- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.666
- 498
HarikasınGeçen hafta cuma 19.06.2015 kilom 77.900
bu hafta 26.06.2015 kilom 77.700
fark : - 200 gram
diyete 12 haziranda basladigim için haziranda verdiğim toplam kilo 2.500 kg .
Yani haziranda hiç kilo vermedin benim gibi temmuzda 2 kilo gideceeekKızlar ben geldim internet paketim yenilendi :))
Sabahaz ekmek zahter salatası az reçel bir dilim peynir
Öğlen 4kaşık oirinç pilavı ve az tavuk akşamla birleşti öğlen menüm benim ki akşama bakalım :))
Haziranda verdiğimi geri aldım:))
Sağlık olsun yatın eşim dönüyor o yüzden artık pişi mişi olmaz sanırım sporumuda son sürat devam edecem inş yemmyz sonuna 2kh vermiş olacam kızlar
Suan 65.7yimbunada şükür))
Aynen cnm yaa üzülüyorum ama napalım buna da şükür sıkı bit diyey yapmak lazım ama o da zor oluyor:))Yani haziranda hiç kilo vermedin benim gibi temmuzda 2 kilo gideceeek
Menün güzel ama yedigün olmamış :))) arada olabilit benim yediğim pişilerin yanında yine de masummmbugünkü menüm :
kahvaltı : 1 dilim kepek ekmeği kadar beyaz ekmek kızrtıp az salça sürdüm üstüne , 1 tane haşlanmış yumurta , 2 tane minik domates .
ara : 1 bardak sıcak çikolata ( 77 kalori ) bir adet 14 gram petito ( 77 kalori )
hala yağmur yağdığı için yürüyüşe gidemedim 20 dakka zumba dansı 15 20 dakka kadar da egzersiz yaptım toplam 35 40 dakka yani .
sonra öğlen yemeği yemedim kahvaltıyı yine geç yapmıştım çünkü onun yerine acıktığım için 1 adet salatalık yedim .
18:00 da da akşam yemeğimi yedim aslında braz öğlen menüsü oldu ama saat çok geç değil diye böle yaptım bi de öğlen yemedğim için
akşam : 2 adet but şeklinde fırında tavuk ( yani 4 köfte büyüklüğündedir 2sinin toplamı ) 3 yemek kaşığı bulgur pilavı . bir bardak yedigün .
toplam aldığım kalori : 832 . yaktığım kalori ise 400
artık bidaha tartılmıycam cumaya kadarMenün güzel ama yedigün olmamış :))) arada olabilit benim yediğim pişilerin yanında yine de masummm
Karadeniz ekmeğide ne güzel olur vallakahvaltım : 1 adet haşlanmış yumurta 1 dilim karadeniz ekmeği
şimdilik bu kadarr :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?