80 Kilodan 69 Kiloya Yolculuk

Geçen hafta cuma 19.06.2015 kilom 77.900
bu hafta 26.06.2015 kilom 77.700
fark : - 200 gram
diyete 12 haziranda basladigim için haziranda verdiğim toplam kilo 2.500 kg .

ben ggeldimm çok yorgunumm. Yürüyüşten sonra pazara gittim unuttuğum şeyler oldu tekrar gittimm pazaara yemek yapmakla uğraştım 30 40 dakka daha şimdi oturdum . menüümü yazayım
kahvaltı : 1 pide bir bardak su
ara : 1 adet muz
öğleni geçtim çünkü kahvaltı geç yaptım
akşam : bir kase mercimek çorbası , yarım bardak ayran , 1 yemek kaşığı bezelye , bi lokma ekmek , biraz salata .

4.5 km yürüyüş yaptım 15 dakka zumba dansı 15 dakkada egzersiz yaptım .

Dün menü paylaşamadım yoğunluktan fırsat bulamadım ramazanın bitmesine 15 gün kaldı eğer dîkkat edersem şu 15 günde rahat rahat 75-76 ya düşerim düşüceeem

an itibariyle diyetimi şimdilik yazasım geldi :)
kahvaltıda 1 dilim kepek ekmeği büyüklüğünde beyaz ekmek . ekmeği kızartıp üstüne salça sürdüm çok az . 1 tane haşlanmış yuurta . 2 minik domates .
Ara : 1 bardak sıcak çikolata minik petitolardan bi tanecik yedim . 14 gram zaten . O da 77 kalori .

yağmur çok var yürüyüşe gidemedim o yüzden ama inş akşam gitcem .
20 dakka zumba dansıı yaptım 15 20 dakika kadar da 3 er set halinde her zamanki egzersizimi yaptım . toplam 35 40 dakka yani .

şimdide çok acıktığım için 1 adet salatalık yedim .

Kızlar ben geldim internet paketim yenilendi :))

Sabahaz ekmek zahter salatası az reçel bir dilim peynir
Öğlen 4kaşık oirinç pilavı ve az tavuk akşamla birleşti öğlen menüm benim ki akşama bakalım :))

Haziranda verdiğimi geri aldım:))

Sağlık olsun yatın eşim dönüyor o yüzden artık pişi mişi olmaz sanırım sporumuda son sürat devam edecem inş yemmyz sonuna 2kh vermiş olacam kızlar

Suan 65.7yimbunada şükür))

Yani haziranda hiç kilo vermedin benim gibi temmuzda 2 kilo gideceeek

bugünkü menüm :
kahvaltı : 1 dilim kepek ekmeği kadar beyaz ekmek kızrtıp az salça sürdüm üstüne , 1 tane haşlanmış yumurta , 2 tane minik domates .
ara : 1 bardak sıcak çikolata ( 77 kalori ) bir adet 14 gram petito ( 77 kalori )

hala yağmur yağdığı için yürüyüşe gidemedim 20 dakka zumba dansı 15 20 dakka kadar da egzersiz yaptım toplam 35 40 dakka yani .

sonra öğlen yemeği yemedim kahvaltıyı yine geç yapmıştım çünkü onun yerine acıktığım için 1 adet salatalık yedim .
18:00 da da akşam yemeğimi yedim aslında braz öğlen menüsü oldu ama saat çok geç değil diye böle yaptım bi de öğlen yemedğim için
akşam : 2 adet but şeklinde fırında tavuk ( yani 4 köfte büyüklüğündedir 2sinin toplamı ) 3 yemek kaşığı bulgur pilavı . bir bardak yedigün .

toplam aldığım kalori : 832 . yaktığım kalori ise 400

Son düzenleme:
Yani haziranda hiç kilo vermedin benim gibi temmuzda 2 kilo gideceeek
Aynen cnm yaa üzülüyorum ama napalım buna da şükür sıkı bit diyey yapmak lazım ama o da zor oluyor:))

