- 29 Kasım 2014
- 22.104
- 27.504
Cok kizartma yapiyordum simdi patatesi bile firinda kizartiyorum
Hayat boyle guzel dimi ama ablam zararli hic bisi yemiyoruz yubbi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok kizartma yapiyordum simdi patatesi bile firinda kizartiyorum
Haklisin ogrenecek cok seyimiz var dahaHayat boyle guzel dimi ama ablam zararli hic bisi yemiyoruz yubbi
Bizden baska kimse yok heralde @zayiflicammm
InsallahKimsecik yok
Aynen ama grubumuz çoğalıyor hepbirlikte basaricazzz haziranda bence amacimiza INŞALLAH
1 saat yürüyüş yaptım geldim canım. ama şimdi de uyumaya gidiyorum.Ikizimmmm nerelerdesinnn
1 saat yürüyüş yaptım geldim canım. ama şimdi de uyumaya gidiyorum.
ben diyetisyene giderken haftada 3 gün 1er saat sporu öneriyordu. en azından 4 gün aklımda olmayacak. biraz da böyle deneyeceğim.
iyi geceler, tatlı rüyalar herkese...
Bugün gelen arkadasimda ikiz doğum yapmıştı şimdi 10 aylık bebeği var ama çok zayıf tattıldı dua ediyor inşallah 60 olmuşumdur diye 55cikti kayinvalideside kendi de üzüldü bence fiziği gayet güzel ve inanirmisin çok yiyorum dedi bak şimdi neler yi cem dedi hakkatende 4 tane kek 3 pogaca yedi kısır tatlı çayinida şekerli içiyor kız dedim gözüme görünme yolarim seni dedim
yanlış anlama yediklerini saymadım kendisi tabağını doldurdu ve bana gösterdi çok ozendim keşke yiyip yiyip kilo almasak ne güzel olurdu
Bence de neyse tatlım sen git dinlen hayırlı geceler hepinize sabah görüşürüz Insallah