80 Kilodan 69 Kiloya Yolculuk

Cısss yediğin zaman ne yediğini yazma canım cıss yedimde sadece canı çeken olur çünkü

Cısss yediğin zaman ne yediğini yazma canım cıss yedimde sadece canı çeken olur çünkü

tmm cnm :) ablam dün gıcıklık etti baya ya whatsaptan bana aklına gelcek en güzel yiyeceklerin resimlerini attı diyorumki gıcık msın kızım sen ben senden zayıf olcam diye kıskanıyorsun demi atma şöle şeyler
hala atıyo hala atıyo

Ben inanıyorum 1-2 aya 68-69 olursun sen

inşallah canım valla süper moral verdin zaten kafada bitiyor ya hepimiz alıştı dyete sen de alışmışsındır kesin ?
alışınca kolay geliyo tek sorun şu tatlı olayı sonra güzel yemeklerden sınırlı yemek zorunda kalmak vs..
kafaya koyunca da tabi iş orda bitiyor :) en çokda eşimin kardeşini mor edeceğim için mutluyum en son ben 80 kiloyken görmüştü beni ben bi 68 olayım o zaman görünce görecek süzülmüşsünü .. O çirkin sevgilisiyle övünüyo bana ladf söylüyo .. o zmn diycem kilo geçici ama çirkinlik malesef diye :)

alemsin ya bu sözü beğendim kilo geçici çirkinlik kalıcı he

alemsin ya bu sözü beğendim kilo geçici çirkinlik kalıcı he

hahaha öyle değil mi ama bana zamanında laf söyleyen herkesin kendisine ya da eşine ya da sevgilisine sözlüsüne her neyiyse .. sözümm kilo geçici ama çirkinlik kalıcıdırr diycemmmmmmmmmmm kim alınırsa alınsın umrumda değil .
bi de ben 76 kilo filandım yine . çok mu kilolu olmuş oluyorum sence 175 boy 76 kiloyla tmm bence yine kiloluyum ama çok aşırı değil . saç rengimi değiştirmiştim neyse işte eşimin annesine oğlun zombiee yi bırakmış yeni eş aldı o da benim memnun oldum dedim kardeşi de demesin mi zombiiee zaten kiloluydu iyi olmuş diye ..
bi insan burda nasıl düşünmez .. kırıcı değil mi sonra ben şaka yaptım diyo lafa gelince ..
geççen gün oturuyoruz benim diyete başladığım ilk günler ye ye bak şundan da ye filan diyo .. sonrada şaka diyor
bende kilo geçici çirkinlik kalıcı deyip gülüp şaka şaka ya diycem

Ahhh ahh bu insanlar ne seviyesiz ne dayak isteyen cinstenhiç bir zaman kimsenin kilosu beni ilgilendirmedi
Kilon şuan tam ideal canım özele gelsene bi sana resmimi atıcam sende at

Menü

kahvaltı : bi lokma ekmek kk kadar peynir 3 adet zeytin
öğlen : 40 gramcik tavuk 1 bardak kola
akşam iki adet biber dolmasi 1 bardak ayran
ara : yarım muz

spor 30 dakka zuma dansı
5 km yürüyüş ( şimdi çıkıyorum yürüyüşe )

Bugün ki spor bildirimim ( menü paylaşamıyorum,spor bildirimi yapayım )
1 saat 10 dk elle yerleri silme:519 cl
30 dk yürüdüm
100 squat
100 mekik çektim
15 dk parktaki aletlerden yaptım

Sağlı beslenmeyi yaşam tarzı haline getireceğimiz püf noktalar #1
Mutfakta kendinize ait bir rafınız olsun orda sizin abur-cuburlarınız olsun.canınız birşeyler istediğinde kendi rafınıza yönelmeyi alışkanlık haline getirirsiniz.
Örnek:

Menu

kahvaltı : 7 ince dilim sucuk bi dilim ekmek bi tane haşlanmış yumurta

ara : 1 adet minik petito 4 adet biskuvi 1 bardak kola ( ara baya kötü oldu )

Öğlen : 1 dilim ekmek kk kadar peynir

akşam : 1 adet biber dolması bi bardak ayran

ara: biraz dondurma

spor : 25 dakika zumba dansı , 5 km de yürüyüşe çıkacağım

Yürüyüşü yapmadım son anda cnm istemedi alisverise gittik eşimle ayaklarım ağrıdı vazgeçtim şu bayram cikolatasi filannn nasıl kendimi uzak tutacagim ya gidip en sevdiklerimden aldirdim bi de ( gözümün gormeyecegi buzdolabinin bi kenarina sakladım

En sevdiğim cikolatayi her ikram edildiğinde geri cevirecegi. . Baklavayi nsil geri cevirecegim bilmiyorum ama onu da geri çevirmeye çalışacağım gttigim yerlere tok karna gideceğim ve meyve yiyip tatlı isteğimi bastirip gideceğim sporumu bırakmayacağım baklava ve cikolata yersem ceza vereceğim kendime sporu arttiracagim ve ödül gününde odullendirmeyecegim kendimi . Zayıflamaliyim vazgecmemeliyim asla ..

Bıgün ki Menüm
Kahvaltı :1 tane lavaş(içinde:2 k.k.peynir,domates,maydanoz),yeşil çay
Ara:2 kare bitter
Öğle:2 tane dolma(bulgurlu),1 kase yoğurt,2 tane altınbaşak
Akşam:balık,bol salata
Ara:maden suyu
4 litre su
Spor
100 mekik
100 squat

Menum

kahvaltı : 1 dilim Salçalı ekmek bi bardak limonata

ara : 2 kare bitter çikolata

öğlen : 7 dilim sucuk biraz ekmek

Aksam : 4 adet köfte 3 ymk kaşığı bulgur pilavı

spor : 20 dakka zumba dansı

4.5 km tempolu yürüyüş

2 saat temizlik

menümü geç paylaşcam ama şimdi azcık yazarsam sabah sadece yarım dilim ekmek 3 adet zeytin yedim
öğlen 4 yemk kaşığı bulgur pilavıyla 4 adet köfte . akşamda büyük ihtimalle ızgara tavuk yiycem .

yürüyüşe belki giderim belki gitmem yazarım . 20 dakka zumba dansı yaptım 2-3 saat kadar da temizlik yaptım .
biberiye yağı sürüp belimi poşetle bağlayıp zumbamı öle yaptım umarım işe yarar ..

menüm

kahvaltı : yarım dilim ekmek 3 adet zeytin
ara : 2 kare bitter
öğlen : 4 yemek kaşığı bulgur pilavı 4 adet köfte 1 bardak limonata
akşam : 200 gram kadar ızgara tavuk 2 yemek kaşığı kadar pilav 1 bardak kola ( akşam olmadı biliyorum )

spor : 20 dakika zumba dansı 2 - 3 saat ev temizliği .. 50 kez basen eritme egzersizi sağa sola eğilme hareketi yani
yürüyüşe henüz gitmedim gidersem yazarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…