• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

80 Kilodan 69 Kiloya Yolculuk

Ya ben hala inanamıyorum sen sıcak çikolata içtiğin halde nasıl kilo veriyorsun :KK70: sıcak çikolata çok cısss sen biliyormusun

ben kalorisine baktım 77 kalori bir bardağı cafe crown'ın sıcak çikolatası bi de şeker oranı az onda . Ya birde siyah çaydan daha çok antioksidan içeriyormuş sıcak çikoata o yüzden metabolizmayı hızlandırma etkisi varmış spordan sonra içildiğinde kas oranını da arttırıyormuş araştırdım . ben içtiğim halde haftada 2.5 3 killo veriyorum . hep içtim hep de verdim valla bilmiyorum :)

ben kalorisine baktım 77 kalori bir bardağı cafe crown'ın sıcak çikolatası bi de şeker oranı az onda . Ya birde siyah çaydan daha çok antioksidan içeriyormuş sıcak çikoata o yüzden metabolizmayı hızlandırma etkisi varmış spordan sonra içildiğinde kas oranını da arttırıyormuş araştırdım . ben içtiğim halde haftada 2.5 3 killo veriyorum . hep içtim hep de verdim valla bilmiyorum :)
Ben demi denesem :D tok deneyeöeö cusss o :D

menüm :

sabah : 1 dilim kepek ekmeği kadar beyaz ekmek , 1 tane haşlanmış yumurta .
ara : 1 bardak sıcak çikolata ve bir adet lifli bisküvi
öğlen yemeğini yemedim sabah geç yedim çünkü
akşam : 5 yemek kaşığı bezelye 2 yemek kaşığı pilav çok az tavuk böle 40 50 gram kadar , 1 bardak ayran
henüz yemedim ama briazdan da bi adet muz yiycem

spor :

4 km tempolu yürüyüş yaptım 20 dakka kadar ev temizliği yaptım .
Birazdan da yeni birşey denycem bundan sonrada hep yapıcam 5 6 tane egzerisz hareketini 3 set halinde yapacağım

İyi akşamlar herkese :KK68:
Şükürler olsun başladım oruca.ilk gün biyasss zorlandım ama rabbim kolaylığını veriyor çok şükür....Veee alın size mis gibi menü :cool:
Sahur:
1 kase salata
1-2 kaşık tulum peyniri
2 minik kare kavun
Bir avuç pide,yeşil çay

İftar:1 kase mercimek çorbası
1 kahvaltı tabağı kabak oturtma
1 kase salata,yarım kase cacık
Bir avuç pide

Ara:1 tane erik,maden suyu
Bir avuç siyah kuru üzüm

3 litre su

:KK73:Spor:KK73:
20 dk pilates
50 squat
Allah kabul etsin cnm evy menün harika orucunda var ne güzel
Benim de bugun kü menüm kahvaltıda börek vardı ama yemedim:))

Sabah1dilim tost ekmeği kızarmı
1iri dilim beyaz peynir
4zeytin 1kaşık lor
2 tatlı kaşığı reçel
Öğlen :5yemek kaşığı yeşil fasulye
2yemek kaşığı yoğurtlu semiz otu ekmek yok
Akşam: 4 yemek kaşığı yoğurt ve yulaf kepeği
3yemek kaşığı kısır
3diyet bisküvi
Bu kadar bol bol yüzdüm bugun su da 1litre :)))

Allah kabul etsin cnm evy menün harika orucunda var ne güzel
Benim de bugun kü menüm kahvaltıda börek vardı ama yemedim:))

Sabah1dilim tost ekmeği kızarmı
1iri dilim beyaz peynir
4zeytin 1kaşık lor
2 tatlı kaşığı reçel
Öğlen :5yemek kaşığı yeşil fasulye
2yemek kaşığı yoğurtlu semiz otu ekmek yok
Akşam: 4 yemek kaşığı yoğurt ve yulaf kepeği
3yemek kaşığı kısır
3diyet bisküvi
Bu kadar bol bol yüzdüm bugun su da 1litre :)))
Yavaş yavaş toparlıyorsun hadi bakalım :)

Kızlar 27 sine kadat şnternete giremeyenilitim brnim paket bitti eşiminkinide bitirdim sayılır bilginiz olsun kg mı da ozaman bildiririm ok kendinize ii bakın görüşmel üzere

Kızlar 27 sine kadat şnternete giremeyenilitim brnim paket bitti eşiminkinide bitirdim sayılır bilginiz olsun kg mı da ozaman bildiririm ok kendinize ii bakın görüşmel üzere
Tamam canım kilonu bildir ve haziran ayında kaç kilo verdiğini bildir sabitsen sabit aldıysa + kaç olduğunu bildirirsin tabloya eklerim

