• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

80 Kilodan 69 Kiloya Yolculuk

Sabır sabır ya sabır diyorum Rabbim hep izin yar ve yardımcısı olsun kızlar ...erkeklere akıl erdirmek zordur genelde susacaksın Herşeyi he he diyip geçeceksin ...yapabilene ne mutlu ben daha başaramadım da
Ben şimdiden başardım heee heee diyom tamam tamam yok bişe boş ver sen beni diyom hemen aman çok nazlısın aman çok abartıyorsun çok kırılıyorsun durumları oluyor ama gerçekten çok zor erkekler...

Sevgili günlüğüm tartı gene yüzümü güldürmedi :mad:
80 rakamını görmekten midem bulanıyor artıııık :KK62:
An itibariyle karar aldım resimli menüler paylaşıyorum artık hem porsiyonlarımıda ayarlarım :21: Eski günlüğüme göz gezdirdim geçen hani şu 76 kilodan 69 düştüğüm günlüğüm :KK61:
Şimdi orda yaptıklarımın aynısını yapıcam yeter artık yol kat edememek sabrımı ve sinirlerimi yıprattı....

:)) naslsinn tatlım
Kızlar ben bugun gayet güzel gidiyorım sabah sadece 1 dilim ekmek 2yrmrk kaşığı meneme ve bir dilim peynir

Öğlen 5 tane yaprak sarma az yoğurt
Ara öğün 2tane hurma birazdan da yürüyüşe gidecem yine 7km yürücm
Akşam ki planım yoğurt yulaf inş öpüuorım sizi bir de yüzdüm yine ekmek 1dilim yiyince hiç acıkmadım ne kadar fazla ekmek yersem o kadar çok acıkıuorum farkettim

Öpüyorım sizi
Evde olsam fotoğraflı menü paylaşacam ama artık eylül gibi yaparım

bugün sadece iki dilim tatlı yedim :O akşam belki bi tabakta kuru fasulye yerim ekmeksiz böylece günü kapatırım : )

Sevgili günlüğüm tartı gene yüzümü güldürmedi :mad:
80 rakamını görmekten midem bulanıyor artıııık :KK62:
An itibariyle karar aldım resimli menüler paylaşıyorum artık hem porsiyonlarımıda ayarlarım :21: Eski günlüğüme göz gezdirdim geçen hani şu 76 kilodan 69 düştüğüm günlüğüm :KK61:
Şimdi orda yaptıklarımın aynısını yapıcam yeter artık yol kat edememek sabrımı ve sinirlerimi yıprattı....
Canım bozma morelinş bir yerler de hata yapıyoruz eminim kaçamakları yamamen kaldırsak mı acaba onlarsıDa olmuyor ama

Başaracaz cnm sabır sabır cnm şaşırt vucudunu acı ye bence o da metabolizmayı hızlandırıyor diye biliyorım hep biz aynı tip yapıyorız diyeti ben evde olsaydım kesin biraz daha veriridin kg yu:((
Ben şimdi yürüyüşe çıkıyorum görüşmek üzere

Kızlar ben bugun gayet güzel gidiyorım sabah sadece 1 dilim ekmek 2yrmrk kaşığı meneme ve bir dilim peynir

Akşam ki planım yoğurt yulaf inş öpüuorım sizi bir de yüzdüm yine ekmek 1dilim yiyince hiç acıkmadım ne kadar fazla ekmek yersem o kadar çok acıkıuorum farkettim

Öpüyorım sizi

Menü süper cnm

Canım bozma morelinş bir yerler de hata yapıyoruz eminim kaçamakları yamamen kaldırsak mı acaba onlarsıDa olmuyor ama

Başaracaz cnm sabır sabır cnm şaşırt vucudunu acı ye bence o da metabolizmayı hızlandırıyor diye biliyorım hep biz aynı tip yapıyorız diyeti ben evde olsaydım kesin biraz daha veriridin kg yu:KK43:(
Ben şimdi yürüyüşe çıkıyorum görüşmek üzere
Haklısın canım iyice asılıyorum artık yok bir daha 8 leri görmek istemiyorum :

Öpüyorım sizi
Hadi bakalım deryam harika gidiyorsun :KK66:

20150703_130712.jpg kahvaltı böyle :) bi tek kahvaltıyı çektim

ara : 1 minik petito

öğlen : yarım muz

akşam : 2 tane biber dolması 1 bardak ayran

Back