82 kiloyum bu günlük benim ışığım artik aynalara küsmek yok...

merhaba canım
benımde 14 hazıranda dugunum var su an 72 kg dayım.
bugun dıyete basladım hedefım 2 ayda 10 kg vermek
bırbırımıze destek olalaım

Canim hayrli olsun benimde temuzda INŞALLAH tamam anlastik tatlim el birliğiyle bu kilolardan kurtulalim

Yeni gelen canlar hedefiniz ne bide kac ay sure koydunuz bide listeye girmek istiyormusunuz

Sabah
1 yumurtayla menemen
4 zeytin
2 ince Dilim kepek ekmek

Öğle

2 bardak sekersiz acik cay

Ara

Aksam

1 tanede karnibahar kofte

125 mekik
100 ip atlama
20 dk adim

2 lt su

Kizlar benim menuler fazlami oluyor mumkun oldukca azaltmaya calisiyorum
bugun ev temizligi kosusturmaca yorulmusum birde spor bu saate kalinca bu kadar oldu bu hafta eksilmek istiyorum ne guzel haftada 1 kilo veriyordum

Ablam pogacami eger o olmasaydi menun cok guzel o pogacaysa onun yerine bi dilim tahil.ekmek yersen daha iyi nacizane ablam

Bi ablamiz paylasmis takimda sağolsun bende burda paylasmak istedim canlar

YUMURTA İLE ZAYIFLAMAK İSTER MİSİNİZ?

Kilo vermeye çalışan pek çok birey, ya doymadığı için çok pek yemek yer veya az yese dahi ek olarak hızlı yağlanma eğiliminde olabilir. “Kendinizi ek olarak tok hissetmek istiyorsanız ve beden yağlarınızdan kaybetmek istiyorsanız her gün bir yumurta yemeyi alışkanlık haline getirin ” diyen İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Ayça Kaya , yumurtanın zayıflatan mucizelerden biri olduğuna dikkat çekerek yumurta ile alakalı şu verileri veriyor: Yumurta, bilinen en kuvvetli protein kaynaklarından biridir. Anne sütünden ek olarak sonra en değerli proteindir ve yumurtanın tüm protein içeriği beden aracılığıyla yüzde 100 kullanılır. Yapılan pekçok araştırmada sabahları bir yumurta yiyen kişilerin gün içerisinde ek olarak az acıktıkları ve yeme ile ilgili bizzat kendilerini ek olarak pratik kontrol edebildikleri gösterildi. Amerika’da Rochester Obezite Merkezi’nde yapılmış durumda olan bir araştırmada da güne yumurta yiyerek başlayan kişilerin, yumurta yemeden başlayan bireylere göre gündelik 400 kalori ek olarak az yedikleri gösterildi. Yumurtanın protein yüksekliği nedeni ile tok tutmasının yanında midedeki açlık hormonu durumda olan Ghrelin’i de azaltarak tok tuttuğu tahmin ediliyor. Yumurta, zengin protein kaynağı meydana gelmesinin yanında A, B, D, E vitaminleri içeren. Bununla beraber demir ve çinko açısından zengindir. Büyüme gelişim dönemindeki çocuklar için çok lazımdır. Çocuklara her gün bir adet yumurta yedirilmeli. Yumurta, içerdiği bir takım aminoastler açısından da çok zengindir. Özellikle kas geliştirmek isteyenlerin, zayıflarken kaslarından kaybetmek istemeyenlerin de gündelik beslenmelerinde kesinlikle yumurta bulundurulmalıdır. Yumurtanın sarısı kolesterol açısından da zengindir. Kolestrolün, bedende enbaşta hücre yapı taşı olması, bununla beraber pekçok hormonun da öncü maddesi olması nedeni ile beden için mühim bir madde meydana geldiği unutulmamalıdır. Kolesterol yüksekliği olmayanlar, her gün bir adet yumurtayı gönül rahatlığıyla yiyebilirler. Kolesterol yüksekliği olanlar ise haftada 3-4 gün yumurta yiyebilirler. Yumurtayı nasıl pişirmeli? Yumurtayı ekstra tereyağ, sucuk, salam veya sosis benzeri fazla yüksek yağlı yiyeceklerle birleştirerek omlet olarak yapmayın. Mümkün Ise kayısı kıvamında suda haşlayarak yiyin. Yazın az zeytinyağı, domates, yeşil biberle menemen olarak da pişirilebilir. Öğlen veya akşam ana öğün olarak da tüketilebilir

zayiflicammm .!.:
Ablam pogacami eger o olmasaydi menun cok guzel o pogacaysa onun yerine bi dilim tahil.ekmek yersen daha iyi nacizane ablam

Tamam tatlım dikkat ederim bun dan sonra
pogaca küçüktü ve unu az olsun diye 1 şu bardağı lor peyniri kattım
kısır esmer bulgurlu yaptim

Kahvaltida yesem nasil olur pogacayi farkedermi sence

Tamam tatlım dikkat ederim bun dan sonra
pogaca küçüktü ve unu az olsun diye 1 şu bardağı lor peyniri kattım
kısır esmer bulgurlu yaptim

Kahvaltida yesem nasil olur pogacayi farkedermi sence

Tabi ablam sabah daha uygun olur ama ablam.sansin varsa kepek unundan yaparsan pogacayi super olur az unlu yapman iyi olmus kisirin diyete zararı yok zaten hele esmer bulgur la daha saglikli ablam

[QUOTE="zayiflicammm, post: 40132ama , membi ablam sabah daha uygun olur ama ablam.sansin varsa kepek unundan yaparsan pogacayi super olur az unlu yapman iyi olmus kisirin diyete zararı yok zaten hele esmer bulgur la daha saglikli ablam [/QUOTE]

Tatlim kepekli unda kullaniyorum ama gecen ay almayi unutmusum bu ayki marketten alicam insallah cok sagol onerilerin iicin tatlim arada beni uyar ben unutup yedigimde aklima sen gelirsin

[QUOTE="zayiflicammm, post: 40132ama , membi ablam sabah daha uygun olur ama ablam.sansin varsa kepek unundan yaparsan pogacayi super olur az unlu yapman iyi olmus kisirin diyete zararı yok zaten hele esmer bulgur la daha saglikli ablam

Tatlim kepekli unda kullaniyorum ama gecen ay almayi unutmusum bu ayki marketten alicam insallah cok sagol onerilerin iicin tatlim arada beni uyar ben unutup yedigimde aklima sen gelirsin[/QUOTE]

Estagfullah ablam tabi soylerim istersen ama cok guzel gidiyosun tebrikler iyiki varsinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…