- 29 Nisan 2015
- 31.358
- 105.525
Edelim canomBende soğusun diye bakıyorum takas edelim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Edelim canomBende soğusun diye bakıyorum takas edelim
Yasak değil canim
Ellerinize sağlık. Afiyet olsun. Çok kolay ve lezzetli tarifleri severim, tarif alsak
Nasılsın aşkooom ?
Ay valla iyiydik ablaya birde daha tam kış gelmedi kısın daha soğuk geçeceği şimdiden belli olduBöyle iyiydik
Kıymalı olmasa bende atardım Deynep’im, ama kıyma da dondurucudan çıkmıştıMerak ettim, ben de deneyeyim bir araİçim artınca patates, soğan, patlıcan, domates, elime ne geçerse dolduruyorum. Ya da buzluğa fazla artarsa. Tekrardan lahana haşlama ya falan uğraşmam ben.
Ellerinize sağlık. Afiyet olsun. Çok kolay ve lezzetli tarifleri severim, tarif alsak
Adam mı?Az da buraya gönder giyamam
Cigertom yaa adamın krali
O zaman dev hizmeti ayağınıza getiriyorum:)
Ben galiba elmayı abartmışım bitsin diye.
Kuru totişi var diye extra üşüyor PericikBende soğusun diye bakıyorum takas edelim
Mesela yaniiiiiAdam mı?
Bir an acaba didimMesela yaniiiii
İyiyim aşkom sağ ol sen nasılsınNasılsın aşkooom ?
Ellerine sağlık yasoom marul sarmasini bende merak ettim nevos dediği zaman bir ara bende deneyeyimKıymalı olmasa bende atardım Deynep’im, ama kıyma da dondurucudan çıkmıştı
Marulu sarmalık yaprak haşlar gibi kaynar suya soktum ve sardım.
Ama Nevoş’un yöresinde kabak dolması ile birlikte yaparlarmış. Evde kabağım yoktu, kuruluk dolması ile birlikte yaptım. Güzel oldu, Kandil gecesi diye sarımsaksız yoğurt ile yedim.
Sarımsaklı ile daha da güzel olurdu.
Gerçekten nefis bir tadı var ve pamuk kadar da yumuşak bir pandispanya.Nefis görünüyor
Çok şükür aşkom, iyiyimİyiyim aşkom sağ ol sen nasılsın
Geçmesin ya hiç sevmiyorum soğuk havayıHastalıklar artacakAy valla iyiydik ablaya birde daha tam kış gelmedi kısın daha soğuk geçeceği şimdiden belli oldu
Kuru totişi var diye extra üşüyor Pericik
Allah iyilik versinÇok şükür aşkom, iyiyim
Amin ,cümlemizeAllah iyilik versin
O zaman dev hizmeti ayağınıza getiriyorum:)
Ben galiba elmayı abartmışım bitsin diye.