- 9 Ocak 2015
- 19.395
- 80.628
- 798
Aynen çok severim yıllardır atlıyorum :):) sevvindim o zaman :) ip atlamışsın :) süper egzersiz valla iyi kalori yaktırır
Bi bu sene nasip oldu zayıflamak için atlamak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen çok severim yıllardır atlıyorum :):) sevvindim o zaman :) ip atlamışsın :) süper egzersiz valla iyi kalori yaktırır
ben geçen spor mağazasında iğp gördüm de almadım nerde atlayacam dedm : OAynen çok severim yıllardır atlıyorum :)
Ben atlıyorum bizim ev mustakil yoksa bende atlayamamben geçen spor mağazasında iğp gördüm de almadım nerde atlayacam dedm : O
ben koridorda atlasam mı apartman deprem oldu falan sanacak ya da spora başlayacam orda atlarım : ))Ben atlıyorum bizim ev mustakil yoksa bende atlayamam
Aynen çok severim yıllardır atlıyorum :)
Oo çok güzel başla başla hemencecik gider. O zaman kilolarben koridorda atlasam mı apartman deprem oldu falan sanacak ya da spora başlayacam orda atlarım : ))
YARIN SINAvdan sonra gidip alacam ipimi : )Oo çok güzel başla başla hemencecik gider. O zaman kilolar
Kesinlikle sporu severek yapmak gerekiyor...evet zamanla alışılıyoraynen böyle devam o zaman ip atlamakla sevmediğimiz bi sporu yapıncada işkence gibi geliyo . bende yürüyüş yapıyorum işte zor geliyo ama alıştım
Harika ben inanıyorum bi kaç aya fıstık gibi olucazYARIN SINAvdan sonra gidip alacam ipimi : )
siz inanıyorsunuz ya artık bende inanıyorum yapacam, hep birlikte başaracazHarika ben inanıyorum bi kaç aya fıstık gibi olucaz
Başarıcazsiz inanıyorsunuz ya artık bende inanıyorum yapacam, hep birlikte başaracaz
Kesinlikle sporu severek yapmak gerekiyor...evet zamanla alışılıyor
Haklısın ama kırıcı olmamal gerek dimi ama... Neyse unuttum gitti onlarda beni sevdiklerinden söyşüyorlar anlıyorum
İkiside küçük cnm ya maşallah nazar değmesin olur yürürsün ramaZandan sonra cnm
Senin için demedim canım.. Ben sana öyle kolay kolay kırılmam sen buralara geldiğim ilk zamanlardan bir dostsun bunu umutma sessiz takipte falan kalma döyle bakalım menüm ne kadar berbattı çok mu az mıBence kimse kırıcı birsey yazmadim eger benim yazdiklarim icin diyorsan. Sessiz takipte kalayim ben o zaman.
Senin için demedim canım.. Ben sana öyle kolay kolay kırılmam sen buralara geldiğim ilk zamanlardan bir dostsun bunu umutma sessiz takipte falan kalma döyle bakalım menüm ne kadar berbattı çok mu az mı
Ellam ya hasaslık değilde çok düşünceliyimdir herkese karşı insanlardanda bunu bekliyorumBerbat degil bence iyi
iftar menusu cok hos olmus bence
ama ra ogunun de iki meyveden 1 ini tercih et yanida 1 bardak tarçınlı süt olabilir. Bir de o soda sadeyse iyi meyveli ise olmamis bence.
O meshur recelli ekmeğin ustune ekstra recel mi dogradin sen.
Biraz da hassas bir yapin var galiba