- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.666
- 498
Dün yazamadim kızlar internetim yoktu daraldı sabah 6 da kalktım gece 2 de geldik eve direk uyuduk gelir glmez bugünde giremoycegm mazur görün dün doğru düzgün yemk yemedi biraz sarma khvalti ddiyeti o kde anca çay kahve kola mide spazmi gecrcektm ggeçecek de sofra koydular önümüze yemedim tatlı sadece bi ince flim kek ve bi ince dilim dondurma yedim o kadar
Direndiğin için bravo!!! İnce dilim kek ince dilim dondurmayla geçiştirmek, büyük başarı öyle bi durumda!
Cnm da istemediistemediğin nde cnnden ya anca fantaYedigün Türk Kahvesi dayadilar kuscaktim zaten eşimde aynı ymk dahi yiyemedik doğru düzgün tartildmda kilo duruyo aynı 76.00 da almamism hiç ona mutluyum senn nasldii
Ben çok şükür yaramaz bir şey bir şey yemedim:)) Ama duraklamadayım sanırım buna rağmen....
Cnm çok geçmiş olsun ben de evime döndüm kötü bişey yoktur inş dikkat etMerhaba arkadaşlar bir haftadır yoktum
Sağolun çokta merak etmişsiniz neyse kötü bi olay yaşadım o yüzden bi süre daha olamıcam...
Dualarınızı eksik etmeyin..
Menün benimkine göre ii cnm bence ara öğünlerin de var bakalım yarından itibaren fotoğraflı menü koyacam artık:))bugünkü menüm :
kahvaltı : biraz sucuk bi dilim ekmek
ara : 1 tane dondurma
öğlen : 3 adt köfte biraz ekmek bir bardak limonata
akşam : köfteli patates sulu yemek ama köfte 2 adet filan sadece biraz şehriye pilavı bir bardak ayran
ara : 1 bardak nesquingli süt
spor : 25 dakika zumba dansı
canım benim dualarım seninle.. günlügüne geri dönmeni,kendini iyi hissedince geri gelmeni bekliyorum.. bu günlük sensiz olmuyor..Merhaba arkadaşlar bir haftadır yoktum
Sağolun çokta merak etmişsiniz neyse kötü bi olay yaşadım o yüzden bi süre daha olamıcam...
Dualarınızı eksik etmeyin..
Menün benimkine göre ii cnm bence ara öğünlerin de var bakalım yarından itibaren fotoğraflı menü koyacam artık:))
Spor yapınca almazsın cnm benim korkum antalyada alırım diye düşünüyordum biraz alır gibi oldum yürüyüşe yüklenince almadım şükürBu aralar iyice saldim kilo almazsam iyi ya bnm
Spor yapınca almazsın cnm benim korkum antalyada alırım diye düşünüyordum biraz alır gibi oldum yürüyüşe yüklenince almadım şükür
Artık böyle beslenmeliyiz ve spor yapmalıyız sabah ve öğlen menümü yolluyorum
Bu adada öğlrn yemek tabağı eşimin tabağını çrkmişim benim ki 2kaşık pilav ve 4yemek kaşığı barbunya:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?