- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
Ellam ya hasaslık değilde çok düşünceliyimdir herkese karşı insanlardanda bunu bekliyorum
Ama bulamıyorum her neyse
Meyveli maddn sularından hiç haz etmem midem bulanıyor sadeydi,reçelin üzerine çilek doğradım haklısın meyveye düşkünlük çok var bire indiricem inşallah
Kesinlikle hiçte o kadar masum değilBen de meyveyi cok severim ama oncekine oranla ciddi anlam da azalttim. Masum gibi gorunuyor ama dikkatli tuketmek gerek.
Benim için dedin ozaman rabia :)Senin için demedim canım.. Ben sana öyle kolay kolay kırılmam sen buralara geldiğim ilk zamanlardan bir dostsun bunu umutma sessiz takipte falan kalma döyle bakalım menüm ne kadar berbattı çok mu az mı
Kuzum sen bana birşey mi dedinBenim için dedin ozaman rabia :)
Ne bilim cnm diğer arkadaşla yazıştık tatlı mevzusunu olabilir cnm ama bence birbirimizin yediklerini eleştirmeliyiz ki fatketmemizi sağlayalım tabi kırmadan :)))Kuzum sen bana birşey mi dedin
Süper canım bende her gün tartılmaya başladım bi arkadaşım hergün tartıl eksi gördükçe moralin yerine gelir diyete iyice sarılırsın dedi bakalımNe bilim cnm diğer arkadaşla yazıştık tatlı mevzusunu olabilir cnm ama bence birbirimizin yediklerini eleştirmeliyiz ki fatketmemizi sağlayalım tabi kırmadan :)))
Bugun diyetim ii gidiyor bu arada bayram sonrası evime dönüyorum şükür eylül olmadan diyete son gaz devam artık o yüzden bir başka mutluyum:)))
İnş cnm ya verecez verecezde vucudun şu direncini kırmamız gerekli takılıp kalıyor maalesefSüper canım bende her gün tartılmaya başladım bi arkadaşım hergün tartıl eksi gördükçe moralin yerine gelir diyete iyice sarılırsın dedi bakalım
Canim eylul ayina kadar kayinvaliden de mi kaliyorsunNe bilim cnm diğer arkadaşla yazıştık tatlı mevzusunu olabilir cnm ama bence birbirimizin yediklerini eleştirmeliyiz ki fatketmemizi sağlayalım tabi kırmadan :)))
Bugun diyetim ii gidiyor bu arada bayram sonrası evime dönüyorum şükür eylül olmadan diyete son gaz devam artık o yüzden bir başka mutluyum:)))
Süper canım bende her gün tartılmaya başladım bi arkadaşım hergün tartıl eksi gördükçe moralin yerine gelir diyete iyice sarılırsın dedi bakalım
Bende 2 gündür başladım canımCanim ben hergun tartiliyorum iftardan once
bugün yediğim tek tatlı şey 1 tane hurma oldu birde çikolatalı süt içtim ama onun dışında 2 küçük simit ve çubuk kreker yedim bi kaç tane öyle işte
ama ama ben böyle zıpçıktı diyet yapabiliyorum ancaksenden şöyle güzelce bildirim yapmanı istiyorum örneğin
Kahvaltımı yaptım yumurta,2 dilim kepek ekmeği vs.
Ara öğünüm: şu şu
Öğle,akşam yok böyle kilo versemde hiç sağlıklı değil süt ürünleri peynir,yumurta,yoğurt vs yok
Canım eylül demiştik ama bayram sonu dönüuorız tatile gelmiştik:))Canim eylul ayina kadar kayinvaliden de mi kaliyorsun
Ben eve varınca tatılacm hergün tartımı getirdim ama vucudum inceldi biliyorum yürümektenCanim ben hergun tartiliyorum iftardan once
Cnm denize gidince çok acıkıyor insan ii etmişsin yee yarın acısını çıkartırsınBugün denizdeydim hiç diyet yapmadim
menu
Kahvaltı yarım dilim ekmeğe çok az cikolata sürdum biraz sucuk 3 tanede minik sosis bi dilim minik ekmek
öğlen : yarım boyoz yarım simit biraz peynir bi bardak kola
ara : 1 kornetto
akşam : çok az sucuk çok az pide bi limonata
spor
2 saat yuzme 1 km filanda yuruyus
Cnm denize gidince çok acıkıyor insan ii etmişsin yee yarın acısını çıkartırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?