80 Kilodan 69 Kiloya Yolculuk

Niye boşuna olsun sağlıklı beslenmenin boşunasımı olur çok sıkma ekmek ye bence sabahları bir dilim hepten kesersen daha çok canın hamur işi çeker hep yürüyüş yapma r bölgelerinide çalıştır
Mekik çek,leslie yapabilirsin mesela 30-40 dk yürü gel pilates yap

Eşim de dedi cnm gidişatın hiç iyi değil dedi göbeğimi göstererek eşimin annesi bir de bugün yufka aldı börek yapcakmış en iyisi ben ankaraya geri döneyim eylüle kadar ben 100 kg olurum gibi geliyor böyle gidersem off off plates topum yok ki cnm mekik olabilir 18.00da yürüyüşe çıkacam

Canım artık bi dur de eşin haklı bak mesela ben en fazla 1-2 gün cısss menüm olur sonra vicdan azabı çekerim bu gidişat nereye diye lütfen bak sen yemesen o hamur işlerini kendini çok güçlü ve mutlu hissediceksin dün bemim gibi :)

Yok cnm karar verdim yarından itibaren başlıyorum diyete cnm eşimlede konustum zaten ank dan arıcam ne yedşn ne içtin diye soracam diye morelim boZuk Görünce göneğim bira göbeğimgibi dedi(((

Yahuı ne güzel az yiyordum ben ya denize gidiyoru yanımıA aldığımı şeyler hamur işi e acıkıuorumda havasındam veryansın yiyorum ama artık kendime tost ekmeği arası peynir falan hazırlıcm yoksa bildiğin küp olurum
Kahvaltıyıda abartmayacam bi ton teçel yapmış incir kayısı çilek hepside kahvaltıda insanın canı çekiyor ama yarın çoook az yicm cnm 1hafta ekmek yemeyim en azından yediğim hamurlara sayarım napin cnm böyle işte
Biliyosun ank daki menülerini paylaştığımda çoook abartmıyordum porsiyonlarım küçüktü şimdi neyse ben bir silkenim ve kendime gelim emeğim boşa gitmesin

Sana güveniyorum istersen yaparsın

Bugünkü menüm :
sabah : 1 dilim kepek ekmeği , 1 kk kadar peynir , 1 tane haşlanmış yumurta , 1 bardak ayran
ara : ( ççok kötü oldu ama ) 3 tane minik baklava
öğlen saatini baklava yediğim için geçtim
akşam : 1 tane minik biber dolması , 1 kaseden biraz az tarhana çorbası , çeğrek kepek ekmeği , 2 adet çiğ köfte , 1 bardak ayran
akşam saatlerine doğru da bir bardak sıcak çikolata ve yaban mersinli form yeeemmeyi düşünüyorumm .) henüz yemedim ama :)

spor :

4.500 km yürüdüm hızlı tempolu :) 30 dakika da ev temizliği :)

Olsun elbette cısss şeyler olucak menümüzde önemli olan miktar ve ipin ucunu kaçırmamak

Bnce gayet iyi cnm ben yarı tekrar diyetime dönüyorumm (

bugün 4.500 km yürüdüm ama birazdan eşimle yürüyüşe çıkıp buna ekleyeceğimm :) yaşasınn yürüyüşe gideceğim yine ççok mutluyum çıldırdım galiba
menümü yenilerm artık ekleme yapıp :)

İyi akşamlar herkese
Şükürler olsun başladım oruca.ilk gün biyasss zorlandım ama rabbim kolaylığını veriyor çok şükür....Veee alın size mis gibi menü
Sahur:
1 kase salata
1-2 kaşık tulum peyniri
2 minik kare kavun
Bir avuç pide,yeşil çay

İftar:1 kase mercimek çorbası
1 kahvaltı tabağı kabak oturtma
1 kase salata,yarım kase cacık
Bir avuç pide

Ara:1 tane erik,maden suyu
Bir avuç siyah kuru üzüm

3 litre su

Spor
20 dk pilates
50 squat

Menümde değişiklik yaparak şimdi yazıyoru m
Bugünkü menüm :
sabah : 1 dilim kepek ekmeği , 1 kk kadar peynir , 1 tane haşlanmış yumurta , 1 bardak ayran
ara : ( ççok kötü oldu ama ) 3 tane minik baklava
öğlen saatini baklava yediğim için geçtim
akşam : 1 tane minik biber dolması , 1 kaseden biraz az tarhana çorbası , çeğrek kepek ekmeği , 2 adet çiğ köfte , 1 bardak ayran
sonra 1 bardak sıcak çikolata ve yaban mersinli form

spor :

4.500 km yürüdüm hızlı tempolu :) 30 dakika da ev temizliği :)
demin de 3 km eşimle yürüdük 32 dakika sürdü baya bi hızlı tempolu :)

Ya ben hala inanamıyorum sen sıcak çikolata içtiğin halde nasıl kilo veriyorsun sıcak çikolata çok cısss sen biliyormusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…