- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.666
- 498
Karadeniz ekmeğide ne güzel olur valla
Cnm başta öyle hızlı veriyosun sonra yavaşlıyor bende öyle olmuştum ama tabi kaçamaklar yüzündem de veremedim sonrakahvaltıda çeğrek haşlanmış yumurta 1 dilim kepek ekmeği kk kadar peynir 2 tane minik sosis ve su
şimdilik bu kadarr :) moralim bozuk biraz geçen haftadan beri 77 lerde geziyorum hep kilo durması olması da imkansız gibi bişey daha 3.haftadayım geçen hafta baklava kek kola vs. diye 77 de kaldım ama bu hafta cumadan beri baya sıktım neden hala 77 lerdeym anlamadım ama geçen hafta 77.900 78.500 ler arası geziyordum aç ve tok karna bu hafta aç 77.00 tok 77.700 lerde filan geziniyorum bakalım inş cumaya kadar 76 olurum
Yuuhh ya o kadat işi1günde mi yaptın tebrik ederim seni :))Oyy çok yoruldum. 2.5 saattr temizlik yapıyorum balkon yıkadım demirleri sildim bütün evin camları ni sildim banyoyu yıkadım lavabolari vimledim yemek yaptım dış kapıyı sildim aynaları sildim koltukların halilarin altı dahil her yeri supurdum yerleri sildim . 40 dakka egzersiz yaptım aksamda 5 km yuruyuse çıkacağım
Menün iiyi canım ben tam bi kitap tutkunuyum elim altında hep bi kitap bulundururum :)Kızlar bugun kü menüm sabah 2dilim kızarmış kepek ekmeği 1dilim peynir 1yağda kızarmış yumurta
Öğlen
5yrmrk kaşığı patates salatası
2yemek kaşığı yoğurt
1kase tavuk sulu şehriye çorbası
1dilim kepek ekmeği
Akşam yarım muzlu yulaf kepeği
7km sahilde yürüyüş
Yarım saat yüZdüm
Yarım haşlanmış mısır bu kadar menüm
Rabiacm bende kitap okucm ama bir türlü başlayamadım(
Bugun özüme döndüm ama evdeki gibi olmuyor pek
Yuuhh ya o kadat işi1günde mi yaptın tebrik ederim seni :))
Kızlar bugun kü menüm sabah 2dilim kızarmış kepek ekmeği 1dilim peynir 1yağda kızarmış yumurta
Öğlen
5yrmrk kaşığı patates salatası
2yemek kaşığı yoğurt
1kase tavuk sulu şehriye çorbası
1dilim kepek ekmeği
Akşam yarım muzlu yulaf kepeği
7km sahilde yürüyüş
Yarım saat yüZdüm
Yarım haşlanmış mısır bu kadar menüm
Rabiacm bende kitap okucm ama bir türlü başlayamadım(
Bugun özüme döndüm ama evdeki gibi olmuyor pek
Cnm başta öyle hızlı veriyosun sonra yavaşlıyor bende öyle olmuştum ama tabi kaçamaklar yüzündem de veremedim sonra
Canım bence her seferinde menünü yenilemekten se sadece akşamları benim gibi yazsaanabu sefer hiç hızlı da veremedim ona şaşırdım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?