Biz şimdiden hastayız okula gitmedikGeçmesin ya hiç sevmiyorum soğuk havayıHastalıklar artacak
Amin canım inşallahBiz şimdiden hastayız okula gitmedik
Salgın var gibi neredeyse herkes hasta .
Allah yardımcimiz olsun öncelikle sokakta kalan insanlara ve hayvanlara da tabi
Yeter artık sus dayanamiyiciğimKıymalı olmasa bende atardım Deynep’im, ama kıyma da dondurucudan çıkmıştı
Marulu sarmalık yaprak haşlar gibi kaynar suya soktum ve sardım.
Ama Nevoş’un yöresinde kabak dolması ile birlikte yaparlarmış. Evde kabağım yoktu, kuruluk dolması ile birlikte yaptım. Güzel oldu, Kandil gecesi diye sarımsaksız yoğurt ile yedim.
Sarımsaklı ile daha da güzel olurdu.
Teşekkür ederim canım benim konyadayim bendeGerçekten nefis bir tadı var ve pamuk kadar da yumuşak bir pandispanya.
Çok seviyorum böyle net ve kolay malzemeli tarifleri.
Elma da yakıştı. Denerseniz şimdiden afiyet olsun. Konum da bu arada Mersin, Mezitli
Teklifim hâlâ geçerli
Kendi yaptı tabi yedi doyurdu karnını oh burda havasını atıyor tabi hanfendi bayanYeter artık sus dayanamiyiciğim
Önceden karnım toktu canım istememiştim, şimdi canım istedi
Okullar açılınca çoğu kişi hasta oldu zaten. Hava soğuk olunca evlere tıkılıyoruzGeçmesin ya hiç sevmiyorum soğuk havayıHastalıklar artacak
Geçmiş olsun canım.Biz şimdiden hastayız okula gitmedik
Salgın var gibi neredeyse herkes hasta .
Allah yardımcimiz olsun öncelikle sokakta kalan insanlara ve hayvanlara da tabi
Topu topu 5 dene sarma, 1 biber, 1 tane de balcan yedim. Ne yedimKendi yaptı tabi yedi doyurdu karnını oh burda havasını atıyor tabi hanfendi bayanyasminsay yasocaaağğn
Sagol teyzesiOkullar açılınca çoğu kişi hasta oldu zaten. Hava soğuk olunca evlere tıkılıyoruz
Geçmiş olsun canım.
Sen böyle deyince öküz oturuyor içimeTopu topu 5 dene sarma, 1 biber, 1 tane de balcan yedim. Ne yedim
Senin dişinin kovuğuna bile yetmez
Benim oğlanda iki, üç gün biraz hasta oldu ama çabuk geçti. Bende bu yıl hiç hasta olmayacağım inşaallahOkullar açılınca çoğu kişi hasta oldu zaten. Hava soğuk olunca evlere tıkılıyoruz
Geçmiş olsun canım.
5 sarmayı pişmiş mi diye bakarken yer PeriTopu topu 5 dene sarma, 1 biber, 1 tane de balcan yedim. Ne yedim
Senin dişinin kovuğuna bile yetmez
İnşallah canımBenim oğlanda iki, üç gün biraz hasta oldu ama çabuk geçti. Bende bu yıl hiç hasta olmayacağım inşaallah
Yese öyle çöp gibi olur muydu5 sarmayı pişmiş d mi diye bakarken yer Peri
Git kız giy üzerine bişey sen kisakollu deyince bir titredimŞuan ev halkı kazakla oturuyor, ben kısakolla.
Oğlum soğuğa hiç dayanamıyor, üşüyor, sağlık ocağına bile gönderdim tahlil yaptır belki kansızlık vardır diye. Kanı da iyi çıktı. Eşime çekti herhalde, O da aynı
Bazıları yese de kilo alamıyor. Hatta kilo almak için özellikle fazla yiyor yine alamıyofYese öyle çöp gibi olur muydu
İnşallah abla pozitif enerji yüklemesi yapalımBenim oğlanda iki, üç gün biraz hasta oldu ama çabuk geçti. Bende bu yıl hiç hasta olmayacağım inşaallah
Sararken bile yiyorum deynom5 sarmayı pişmiş mi diye bakarken yer Peri
Bizde kısa kollu geziyoruzGit kız giy üzerine bişey sen kisakollu deyince bir titredim,
Çok iyi anlıyorum paşayı bünye ile alakalı sanırım ya bende öyleyim