O bitmeyen elmaları marmelat falan mı yapsanız, ziyan olmasın.Ve bir kavanoz pudra şekerim oldu
Evdeki bitmek bilmeyen elmaların bir kısmını daha tüketecek çok kolay bir tarif buldum ve en sonunda YouTube aşçısı oldum çıktım
Bir haftadır Tarık Akan filmindeki Necla Nazır gibi elma yiyorum. Halen bir torba daha elma var
Evet öyle kütür kütür kalanlar. Fıs elmaları pasta yaptım çimkiO bitmeyen elmaları marmelat falan mı yapsanız, ziyan olmasın.
Hatırladım o filmiöyle kütür kütür ise çok güzel gider.
Cildi de güzelleştirir ayrıca
Ellerinize sağlık olsun.
Çok soğudu valla abla hele akşamları daha bir soğuk yağmur da yağdı bugün ,şuan battaniye ile aşk yaşıyorumHava soğudu mu
Bir tabakta bize ikram eder insanVe bir kavanoz pudra şekerim oldu
Evdeki bitmek bilmeyen elmaların bir kısmını daha tüketecek çok kolay bir tarif buldum ve en sonunda YouTube aşçısı oldum çıktım
Bir haftadır Tarık Akan filmindeki Necla Nazır gibi elma yiyorum. Halen bir torba daha elma var
Dükkan sizinBir tabakta bize ikram eder insan
Hadi yaÇok soğudu valla abla hele akşamları daha bir soğuk yağmur da yağdı bugün ,şuan battaniye ile aşk yaşıyorum
Hiç fena olmazDükkan sizinkonum atayım mı:)))
Pis çirozHiç fena olmazellerinize sağlık
Çok yakında Malatya'daaaaağğğHadi yaOfff o zaman bir iki güne bizede gelirler
Bizim 38 derece acayip sıcakÇok soğudu valla abla hele akşamları daha bir soğuk yağmur da yağdı bugün ,şuan battaniye ile aşk yaşıyorum
Çok yakında Malatya'daaaaağğğbizim kız seviyordu böyle havayı
Jenna16 kuzuu gel gel çok istiyordun yağmur çamur gel çabuk al götür şu havayı
Merak ettim, ben de deneyeyim bir araEvet, ben bir halt yiyip, nar ekşisi yerine ayva ekşisi koymuşum
Marulun sarmasını ilk defa yediğim için farketmedim, biber ve patlıcandan yiyince anladım.
Onun haricinde karalahana sarması yiyormuşum gibi geldi Deynep’im. Sevdim yani, bundan sonra içim artınca marul sararım.
Bahçeye inip lahana toplayamam.
Ellerinize sağlık. Afiyet olsun. Çok kolay ve lezzetli tarifleri severim, tarif alsakVe bir kavanoz pudra şekerim oldu
Az da buraya gönder giyamamBizim 38 derece acayip sıcak
Cigertom yaa adamın kraligeliyorum kuzum
Yutup linki vermek yasak diye çekiniyorum.Ellerinize sağlık. Afiyet olsun. Çok kolay ve lezzetli tarifleri severim, tarif alsak
Yasak değil canimYutup linki vermek yasak diye çekiniyorum.
Bende soğusun diye bakıyorumAz da buraya gönder giyamam
Cigertom yaa adamın krali
Böyle iyiydikÇok yakında Malatya'daaaaağğğbizim kız seviyordu böyle havayı
Jenna16 kuzuu gel gel çok istiyordun yağmur çamur gel çabuk al götür şu havayı