- 5 Mayıs 2020
- 12.757
- 39.510
Bundan sonra ilk tarif yapma yarışlarına geri dönelim, biraz nostaljiSenin malzeme eksikti benimki tamdı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bundan sonra ilk tarif yapma yarışlarına geri dönelim, biraz nostaljiSenin malzeme eksikti benimki tamdı
Rica ederimSağ olasın canım benim, önerin için ayrıca teşekkür ederim
Olur tabi, çok az da nişasta koyarsınız şekeri çektikten sonra.Şuncağız şey için konu açmak saçma olur diye size sorayım hatunlar.
Bana bu saatte pudra şekeri lazım oldu yarım çay bardağı kadar.
Toz şekeri rondodan geçirsem işe yarar mı bir akıl verin ne olur? Havan olsa havanda döveceğim yani:)))
Teşekkür ederim ama nişasta niye? Tadını bozmasınOlur tabi, çok az da nişasta koyarsızınız şekeri çektikten sonra.
Keşke havalar güzelken erken davransaydinİlk defa sona kalmak istememistim
Pudra şekerinin içinde çok az nişasta bulunuyor. Koymasanız da olur.Teşekkür ederim ama nişasta niye? Tadını bozmasın
Anladım tamam öyle yapayım. Oh ya içim ferahladı bu saatte mahallenin delisi gibi gene market yollarına düşecektimPudra şekerinin içinde çok az nişasta bulunuyor. Koymasanız da olur.
Ne demek, bu topik bu sebeple var. Sizden de Allah razı olsun.Anladım tamam öyle yapayım. Oh ya içim ferahladı bu saatte mahallenin delisi gibi gene market yollarına düşecektim
Allah razı olsun ne diyeyim
Bir iki üç tıp hemsosuuuKeşke havalar güzelken erken davransaydin
Bir iki üç tıp hemsosuuu
Çok haklı bir yaklaşım oldu bencesi hemsom
Yaklaşım denince benÇok haklı bir yaklaşım oldu bencesi hemsom
Surlara yaklaştıkça tepeden dökülen kızgın yağ gibi bir his mavişimYapılan her tarif, sapanla atılan taşa benziyor. Bu kadar da olmaz yaa pess
Hava soğudu muçok usuyom beeeen
Ve bir kavanoz pudra şekerim olduNe demek, bu topik bu sebeple var. Sizden de Allah razı olsun.
Ellerinize sağlıkVe bir kavanoz pudra şekerim oldu
Evdeki bitmek bilmeyen elmaların bir kısmını daha tüketecek çok kolay bir tarif buldum ve en sonunda YouTube aşçısı oldum çıktım
Bir haftadır Tarık Akan filmindeki Necla Nazır gibi elma yiyorum. Halen bir torba daha elma var
Afiyet olsunVe bir kavanoz pudra şekerim oldu
Evdeki bitmek bilmeyen elmaların bir kısmını daha tüketecek çok kolay bir tarif buldum ve en sonunda YouTube aşçısı oldum çıktım
Bir haftadır Tarık Akan filmindeki Necla Nazır gibi elma yiyorum. Halen bir torba daha elma var