80 Kilodan 69 Kiloya Yolculuk

Dün yazamadim kızlar internetim yoktu daraldı sabah 6 da kalktım gece 2 de geldik eve direk uyuduk gelir glmez bugünde giremoycegm mazur görün dün doğru düzgün yemk yemedi biraz sarma khvalti ddiyeti o kde anca çay kahve kola mide spazmi gecrcektm ggeçecek de sofra koydular önümüze yemedim tatlı sadece bi ince flim kek ve bi ince dilim dondurma yedim o kadar

Direndiğin için bravo!!! İnce dilim kek ince dilim dondurmayla geçiştirmek, büyük başarı öyle bi durumda!

Direndiğin için bravo!!! İnce dilim kek ince dilim dondurmayla geçiştirmek, büyük başarı öyle bi durumda!

Cnm da istemediistemediğin nde cnnden ya anca fantaYedigün Türk Kahvesi dayadilar kuscaktim zaten eşimde aynı ymk dahi yiyemedik doğru düzgün tartildmda kilo duruyo aynı 76.00 da almamism hiç ona mutluyum senn nasldii

Ben çok şükür yaramaz bir şey bir şey yemedim:)) Ama duraklamadayım sanırım buna rağmen....

Bugunluk menum
Kahvaltı yarım simit bi bardak cay
Ara : 1 bardak çay bikaç tane byram çikolatası
öğlen 3 adet ızgara köfte bi dilim ekmek
akşam da sarma yycm sanırım annmde ve biraz et sote

Menu

kahvaltı peynirli börek bi parca bi bardak çay

Öğlen : bir tost bir bardak kola

ara 1 adet dondurma

akşam : 3 4 adet sarma bi bardak su

spor yüzme :) kilo aynı 76.00

kilo bldirimi yerini bulamadım kilo da veremedim ama yazmadan oolmuyor ..
menüye gelirsek
kahvaltı : 1 adet boyoz kk kadar peynir 1 bardak çay
öğlen : 4 adet sarma 2 adet köfte bi bardak kola
ara : 1 adet dondurma
akşam : çok az pilav bi bardak yedigün

Merhaba arkadaşlar bir haftadır yoktum
Sağolun çokta merak etmişsiniz neyse kötü bi olay yaşadım o yüzden bi süre daha olamıcam...
Dualarınızı eksik etmeyin..

Kızlar brn de evime döndüm uzun zamandır internet paketim bittiği için giremedim ama artık hergün sizlerle menü paylaşacam

Her gün 7km uürüdüm be yüZdüm bedenim inceldi benim de 38 bedene giriyorum bira dar oluyor ama yinede girebildim şükür

3gündür yürümüyorum ama yarın itibariyle spor ve diyete devam artık

Kilom aynı64.9 değiliklik yok maalesef ama sporumu çok düZenli yaptım boğazıda tuttum sayılır inş böyle devam ederim biraz kg yı azaltcam vucud spora alıştı kiloda da daha az yersem inş63 e düşerim

bugünkü menüm :
kahvaltı : biraz sucuk bi dilim ekmek
ara : 1 tane dondurma
öğlen : 3 adt köfte biraz ekmek bir bardak limonata
akşam : köfteli patates sulu yemek ama köfte 2 adet filan sadece biraz şehriye pilavı bir bardak ayran
ara : 1 bardak nesquingli süt

spor : 25 dakika zumba dansı

Ben de sabah:

2dilimli k.ekmeğinden tost
Öğlen 1tabak makarna olmadı biliyorumm

Arkadaşım grldiği için 2kurabiye çay

Akşam hiç bişey yemedim yarından hem sporuma devam edecem hemde diyetime odaklanacam:)

Menün benimkine göre ii cnm bence ara öğünlerin de var bakalım yarından itibaren fotoğraflı menü koyacam artık:))

Merhaba arkadaşlar bir haftadır yoktum
Sağolun çokta merak etmişsiniz neyse kötü bi olay yaşadım o yüzden bi süre daha olamıcam...
Dualarınızı eksik etmeyin..
canım benim dualarım seninle.. günlügüne geri dönmeni,kendini iyi hissedince geri gelmeni bekliyorum.. bu günlük sensiz olmuyor..

Bu aralar iyice saldim kilo almazsam iyi ya bnm
Spor yapınca almazsın cnm benim korkum antalyada alırım diye düşünüyordum biraz alır gibi oldum yürüyüşe yüklenince almadım şükür

Artık böyle beslenmeliyiz ve spor yapmalıyız sabah ve öğlen menümü yolluyorum

Bu adada öğlrn yemek tabağı eşimin tabağını çrkmişim benim ki 2kaşık pilav ve 4yemek kaşığı barbunya:)))

Eklentiler

• image.jpg
    97,3 KB · Görüntüleme: 68
  • image.jpg
    141,8 KB · Görüntüleme: 66

Spor da pek ypmiyorum bu ara :)) menu ggzlcnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…