Aynen sarımsaklı yoğurtla iyi oluyor.Sarımsaklı yoğurt da güzel olur yanında veya üzerine
Hiçte bile
Evet, ben bir halt yiyip, nar ekşisi yerine ayva ekşisi koymuşumYiyince yorum at, nasıl güzel miymiş tadı
Covidden sonra yemedin mi hâlâ?Aynen sarımsaklı yoğurtla iyi oluyor.
Çok uzun zaman oldu sarımsak yemeyeli
YiyemiyorumCovidden sonra yemedin mi hâlâ?
Ellerine sağlık canım afiyet olsunEvet, ben bir halt yiyip, nar ekşisi yerine ayva ekşisi koymuşum
Marulun sarmasını ilk defa yediğim için farketmedim, biber ve patlıcandan yiyince anladım.
Onun haricinde karalahana sarması yiyormuşum gibi geldi Deynep’im. Sevdim yani, bundan sonra içim artınca marul sararım.
Bahçeye inip lahana toplayamam.
İskender ile ikinci oldu geçen aySeni şakacı şey
Yaptığın tarifleri bilmesek inanacağız. Konularına bakayım dedim örnek vermek için, gözüme toygar ve tavuk burger geldi, daha aşağı inmeye gerek bile görmedim.
Kimler çıldırmış acaba
Balkonumda yok kuzu terasa çıkıyorum ama yağmur yagiyorBalkonda falan çeksen
Hava kötü yapmaktan vazgeçtim Hemsosum, asamalarimi hallettim en azındanTarif mi yaptın hemsom? Hava yarın da böyle olacak muhtemelen
Yağıyor zaten su an,bir kaç güne açar hemsom,yaparsınHava kötü yapmaktan vazgeçtim Hemsosum, asamalarimi hallettim en azından
KaçırdınKimler çıldırmış acaba
İlk defa sona kalmak istememistimYağıyor zaten su an,bir kaç güne açar hemsom,yaparsın
Çektin mi fotoİlk defa sona kalmak istememistim
Sen başlattınYapılan her tarif, sapanla atılan taşa benziyor. Bu kadar da olmaz yaapess
Bu benim seçimim değildiSen başlattın
Sağ olasın canım benim, önerin için ayrıca teşekkür ederimEllerine sağlık canım afiyet olsun
Tamam bıraksaydın ben başlatsaydımBu benim seçimim değildibirinin başlaması gerekiyordu
Senin malzeme eksiktiTamam bıraksaydın ben başlatsaydım
Yok canom hava çok kötü bıraktımÇektin mi foto