Selam cınııım günlüğüm :KK200:
Bugün hiç hoş bir menü olmadı ama moralimi boZup sporumu yapmamazlık etmedim en azından :KK28: Cuma tartı günü hiç umudum yok en azından 80 üstü görmem inşallah:KK23:Bugün abim keyfimi fena kaçırdı sonra gönlümü almak için dondurma aldı eeee bende happur huppur yedim :KK22:

Sahur:1 tane haşlanmış yumurta,1-2 kaşık tulum peyniri,2 zeytin,salatalık,bi avuç pide,yeşil çay,yarım kase tarçınlı yoğurt,bi avuç kuru üzüm
İftar:1 kase mercimek çorbası
Kıymalı pide
Ayran,salata

Ara öğün:1 küçük kase çerez ve kuru üzüm,sütlü kahve
1 kase dondurma

3 litre su,yeşil çay

:KK73: Spor :KK73:
20 dk pilates
55 squat

Kızlar bugun tartıldın65.7yim ankaradaki halimr göre 1kg almışım ama yine
dikkat etmeye başladım

Sabah pişi vardı yemedim :)))
İnternet paketi bitmemiş yazayım dedim hemen eylüle kadat hedefim60olmak kızlar :))

Kızlar bugun tartıldın65.7yim ankaradaki halimr göre 1kg almışım ama yine
dikkat etmeye başladım

Sabah pişi vardı yemedim :)))
İnternet paketi bitmemiş yazayım dedim hemen eylüle kadat hedefim60olmak kızlar :))
Hadi bakalım 1 kg hiç birşey değil ben olsam rahat 3 kg almıştım :D

bugün annemler geldi o yüzden yürüyüşe gidemedim
kahvaltı :1 dilim ekmek 1 adet haşlanmış yumurta
öğlen : 5 yemek kaşığı bezelye bi lokmacık ekmek bi bardak su
ara : 1 tane muz
akşam yemeğindede pide yemeyi düşünüyoruz . 1 pide yerim sanırım o kadar .

tekrar menümü yenileirm bugün

Evet cnm ya korktum tartılırken 67hatta68 çıkacm sandımmçook şükür aldığım kgyuda veririm inş :))

bende geçen cuma 77.900 düm bu hafta yürüyüş yapsamda içine ettim afedersin . baklavadır tavukdur koladır derken gitti resmen diyet . çok aşırı dikkay etsem 76.500 e inerdim kesin yarın da tartıda çıkcağım kilo 77.600 civarı olur kesin
bugün tartıldım 77.600 çıktım

Tam anlamıyla bugünkü menüm:
kahvaltı : bir dilim ekmek 1 adet haşlanmış yumurta ve su
öğlen : 5 yemek kaşığı bezelye bi lokmacık ekmek ve su
ara : 1 tane muz 3 yudum kadar yeni sağılmış süt .
akşam : ( akşam annemler bize geldiler iftara o yzden pide yaptırdık ) 1 tane kıymalı pide ve 1 adet şişe kolalardan .
ara : bir bardak sıcak çikolata ve bir adet lifli bisküvi

annemler geldiği için bugün yürüyüşe gidemedim bilmiyorum menüm kötümü diyet bozulmuş mu oluyo sizce bu menüyle ama böle eksiksiz menüm bu şekilde oldu .

yürüyüş yapamadığım için demin 15 dakika kadar bacak ve kalça harekerleri . eğilip kalkma iç bacak bikaç dakika yerimde koşma . sandalyeye oturur gibi yapıp kalkma hareketi yerde yüz üstü durup elleri koyup bacakları arkaya doğru kaldırıp indirme harketi vs. 3 set halinde hepsini 15er kez yaptım çıkınca biraz daha devam etcem böyle ..

Geciktim nette sorun vardı da :( Menü hiiiiç hoş olmadı hemde yarın tartı günü :( az önce abim baklava almış gel yesene diyor sanki hiç kilo problemim yok çıtı pıtı bir kızımda :D yok yemicem bu saatte yenir mi dedim. Çıktım odadan :D zaten cıssslı bir menü oldu bugün
Sahur:1 haşlanmış yumurta
Domates,salata,yeşil çay
1 dilim kavun
İftar:1 kase sebze çorbası
Yarım kase cacık,2 tane dolma
Bi avuç kadar tavuk,1 çatal patates
Bi avuç pide
Ara öğün:şeker leblebi 1 paket
Fındıklı çukulata,maden suyu,yeşil çay
3 litre su
Spor
60 squat

1-2 gün giremeye bilirimi ablam gelicek 2 gün kalıcak onunla ve yiğenlerimle zaman geçirmek istiyorum bol bol akşamları fırsat bulursam yazarım yazamasamda pazartesi 2-3 günün menüsünü toplu yazarım öpüldünüz :KK15:

Back