Cısss yediğin zaman ne yediğini yazma canım cıss yedimde sadece canı çeken olur çünkübende birazcık cıss yaptım bugün ya4-5 adet bisküvi yedim bi bardakda kola içtim ama yemek dersen yemek hiç yemiyorum bu ara nedense ben ya sabah yarım dilim kepek ekmeği kk kdr peynr 3 adet zeytin öğlende miniminnacık heralde 40 gram ancadır tavuk yedim o kdr bi de yazdığım cısslar var . akşamda daha yemedim bii tane biber dolması yerim ekmek yemiycem
Ben inanıyorum 1-2 aya 68-69 olursun senbelki regl bitince 74 e filan inersem mükemmel olur şöle 73 74
Cısss yediğin zaman ne yediğini yazma canım cıss yedimde sadece canı çeken olur çünkü
Ben inanıyorum 1-2 aya 68-69 olursun sen
inşallah canım valla süper moral verdin zaten kafada bitiyor ya hepimiz alıştı dyete sen de alışmışsındır kesin ?
alışınca kolay geliyo tek sorun şu tatlı olayı sonra güzel yemeklerden sınırlı yemek zorunda kalmak vs..
kafaya koyunca da tabi iş orda bitiyor :) en çokda eşimin kardeşini mor edeceğim için mutluyum en son ben 80 kiloyken görmüştü beni ben bi 68 olayım o zaman görünce görecek süzülmüşsünü .. O çirkin sevgilisiyle övünüyo bana ladf söylüyo .. o zmn diycem kilo geçici ama çirkinlik malesef diye :)
alemsin ya bu sözü beğendim kilo geçici çirkinlik kalıcı he
Ahhh ahh bu insanlar ne seviyesiz ne dayak isteyen cinstenhiç bir zaman kimsenin kilosu beni ilgilendirmedihahaha öyle değil mi ama bana zamanında laf söyleyen herkesin kendisine ya da eşine ya da sevgilisine sözlüsüne her neyiyse .. sözümm kilo geçici ama çirkinlik kalıcıdırr diycemmmmmmmmmmm kim alınırsa alınsın umrumda değil .
bi de ben 76 kilo filandım yine . çok mu kilolu olmuş oluyorum sence 175 boy 76 kiloyla tmm bence yine kiloluyum ama çok aşırı değil . saç rengimi değiştirmiştim neyse işte eşimin annesine oğlun zombiee yi bırakmış yeni eş aldı o da benim memnun oldum dedimkardeşi de demesin mi zombiiee zaten kiloluydu iyi olmuş diye ..
bi insan burda nasıl düşünmez .. kırıcı değil mi sonra ben şaka yaptım diyo lafa gelince ..
geççen gün oturuyoruz benim diyete başladığım ilk günler ye ye bak şundan da ye filan diyo .. sonrada şaka diyor
bende kilo geçici çirkinlik kalıcı deyip gülüp şaka şaka ya diycem
Ahhh ahh bu insanlar ne seviyesiz ne dayak isteyen cinstenhiç bir zaman kimsenin kilosu beni ilgilendirmedi
Kilon şuan tam ideal canım özele gelsene bi sana resmimi atıcam sende at
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?