80 Kilodan 69 Kiloya Yolculuk

Ben de meyveyi cok severim ama oncekine oranla ciddi anlam da azalttim. Masum gibi gorunuyor ama dikkatli tuketmek gerek.

Kuzum sen bana birşey mi dedin
Ne bilim cnm diğer arkadaşla yazıştık tatlı mevzusunu olabilir cnm ama bence birbirimizin yediklerini eleştirmeliyiz ki fatketmemizi sağlayalım tabi kırmadan :)))

Bugun diyetim ii gidiyor bu arada bayram sonrası evime dönüyorum şükür eylül olmadan diyete son gaz devam artık o yüzden bir başka mutluyum:)))

Süper canım bende her gün tartılmaya başladım bi arkadaşım hergün tartıl eksi gördükçe moralin yerine gelir diyete iyice sarılırsın dedi bakalım

bugün yediğim tek tatlı şey 1 tane hurma oldu birde çikolatalı süt içtim ama onun dışında 2 küçük simit ve çubuk kreker yedim bi kaç tane öyle işte

Canim eylul ayina kadar kayinvaliden de mi kaliyorsun

bugün yediğim tek tatlı şey 1 tane hurma oldu birde çikolatalı süt içtim ama onun dışında 2 küçük simit ve çubuk kreker yedim bi kaç tane öyle işte
senden şöyle güzelce bildirim yapmanı istiyorum örneğin
Kahvaltımı yaptım yumurta,2 dilim kepek ekmeği vs.
Ara öğünüm: şu şu
Öğle,akşam yok böyle kilo versemde hiç sağlıklı değil süt ürünleri peynir,yumurta,yoğurt vs yok

ama ama ben böyle zıpçıktı diyet yapabiliyorum ancak

Bugün denizdeydim hiç diyet yapmadim

menu

Kahvaltı yarım dilim ekmeğe çok az cikolata sürdum biraz sucuk 3 tanede minik sosis bi dilim minik ekmek

öğlen : yarım boyoz yarım simit biraz peynir bi bardak kola

ara : 1 kornetto

akşam : çok az sucuk çok az pide bi limonata

spor

2 saat yuzme 1 km filanda yuruyus

Cnm denize gidince çok acıkıyor insan ii etmişsin yee yarın acısını çıkartırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…