- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.666
- 498
Ahhh ev hanımlığı çok zor ve kutsalBende bayram temizliğine başlıcam
İnşallah canım harikasın maşallah sanaAynen cnm doğru valla . Çok yorgunum bugün de sabah 7 de kalktım kuzeni bekledim sınavda falan baya da ayaklarim koptu yürüdüm . Bi tartildimmm ve inşallah geri yukselmez 76.100 çıktım hem de kahvaltı yapmış halimle :))
77 den indi ama gcenki gbi yine 76.200 den 77 ye dikkat ettgimhahalde çıkmam insallah
Cuma regliydim o yüzden +500 gr çıkmıştıRabia canim bu cuma tartildin mi goremedim galiba kilon nasil
Cuma regliydim o yüzden +500 gr çıkmıştı
4 gündür karpuz,kavun tatlı şekerli birşey de yemedim ilk defa regliyken tatlı istediğimi kontürol etmeyi başardımDiger cuma fazla fazla gider insallah
4 gündür karpuz,kavun tatlı şekerli birşey de yemedim ilk defa regliyken tatlı istediğimi kontürol etmeyi başardım
İnşallah canım harikasın maşallah sana
Tarçınlı yoğurt,yulaflı yoğurt,salatalık,sütlü kahve vs. YeDesene bu cok buyik bir basari. Sabirla devam et canim. Benim de o atak yakindir bakalim ne olacak
Ben hayatımda hiç denize gitmedim öliyim mi şimdiof of moralim bozuk herkes denize gidiyor ben evdesen nasılsın canım
Ben hayatımda hiç denize gitmedim öliyim mi şimdiyemek yapıcam ne yapsam diye düşünüyorum kara kara iftardan sonra temizlik yapıcaaaaam
Şehirden değil canım çok pisss günah yerler oralar bize göre değilhmm anladm cnm :) ben denizi çok severm denizsiz duramam ondan öyle söyledim cnm . sen hangi şehirde oturuyorsun
Şehirden değil canım çok pisss günah yerler oralar bize göre değil
Denize girmenin neresi günah o kadarda yobaz değilim ben denize girerim drnizi çok ama çok severim ama bikni ve şortlu insanlar dinime aykırı !!!denizin ne alakası var ki günahla üsturuplu giyinip girdikten sonra . Kişinin kendiyle alakası bence herkes kendini biliyosa sorun yoktur . Bazıları var gerçekten ne biçim giyiniyolar o konuda haklısın bence de ama denize girmeyi ben bağdaştırmıyorum günahla yani .
Selam canım süperizzz sen nasılsın :)nasılsınız kızlar
bende eh işte ya eşimden pasta istedim almadı bende bayram şekeri yiyorum :OSelam canım süperizzz sen nasılsın :)
Neden?bende eh işte ya eşimden pasta istedim almadı bende bayram şekeri yiyorum :O
Tarçınlı yoğurt,yulaflı yoğurt,salatalık,sütlü kahve vs. Ye
Yaparsın başarırsın sn ben inanıyorum sanaCanim benim ki cok acaip. Emzirmenin de etkisi fazla o donemde ve regli olamiyorum hala ama o ataklarin hepsini geciriyorum. Aradığım tat olana kadar yiyorum yani. Illaki yiyecem yani. Ilk defa ciddi sayilabilecek diyete basladim. O yuzden daha dikkatli olmam gerek biliyorum.
79 bu kadar yakinken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?