80 Kilodan 69 Kiloya Yolculuk

Denize girmenin neresi günah o kadarda yobaz değilim ben denize girerim drnizi çok ama çok severim ama bikni ve şortlu insanlar dinime aykırı !!!

Yok cnm bende öle demek istemedim zten bencede o konuda haklısın ya çok açık giyiniyorlar ..
:) neyse bak şimdi menümü paylaşçam ama sabah 3 km kadar yürümüştüm baya ayklarım kopuyordu sabah 7 de kalktım gecede hiç uyyumadım yemek filan bugün hiç dencek kdr az yedim yürüyüşten sonra eşim cnm çok dondurma istedi dedi
alalım dedi ben de tmm dedim aldık açık dondurma biraz yedim ama bişiy olmaz heralde 2 gündür doğru düzgün birşey yemiyorum zaten . Bir de bu hafta ödül vermemiştim kendime hiç

Menüm :

kahvaltı : 1 adet haşlanmış yumurta kk kadar peynir 1 bardak çay
ara : bir fincan türk kahvesi
öğlen : dışardaydım hiç bişey yemedim canım da istemedi iştahım da gerçekten yoktu
Akşam ( saat 17:00 da yedim bugün ) : bi lokma ekmek 50 gram kadar tavuk
aara : biraz dondurma

spor : 4 km normal yürüyüş .
4 km yani 40 dakika çok tempolu yürüyüş ..

Bugün ki Menüm
Kahvaltı:1 dilim çok tahıllı ekmek
Bir avuç tulum peyniri
Domates,salatalık,maydanoz
Öğle yemeği:1 yumurta ile salata,1 dilim çok tahıllı ekmek
Ara:2 kaşık pişmi yulaf,3 kaşık yoğurt
Akşam:1 tabak taze fasülye,1 kase(küçük)cacık
3-4 litre su,2 kupa yeşil çay
Spor
100 mekik
100 squat
30 dk yürüyüş

Ben bugun regl olduğum için oruç tutamiyorum hep önemli gunlere denk geliyo çok sansizim oruç tutanların oruclarini Rabbim kabul etsin insallahh

Allah bana da o kiloyu tez zamanda görmek nasip etsin.... Kasım-Aralık ayı gibi inşallah.:)

Inşallah canım bn de Kasım aralıkta 60 olurum inşallah :)
Regl donemindeyim ama araştırdım kilo artışı gözlenebilir diyo ama ben uğraşıyorum 77 den 75 e artık inmem lazımdı gerçi 76 diyelim ona 75.800 çünkü bi kahvaltiyla çıkmıştır geri ama regl olunca kafam karsti

Ayyyy 60 kilo .... Göreceğiz, sonra da koruyacağız inşallah!! Regl iken benim 2 kilo fazla çıktığım olmuştu daha önce, su filan topluyor vücut, takma kafana, bitince tartıl, hala beklediğin sonuç değilse, ya ara öğünlerini arttır ki metabolizma hızlansın, ya da sporu arttır, ya da her ikisini birden; bunları yaptın mı yeniden hızlanır kilo vermen, hiç merak etme...

Zaten düşük çıktım ama sasirmadim bayadr uğraşıyorum daha da fazla inmesi lazimdi hatta . Benim boy 175 kilo 60 olsam manken gibi olurum heralde ondan 60 istiyorum senin hedef kaç canım bnm şimdilik 68 işte ulasabilcegim hedefi koydum ilk olarak :))

Bugün maalesef menü paylaşımı yapamıcam çok cısslı kimsenin canı çeksin istemiyorum Bu saatten sonra su ve yeşil çay dışında ağzıma birşey sokmıcam
Ve bugün yiyip yatmadım bol bol hareket ettim akşam spor bildirimimi yaparım...
Moral bozmak yok dünyanın sonu değil...yarın tekrardan devam

bende birazcık cıss yaptım bugün ya 4-5 adet bisküvi yedim bi bardakda kola içtim ama yemek dersen yemek hiç yemiyorum bu ara nedense ben ya sabah yarım dilim kepek ekmeği kk kdr peynr 3 adet zeytin öğlende miniminnacık heralde 40 gram ancadır tavuk yedim o kdr bi de yazdığım cısslar var . akşamda daha yemedim bii tane biber dolması yerim ekmek yemiycem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…