Ben de güya bugun yürücektim evi temizledim kaldı spor((
Biraz öncede yarmalı yoğurtlu ya çorbası içtim 1kase spor yapacak halim kalmadı valla ama yarın yapmalıyım göbeğim birq daha çıktı sanki sporr şartttt sağlıklı uaşam için geç yaşlanmak için ben artık kilo vermek için düşünmüyorum sporu yaşlandığım da pörsümüş bir vucud istemiyorum
Denizde bir hayunla tanıştım siye bahsettmiştim sanırım vucudu o kadar fit ki hergün10km koşuyorr bir gün yürürüken karşılaştım oturduğumuz yerden olmuyor maalesef kilo için de değil kendim için yapacam artık Aten 1 ay 1hafta boyunca 7 km yürüdüm olmayan pantolonum oluyor kg m gittim gideli aynı ama görenler kilo vermişsin diyor sıkılaştım sanırım
Geldiğimden beri de yürümesim ya çok rahatsıLık duyuyorum yürümem gerkliiii
Sevdiğimi trafik kazasında kaybettim daha kötü ne olabilir kiCnm çok geçmiş olsun ben de evime döndüm kötü bişey yoktur inş dikkat et
Ahh bitanem sende olmasan canım arladaşım..canım benim dualarım seninle.. günlügüne geri dönmeni,kendini iyi hissedince geri gelmeni bekliyorum.. bu günlük sensiz olmuyor..
Canım...gelmişsinnnnnn
Sevdiğimi trafik kazasında kaybettim daha kötü ne olabilir ki
Teşekkür ederim..Başın sağolsunFeraceli detaylı yazmamışsın önceden cnm ben hastalık falan zannettim
Bir de uzun zaman girmeyeceğini belirtmişsin
Allah yardımcın olsun ne diyeyim acını hafifletmicek söylediklerim biliyorum bu durumda da nasıl teselli ederim onu da bilemiyorum
Çocukluk arkadasım vefat etti başsağlığına evine dahi gidemedim böyle durumlarda ne bişey söyleyebilirim ne söylesek boş allah geri de kalanlara sabır versin
Tabiki sen istemezsen yazmam topiği açan sensin sadece ben misafirim
B Baharyagmuru35 ve D deryaefem arkadaşlar zor günler geçirdim ve geçirmeye devam ediyorum.görüyorum ki benim acım sizi ilgilendirmiyor,acımı paylaşmak bi yana,beni merak bile etmiyorsunuz.sizinle bu topikte daha fazla paylaşım yapmak istemiyorum..lütfen sayfama artık yazı yazmayın.. siz zayıflamanız da başarılar dilerim..
Merhaba arkadaşlar bir haftadır yoktum
Sağolun çokta merak etmişsiniz neyse kötü bi olay yaşadım o yüzden bi süre daha olamıcam...
Dualarınızı eksik etmeyin..
Sana göre yanlış gelebilir düşüncem ama bu benim düşüncen uzun süre konuştuğum sohbet ettiğim biri gelmiyorsa ki sanal bile olsa aklımdan noldu bu kıza vs diye düşünürüm sen bir gün girmeyince ben hemen profiline bakardım her neyse kızlar bu benim düşüncem ben etrafımda,çevremde duyarlı,samimi,ilgili insanlar görmek istiyorum alınmaca gücenmece yok...Kaç gündür yazcam yazcam neden kimse yazmıyor bu topice diye yazmıyorum herkes demiş tatile gitcem yazamayacağım oraya g,tcem yazamayacğaım falan kimse ne yazmış ne yapmış kim girmiş kim girmemiş hiç bakamadım zaten bayram da dahil bayramdan sonrada bakamadım zar zor girip 1 dakikalığına topicden atılmıyım diye girip yazıp çıktım genelde .
Ciidden aklımdaydı bayadır yazcam yazcam bi türlü yazmadım herkes nerde diye . Herkes tatildeyim falan yazamıycam deyince herhalde feraceli de tatilddir ya da yoğundur gelememiştir dedim kendimce . Kmseye sormadan bu şekilde yargılaman yanlış bence . Yazıp yazmamak önemli değil önemli olan bi kimseye sormadan umrunuzda değilim diye insanları yargılamak yani bbu kırıcı neden bunu yaptın bu şekilde davrandın anlayamadım .. Senin adına cidden üzüldüm başın sağ olsun Allah sabır versin ..
Ben yazılarını da hiç görmedim derya yazmış uzn zaman giremiycem diye belirtmişsin falan diye onları da görmedim . Bakamadım ki hiç yazılara doğru düzgün . Bayramda zaten evde değildim hiç
Aynen uzatmaya gerek yok sağlı mutlu zayıflamalar sizlereFeraceli kimsenin alındığı gücendiği yok bence senin yazdığına karşılık yazma ihtiyacı duyduğumuzdandır
Diğer arkadaşım belirttiği gibi görmemiş olabiliriz ve sen yazmazsan nereden bilelim yakınını öldüğünü zaten sana da yazmışım inş kötü bir durum yoktur diye çok uzatmaya ve konusmaya gerek yok
Benim forma yazdığım tarihe bakarsan zaten uZun zamandır giremediğimi göreceksin
Neyse çok önemli değil topiğinde bılunmayız artık
Sana göre yanlış gelebilir düşüncem ama bu benim düşüncen uzun süre konuştuğum sohbet ettiğim biri gelmiyorsa ki sanal bile olsa aklımdan noldu bu kıza vs diye düşünürüm sen bir gün girmeyince ben hemen profiline bakardım her neyse kızlar bu benim düşüncem ben etrafımda,çevremde duyarlı,samimi,ilgili insanlar görmek istiyorum alınmaca gücenmece yok...
yukarıda ,sayfa başında "konu takip iptal" var,onu tıklayınca konu takibinden çıkıyorsun..Yazmayım diyorum dayanamıyorum neyin tartışmasını yapıyoruz ki bizi topiğinden atman teknik açıdan mümkünse lütfen çıkar bizi ven yapamıyorum ve yazışma görmek istemiyorum bu konuyla alakalı
Veya benim yapmam gereken varsa nasıl çıkacağımı belirtirsen ben de ona göre yapayım olur mu
Kimse alınmadı gücenmeci herkes istedği kişilerle yazışır veya yazışmaz
Ön yargılı olmak ne kadar kötü bir durum veya insanların birbirini anlsmadan yargılamakkkk .....
Çok gereksizzz çoookkkk
Teşekür ederim sağolyukarıda ,sayfa başında "konu takip iptal" var,onu tıklayınca konu takibinden çıkıyorsun..
Simsims arkadaşım takipi nasıl iptal edebiliceğini yazmış bence tartışmayalım...bu konu bırda bakansın size sağlıkla zayıflamaşar iyi akşamlar..Yazmayım diyorum dayanamıyorum neyin tartışmasını yapıyoruz ki bizi topiğinden atman teknik açıdan mümkünse lütfen çıkar bizi ven yapamıyorum ve yazışma görmek istemiyorum bu konuyla alakalı
Veya benim yapmam gereken varsa nasıl çıkacağımı belirtirsen ben de ona göre yapayım olur mu
Kimse alınmadı gücenmeci herkes istedği kişilerle yazışır veya yazışmaz
Ön yargılı olmak ne kadar kötü bir durum veya insanların birbirini anlsmadan yargılamakkkk .....
Çok gereksizzz çoookkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?