tutacaz başka yolu yooookHoş buldum ben de bu gün gagamı tutamadım ama bol bol spor ve yürüyüş yaptım.
geçmiştir tabiBu gün gagamı biraz tuttum spor yapmadım ama ev işi yaptım saatlerce canım cıktı. Spor yerine geçmiştir demiii
elma ve çilek yidim gagamı tutum
60 mekik ve 23 dk bisiklet sürdüm
evet cnm 2 sindede profosyenelim söylemesi ayıptırPilateessss ve ip atlamak çok faydalı canım :)
evet cnm 2 sindede profosyenelim söylemesi ayıptırsporla aram hep çok iyi
ilk 1 sene korumak için yaptım bu sene vermek için seneyede korumak için olur inşallahBu çok iyi uzun süredir spor yapıyorsun sanırım . Kilonu korumak için mi yoksa vermeye devam mı :))
inşallah cnm senle yaşlarımız aynıymış arkadaş olabilirizUmarım iistediğin gibi olur canım severek yaptıktan sonra olur zaten :)
inşallah cnm senle yaşlarımız aynıymış arkadaş olabiliriz
Bugün bende fena cozuttum midem ağrıyor o derece1tanmenü post: 40948764 .!.:Güne katıldım bugünakşama salata ile idare ederiz artık.
aynen aynen ben de 2-3 sene oldu işte 85 tim şimdi 75 im ve 60 omak istyirum ama uzun süredir 74 de tıkandı kilom 74 den asağı inemiyorumMerhaba canlarbu uzun meşakatli yola tam 4 aydır girmiş bulunmaktayım.belki 3-5 yıl bu günlükte kilo vermek için cebelleşirim.sağlıklı menüler paylaşmaya özen göstericem kim bilir belki benimde başarı hikayem olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?