- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.666
- 498
Ya ben hala inanamıyorum sen sıcak çikolata içtiğin halde nasıl kilo veriyorsunsıcak çikolata çok cısss sen biliyormusun
Ben demi denesemben kalorisine baktım 77 kalori bir bardağı cafe crown'ın sıcak çikolatası bi de şeker oranı az onda . Ya birde siyah çaydan daha çok antioksidan içeriyormuş sıcak çikoata o yüzden metabolizmayı hızlandırma etkisi varmış spordan sonra içildiğinde kas oranını da arttırıyormuş araştırdım . ben içtiğim halde haftada 2.5 3 killo veriyorum . hep içtim hep de verdim valla bilmiyorum :)
Ben demi denesemtok deneyeöeö cusss o
Allah kabul etsin cnm evy menün harika orucunda var ne güzelİyi akşamlar herkese
Şükürler olsun başladım oruca.ilk gün biyasss zorlandım ama rabbim kolaylığını veriyor çok şükür....Veee alın size mis gibi menü
Sahur:1 kase salata
1-2 kaşık tulum peyniri
2 minik kare kavun
Bir avuç pide,yeşil çay
İftar:1 kase mercimek çorbası
1 kahvaltı tabağı kabak oturtma
1 kase salata,yarım kase cacık
Bir avuç pide
Ara:1 tane erik,maden suyu
Bir avuç siyah kuru üzüm
3 litre su
Spor
20 dk pilates
50 squat
Yavaş yavaş toparlıyorsun hadi bakalım :)Allah kabul etsin cnm evy menün harika orucunda var ne güzel
Benim de bugun kü menüm kahvaltıda börek vardı ama yemedim:))
Sabah1dilim tost ekmeği kızarmı
1iri dilim beyaz peynir
4zeytin 1kaşık lor
2 tatlı kaşığı reçel
Öğlen :5yemek kaşığı yeşil fasulye
2yemek kaşığı yoğurtlu semiz otu ekmek yok
Akşam: 4 yemek kaşığı yoğurt ve yulaf kepeği
3yemek kaşığı kısır
3diyet bisküvi
Bu kadar bol bol yüzdüm bugun su da 1litre :)))
Tamam canım kilonu bildir ve haziran ayında kaç kilo verdiğini bildir sabitsen sabit aldıysa + kaç olduğunu bildirirsin tabloya eklerimKızlar 27 sine kadat şnternete giremeyenilitim brnim paket bitti eşiminkinide bitirdim sayılır bilginiz olsun kg mı da ozaman bildiririm ok kendinize ii bakın görüşmel üzere
Hadi bakalım 1 kg hiç birşey değil ben olsam rahat 3 kg almıştımKızlar bugun tartıldın65.7yim ankaradaki halimr göre 1kg almışım ama yine
dikkat etmeye başladım
Sabah pişi vardı yemedim :)))
İnternet paketi bitmemiş yazayım dedim hemen eylüle kadat hedefim60olmak kızlar :))
Evet cnm ya korktum tartılırken 67hatta68 çıkacm sandımmçook şükür aldığım kgyuda veririm inş :))Hadi bakalım 1 kg hiç birşey değil ben olsam rahat 3 kg almıştım
Evet cnm ya korktum tartılırken 67hatta68 çıkacm sandımmçook şükür aldığım kgyuda veririm inş :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?