek dediğim pazar kahvaltımız olsun, o ödülün saati çok önemli çünkü
baklava yemek yerine tahıl yesen kiloyu daha çabuk verebilirsin, enerji aynı olsa da içerdeki işlevler farklı
biri direk yağa gidebiliyor çünkü
bence spora başla bende 70.9 um gel cumaya kadar sen 70li rakamlara ben 60lı rakamlara merhaba diyelim
daha da şevklenelim ne diyosun
sana kesinlikle yürüyüş öneriyorum tatlım
:KK54::KK68:

Canım E="demlicaykeyfi, post: 40229269, member: 614571"]İyi yapmissin ablacim. Ben bugun sadece 30 dk yurudum.

Canim ben hayatımda bu kadar eğlenerek spor yapmamistim trambolinin faydalarını okuyunca birde zumba müziğiyle oooooooo
Tutmayın beni bakalım bu hafta verebilecekmiyim sana da tavsiye ederim insanın morali bile tavan yapıyor

Iyi yapmissin tatlım evde de birşeyler yapmaya çalış mekik dans adım ip atlayabilirsen atla sporu sakin bırakma kilo veremesende emin ol vücut sıkılaşıyor vücut olculerin değişiyor yaşasın sporr:KK73:[/QUOTE]
Sevecegin bir spor yontemi buldun ablacim, cok guzel masallah.
Bana sanki ne yapsam faydasi yok gibi geliyor. Pilates yapardim mesela, artik faydasi olmadigini dusunuyorum yapmiyorum

[QUOTEbırakma süresini , post: 4022981faydasını g: 614571"]Canim ben hayatımda bu kadar eğlenerek spor yapmamistim trambolinin faydalarını okuyunca birde zumba müziğiyle oooooooo

Iyi yapmissin tatlım evde de birşeyler yapmaya çalış mekik dans adım ip atlayabilirsen atla sporu sakin bırakma kilo veremesende emin ol vücut sıkılaşıyor vücut olculerin değişiyor yaşasın sporr:KK73:[/QUOTE]
Sevecegin bir spor yontemi buldun ablacim, cok guzel masallah.
Bana sanki ne yapsam faydasi yok gibi geliyor. Pilates yapardim mesela, artik faydasi olmadigini dusunuyorum yapmiyorum[/QUOTE]

Bence birakma suresini arttir emin ol faydasini goreceksin

Şeker bende 1,5 yıllık evliyim :KK15:
aynen bende evlenince şiştim malesef kaderimiz :KK43:
63 iken 75 oldum :KK43:
sanırım sende yavaş yavaş bebiş düşüncesi başlayınca, tartılıp kiloyu görünce AAAAAAAAAAAA dedin :KK70::KK70:
bide o hallerle hamile kalsaydık napardık bide böle düşünelim dimi :KK30:
zararın neresinden dönersen kardır sözü tam bize göre canımcım:KK28:
arada ödüllendirmek dediğim pazar kahvaltımız olsun, o ödülün saati çok önemli çünkü
baklava yemek yerine tahıl yesen kiloyu daha çabuk verebilirsin, enerji aynı olsa da içerdeki işlevler farklı
biri direk yağa gidebiliyor çünkü
bence spora başla bende 70.9 um gel cumaya kadar sen 70li rakamlara ben 60lı rakamlara merhaba diyelim
daha da şevklenelim ne diyosun
sana kesinlikle yürüyüş öneriyorum tatlım
:KK54::KK68:
Ayyyynen bebiş düşününce kendime geldim :-) :-) zaten kilo verip hamile kalirsam iki kat dikkat edecegim tekrar kilo almamak için.
Haklisin canim, ekmek tercih etmek lazim, öbür türlü daha cok kalori aliniyor :oops:
Sen her hafta ödüllendirme yapiyor musun? Pazar sabah cok ideal :kk77:
Peki sence ne kadar spor? Kimi dr haftada 180 dk veriyor, bugun gurkan kubilay haftada 150dk yeter diyordu.
Sanirim ben iyice mahrumiyet psikolojisine girdim, hani sevdiklerimizi yiyemiyoruz ya:oops:

Kizlar malum mu oldu nedir :-). Simdi aile hekimligindeki hemsire aradi, bazi bilgiler soracakmis ve cocuk dusunuyor musunuz dedi ben de kilo vermeye calisiyorum, sonra insallah dedim. O da beni toplum sagligi merkezindeki diyetisyene yonlendirdi :-). :-). Cok mutluyum ya :KK71: bi gideyim de goruseyim :KK71:

Kizlar malum mu oldu nedir :-). Simdi aile hekimligindeki hemsire aradi, bazi bilgiler soracakmis ve cocuk dusunuyor musunuz dedi ben de kilo vermeye calisiyorum, sonra insallah dedim. O da beni toplum sagligi merkezindeki diyetisyene yonlendirdi :-). :-). Cok mutluyum ya :KK71: bi gideyim de goruseyim :KK71:
:KK70::KK70::KK70::KK70:
Ay koptum şekerrrr
tam denk gelmiş, bi kaç arkadaşımı daha aramışlardı böyle:KK15:

[QUOTEçık emlicçok eyfi, post: 40230304, member: 614571"]Kizlar malum mu oldu nedir :-). Simdi aile hekimligindeki hemsire aradi, bazi bilgiler soracakmis ve cocuk dusunuyor musunuz dedi ben de kilo vermeye calisiyorum, sonra insallah dedim. O da beni toplum sagligi merkezindeki diyetisyene yonlendirdi :-). :-). Cok mutluyum ya :KK71: bi gideyim de goruseyim :KK71:[/QUOTE]
Hemen cik ayyy cok sevindim

X