• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

80 Kilodan 69 Kiloya Yolculuk

Menü değişiklik yapıyorum

kahvaltı : 1 dilim ekmek 1 tane haşlanmış yumurta

ara : 1 bardak sıcak cikolata 2 adet lifli bisküvi

öğlen : 4 ymk kaşığı taze fasulye 4 ymk kaşığı bulgur pilavı 1 bardak ayran

akşam : çeyrek ekmek ızgara balık ve su

spor :

20 dakka zuma dansı 20 dakka egzersiz

4.5 km çok hızlı tempoda yürüyüş

Bugün canım ablam gitti.2 gün kaldı çok yorulduk ama birbirimize doyduk çok düşkünüz birbirimize veee bir söz verdik bayramdan sonra gelicek o zamana kadar en 3 kilo vermiş olucaz ve her akşam birbirimize gün içinde yediklerimizi porsiyonlarıyla yazıcaz bakalım...çok hırs yaptık kışın ikimizde son derece fit tik gene olucaz inşallah....

İnş cnm kilo iyi bişey değil biliyoruz ama boğazımıza hakim olamıyoruz hele bir de zor verince kilolat yerleşiyor

Ben de bugun 2 dilimli kızarmış ekmek peynir yumurta yedim gayet iyiyim bugun uürüyüşümü uzun yapabilirsrm harika olacak

Eşimde döndü ankya sıkılmaya başladım ben de burda off evimi özledim düzrnimi özledim 1ay sonra bizi almaya gelecek benim de şu 1ayda 2. 3 kg vermem gerekli

Akşam yemeği yerine yoğurt yemeyi planlıyorum acıkmazsam tabi ki:))

kahvaltıda çeğrek haşlanmış yumurta 1 dilim kepek ekmeği kk kadar peynir 2 tane minik sosis ve su

şimdilik bu kadarr :) moralim bozuk biraz geçen haftadan beri 77 lerde geziyorum hep kilo durması olması da imkansız gibi bişey daha 3.haftadayım geçen hafta baklava kek kola vs. diye 77 de kaldım ama bu hafta cumadan beri baya sıktım neden hala 77 lerdeym anlamadım ama geçen hafta 77.900 78.500 ler arası geziyordum aç ve tok karna bu hafta aç 77.00 tok 77.700 lerde filan geziniyorum bakalım inş cumaya kadar 76 olurum

Oyy çok yoruldum. 2.5 saattr temizlik yapıyorum balkon yıkadım demirleri sildim bütün evin camları ni sildim banyoyu yıkadım lavabolari vimledim yemek yaptım dış kapıyı sildim aynaları sildim koltukların halilarin altı dahil her yeri supurdum yerleri sildim . 40 dakka egzersiz yaptım aksamda 5 km yuruyuse çıkacağım

Bugünkü menüm :

kahvaltı : 1 dilim kepek ekmeği , çeğrek haşlanmış yumurta , 1 kk kadar peynir , 2 minik sosis .
Ara : 1 bardak sıcak çikolata .
Öğlen : geçtim çünkü kahvaltıyı geç yapmıştım .
Akşam : öğlen yemedğim için akşam da sebze yemedim . 4 tane ızgara köfte 4 yemek kaşığı bulgur pilavı çok az cacık .
Ara : 1 minik petito 18 gramcık ( o da 88 kalori filan yapıyor )

Spor : 20 dakka zumba dansı 20 dakka kadar egzersiz .2.5 saat temilzik ( balkon yıkama , lavabo ovma , tüm evin camlarını silme , balkon demirlerini silme , banyoyu yıkama , halılar ve koltukların altı dahil süpürge , tüm odaları vileda yapma , tüm aynaları silme , evin dış kapısını silme .. ) bir de yemek yaptım işte köfte yaptım cacık filan yaptım .
Akşamda nasipse sorun çıkmazsa eşimle 50 dakka yürüyüş yapacağız yani bu da 5 km oluyor :)

bugün aldığım toplam kalori 800 . Yürüyüşe daha gitmedğim içn yürüyüş hariç yaktığım kalori : 1000 kalori

İftara son 1 saat 10 dk :KK51:
#yatakdöşekbekleyiş
#bayılanakadarkitapokuma :D
image.jpg

kahvaltıda çeğrek haşlanmış yumurta 1 dilim kepek ekmeği kk kadar peynir 2 tane minik sosis ve su