Bugun7km yürüdüm eşim diyor bu kadar yürüyosun niye göbeğin gitmiyor diyor:))

Verecem ama eşim dönüyor ya pişi mişi olmaz artıkl rkmek zeytin peynir yumurta inşallahhhh:)))))

Menün güzel ama yedigün olmamış :))) arada olabilit benim yediğim pişilerin yanında yine de masummm

Menün güzel ama yedigün olmamış :))) arada olabilit benim yediğim pişilerin yanında yine de masummm
artık bidaha tartılmıycam cumaya kadar
doğru diyosun ayran vardı onu içseydim daha iyiydi :)
35 40 dakka egzersz yapmştım yağmurlu diye yürüyüşe çıkamamştm yağmur durdu da eşimle yürüyüşe çıktık 5 km yürüdük arada 1 er dakkalık koşularla beraber :) tartıldım sabah aç karna tartıldığım kilodayım 77.500 artık tartılmıycam cumaya kadar

bugünkü menüm :
kahvaltı : 1 dilim kepek ekmeği kadar beyaz ekmek kızrtıp az salça sürdüm üstüne , 1 tane haşlanmış yumurta , 2 tane minik domates .
ara : 1 bardak sıcak çikolata ( 77 kalori ) bir adet 14 gram petito ( 77 kalori )

hala yağmur yağdığı için yürüyüşe gidemedim 20 dakka zumba dansı 15 20 dakka kadar da egzersiz yaptım toplam 35 40 dakka yani .

sonra öğlen yemeği yemedim kahvaltıyı yine geç yapmıştım çünkü onun yerine acıktığım için 1 adet salatalık yedim .
18:00 da da akşam yemeğimi yedim aslında braz öğlen menüsü oldu ama saat çok geç değil diye böle yaptım bi de öğlen yemedğim için
akşam : 2 adet but şeklinde fırında tavuk ( yani 4 köfte büyüklüğündedir 2sinin toplamı ) 3 yemek kaşığı bulgur pilavı . bir bardak yedigün .

toplam aldığım kalori : 832 . yaktığım kalori ise 400

+ ekleme yapıyorum bir bardak sıcak çikolata ve 2 lifli büsküvi daha ve yağmur durdu 50 dakikada 5 km tempolu arada 1 er dakkalık koşu yaptık eşimle :)

Bugün ki menüm
Sahur
2 tane haşlanmış yumurta
1 kase salatalık
2 tane hurma
İftar
2 kaşık domates çorbası
4 tane köfte,bool salata
1 tane dolma
1 bardak ayran
Ara öğün
1 fincan sütlü kahve
2 tane hurma
Spor
70 squat

Bende bu sabah itibariyle diyete tekrar döndüm eşimi yolcu ettim kepekli ekmek aldım kızlar

Sabahta 1 yumurta peynir zeytin çok az ekmek yedim şimdilik iyi gidiuorum
Akşamda 7km sahilde yürücem öğlen yemedim daha akşam meyve yoğurda devam

Öğlen 3yemek kaşığı p.pilavı 4 yemek kaşığı nohut yemeği 1dilim kepek ekmeği ama şimdi çoook acıktım 3km yürüdüm sahil çok kalabalık araba çoktu geri döndüm

Yarın daha iyi yürürüm artık

Yorgunluktan öööö-lüüüü-yoooo-ruuuum canım içi ablam 2 gün kaldı çok yorulduk ama birbirimizi gördük sarıldık,güldük...şuan acayip yorgunum mutfakta bir dünya bulaşık var 1-2 saat dinlenip kalkıp bulaşıkları yıkıcam sonrada squat yapıcam
Bugün ki menüm
Sahur
1 kase dut,1 kare kavun
Yulaflı süt(3 kaşık yulaf,1 bardak süt)
İftar
1 kase mercimek çorbası
1 tane karnıyarık,1 tabak taze fasülye
2 bardak ayran,bol salata
Ara öğün
Sütlü kahve,2 tane hurma
Spor
75 squat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…