82 kiloyum bu günlük benim ışığım artik aynalara küsmek yok...

Birsey daha farkettim sebzeyi cok seviyordum hala oyle ama onceden icine ekstra bulgur pirinc patates ve yagini fazla koyuyordum saglikli yemegi sagliksiz hale getiriyordum

Ikizimmmm nerelerdesinnn
1 saat yürüyüş yaptım geldim canım. ama şimdi de uyumaya gidiyorum.
ben diyetisyene giderken haftada 3 gün 1er saat sporu öneriyordu. en azından 4 gün aklımda olmayacak. biraz da böyle deneyeceğim.
iyi geceler, tatlı rüyalar herkese...

Bugün gelen arkadasimda ikiz doğum yapmıştı şimdi 10 aylık bebeği var ama çok zayıf tattıldı dua ediyor inşallah 60 olmuşumdur diye 55cikti kayinvalideside kendi de üzüldü bence fiziği gayet güzel ve inanirmisin çok yiyorum dedi bak şimdi neler yi cem dedi hakkatende 4 tane kek 3 pogaca yedi kısır tatlı çayinida şekerli içiyor kız dedim gözüme görünme yolarim seni dedim
yanlış anlama yediklerini saymadım kendisi tabağını doldurdu ve bana gösterdi çok ozendim keşke yiyip yiyip kilo almasak ne güzel olurdu

1 saat yürüyüş yaptım geldim canım. ama şimdi de uyumaya gidiyorum.
ben diyetisyene giderken haftada 3 gün 1er saat sporu öneriyordu. en azından 4 gün aklımda olmayacak. biraz da böyle deneyeceğim.
iyi geceler, tatlı rüyalar herkese...

Iyi yapmissin missss :KK66:
Iyi geceler ikizim :KK66:

Bugün gelen arkadasimda ikiz doğum yapmıştı şimdi 10 aylık bebeği var ama çok zayıf tattıldı dua ediyor inşallah 60 olmuşumdur diye 55cikti kayinvalideside kendi de üzüldü bence fiziği gayet güzel ve inanirmisin çok yiyorum dedi bak şimdi neler yi cem dedi hakkatende 4 tane kek 3 pogaca yedi kısır tatlı çayinida şekerli içiyor kız dedim gözüme görünme yolarim seni dedim
yanlış anlama yediklerini saymadım kendisi tabağını doldurdu ve bana gösterdi çok ozendim keşke yiyip yiyip kilo almasak ne güzel olurdu

Ah benim kuzenimde benim 3 katimi yer cola cips hergum yer cikilota fln zararli herseyi 40 kilo ya bazi insanlar sansli ablam:KK66:

X