şimdilik bu kadarr :) moralim bozuk biraz geçen haftadan beri 77 lerde geziyorum hep kilo durması olması da imkansız gibi bişey daha 3.haftadayım geçen hafta baklava kek kola vs. diye 77 de kaldım ama bu hafta cumadan beri baya sıktım neden hala 77 lerdeym anlamadım ama geçen hafta 77.900 78.500 ler arası geziyordum aç ve tok karna bu hafta aç 77.00 tok 77.700 lerde filan geziniyorum bakalım inş cumaya kadar 76 olurum
Cnm başta öyle hızlı veriyosun sonra yavaşlıyor bende öyle olmuştum ama tabi kaçamaklar yüzündem de veremedim sonra

Oyy çok yoruldum. 2.5 saattr temizlik yapıyorum balkon yıkadım demirleri sildim bütün evin camları ni sildim banyoyu yıkadım lavabolari vimledim yemek yaptım dış kapıyı sildim aynaları sildim koltukların halilarin altı dahil her yeri supurdum yerleri sildim . 40 dakka egzersiz yaptım aksamda 5 km yuruyuse çıkacağım
Yuuhh ya o kadat işi1günde mi yaptın tebrik ederim seni :))

Kızlar bugun kü menüm sabah 2dilim kızarmış kepek ekmeği 1dilim peynir 1yağda kızarmış yumurta
Öğlen
5yrmrk kaşığı patates salatası
2yemek kaşığı yoğurt
1kase tavuk sulu şehriye çorbası
1dilim kepek ekmeği
Akşam yarım muzlu yulaf kepeği
7km sahilde yürüyüş
Yarım saat yüZdüm
Yarım haşlanmış mısır bu kadar menüm

Rabiacm bende kitap okucm ama bir türlü başlayamadım:((
Bugun özüme döndüm ama evdeki gibi olmuyor pek

Kızlar bugun kü menüm sabah 2dilim kızarmış kepek ekmeği 1dilim peynir 1yağda kızarmış yumurta
Öğlen
2yemek kaşığı yoğurt
1dilim kepek ekmeği
7km sahilde yürüyüş
Yarım saat yüZdüm

Rabiacm bende kitap okucm ama bir türlü başlayamadım:KK43:(
Menün iiyi canım ben tam bi kitap tutkunuyum elim altında hep bi kitap bulundururum :)

Çok aşırı yemedim aslında ama şuan patlamaya hazır bomba gibiyim :D
Kalkem de squatımı yapem :) Bugün ki menüm
Sahur
1 kase dut image.jpg
İftar
1 kase mercimek çorbası
1 tabak salata,2 bardak ayran
Bir avuç tavuk,1 tane biber ve domates kızartması,1 küçük karnıyarık
Karpuz
Ara image.jpg
3 litre su
Spor
80 squat

Öğlen
2yemek kaşığı yoğurt
1dilim kepek ekmeği
7km sahilde yürüyüş
Yarım saat yüZdüm

Rabiacm bende kitap okucm ama bir türlü başlayamadım:KK43:(

7 km yürüyüş mükemmelmiş :)

Yeniliyorum

Bugünkü menüm :

kahvaltı : 1 dilim kepek ekmeği , çeğrek haşlanmış yumurta , 1 kk kadar peynir , 2 minik sosis .
Ara : 1 bardak sıcak çikolata .
Öğlen : geçtim çünkü kahvaltıyı geç yapmıştım .
Akşam : öğlen yemedğim için akşam da sebze yemedim . 4 tane ızgara köfte 4 yemek kaşığı bulgur pilavı çok az cacık .
Ara : 1 minik petito 18 gramcık ( o da 88 kalori filan yapıyor )

Spor : 20 dakka zumba dansı 20 dakka kadar egzersiz .2.5 saat temilzik ( balkon yıkama , lavabo ovma , tüm evin camlarını silme , balkon demirlerini silme , banyoyu yıkama , halılar ve koltukların altı dahil süpürge , tüm odaları vileda yapma , tüm aynaları silme , evin dış kapısını silme .. ) bir de yemek yaptım işte köfte yaptım cacık filan yaptım .
5.28 km çok hızlı yempoda yürüyüş ( 500 metresini koştuk eşimle )

bugün aldığım toplam kalori 800 .
yaktığım kalori : 1300 kalori

Back