- 10 Mayıs 2014
- 5.976
- 9.424
- 178
tatlı aşerdim resmen :ONeden?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tatlı aşerdim resmen :ONeden?
Denize girmenin neresi günah o kadarda yobaz değilim ben denize girerim drnizi çok ama çok severim ama bikni ve şortlu insanlar dinime aykırı !!!
Resimli menümüde paylaşayımEki Görüntüle 1581442
Bu arada 75.800 olmusummmm çok mutluyumm
Allah bana da o kiloyu tez zamanda görmek nasip etsin.... Kasım-Aralık ayı gibi inşallah.:)
Inşallah canım bn de Kasım aralıkta 60 olurum inşallah :)
Regl donemindeyim ama araştırdım kilo artışı gözlenebilir diyo ama ben uğraşıyorum 77 den 75 e artık inmem lazımdı gerçi 76 diyelim ona 75.800 çünkü bi kahvaltiyla çıkmıştır geri ama regl olunca kafam karsti
Ayyyy 60 kilo .... Göreceğiz, sonra da koruyacağız inşallah!! Regl iken benim 2 kilo fazla çıktığım olmuştu daha önce, su filan topluyor vücut, takma kafana, bitince tartıl, hala beklediğin sonuç değilse, ya ara öğünlerini arttır ki metabolizma hızlansın, ya da sporu arttır, ya da her ikisini birden; bunları yaptın mı yeniden hızlanır kilo vermen, hiç merak etme...
Eki Görüntüle 1582174 bu da inince hemen fotoğrafını çektiğim kilomm :)
Evet öylemiş:)) nazar için çok sağoll tatlım .
İnşallah regl dönemi diye karışıklık olmamıştır ama araştırmalartıma göre bi sorun yok hatta kilo fazla çıkıyormuş adet döneminde
Evet öylemiş
Bugün maalesef menü paylaşımı yapamıcam çok cısslı kimsenin canı çeksin istemiyorum Bu saatten sonra su ve yeşil çay dışında ağzıma birşey sokmıcam
Ve bugün yiyip yatmadım bol bol hareket ettim akşam spor bildirimimi yaparım...
Moral bozmak yok dünyanın sonu değil...yarın tekrardan devam