• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

80 Kilodan 69 Kiloya Yolculuk

Hemen kızıp niye reçel yedin vs. Demeyin çünkü uzun zamandır cıss birşey yemedim kızarmış ekmeğin üzerine sürünce çok sürmüşüm gibi göründü ama 1 tatlı kaşığı sürdüm sadece ama merak etmeyin kırk yılda bir yapıyorum bunu :))
Sahur: image.jpg
İftar
Yarım kase sebze çorbası
1 tabak taze fasülye
1 su bardağı yoğurt
Ara: image.jpg
3 litreden fazla su içtim :D
Spor
300 ip atlama
50 mekik
30 saniye plank

Bence kimse kırıcı birsey yazmadim eger benim yazdiklarim icin diyorsan. Sessiz takipte kalayim ben o zaman.
Senin için demedim canım.. Ben sana öyle kolay kolay kırılmam sen buralara geldiğim ilk zamanlardan bir dostsun bunu umutma sessiz takipte falan kalma döyle bakalım menüm ne kadar berbattı çok mu az mı :D

Senin için demedim canım.. Ben sana öyle kolay kolay kırılmam sen buralara geldiğim ilk zamanlardan bir dostsun bunu umutma sessiz takipte falan kalma döyle bakalım menüm ne kadar berbattı çok mu az mı :KK70:

Berbat degil bence iyi
iftar menusu cok hos olmus bence
ama ra ogunun de iki meyveden 1 ini tercih et yanida 1 bardak tarçınlı süt olabilir. Bir de o soda sadeyse iyi meyveli ise olmamis bence.

O meshur recelli ekmeğin ustune ekstra recel mi dogradin sen.
Biraz da hassas bir yapin var galiba

Berbat degil bence iyi
iftar menusu cok hos olmus bence
ama ra ogunun de iki meyveden 1 ini tercih et yanida 1 bardak tarçınlı süt olabilir. Bir de o soda sadeyse iyi meyveli ise olmamis bence.

O meshur recelli ekmeğin ustune ekstra recel mi dogradin sen.
Biraz da hassas bir yapin var galiba
Ellam ya hasaslık değilde çok düşünceliyimdir herkese karşı insanlardanda bunu bekliyorum
Ama bulamıyorum her neyse
Meyveli maddn sularından hiç haz etmem midem bulanıyor sadeydi,reçelin üzerine çilek doğradım haklısın meyveye düşkünlük çok var bire indiricem inşallah

Back