Spor şart cnmGayet güzel ben de abartmadan yedim ama kaç gündür spor yapamadım
Merhaba ben de bu sayfaya yeni üye oldum aylardan beri zayıflamaya katat verip diyeti sürekli bozdum boyum158kilom67mmaalesef.doğumdan sonra bilr esk kiloma ulaşmıştım ama şimdi 61 tabak makarna
Elmalı kurabiye
Galeta yedim off ya moralim bozuk o kadar zahmetle verdiğim kiloları geri aldım şimdi dahada fazlasını alıyorum herkes nasıl mutlu olmuştu beni zayıf görünce toparlanmam gerek çok kötüyüm ...
menün aslında güzel sağlıklı fakat uzun sürede verebilirsin tabiki spor şart.Ben de kilolarımdan şikayetçiyim boyum 158 kilom 67.2 ile 67.7 arasında gidip geliyorum benim tek eksiğim sporu düzenli yapmamak.Aslında burdan herkes ne yediğini yazsa gerçekte ne kadar yediğimizi farkedebiliriz.Bugün ki menüm
Kahvaltım:1 dilim kızarmış kepek ekmeği,
1 kibrit kutusu kadar peynir,4 tane zeytin
Domates
Ara:3 kaşık siyah kuru üzüm,elma
Öğle:1 kase tarhana,domates
Ara:altınbaşak
2.Arabi bugün oldu böyle bi daha olmicak)
2 dilim kızarmış kepek ekmeği
1 bardak ayran
2 kibrit kutusu peynir
Ara:3 kaşık yoğurt,3 kaşık yoğurt,elma
Akşampırasa yemeği,5 kaşık yoğurt
2.5 litre su
1401 kalori aldım
Spor yapmadım ama yarın telafi edicem
Günün değerlendirmesi: bugün ekmek çok oldu 4 dilim oldu(1 kase çorba içinde),bi de kuru üzüm çok oldu yarın daha güzel bir menüyle gelicem söz...
Hoşgeldin cnm topiğime evet spor şart benimde boy 167 kilom 79 maalesef aralık ayın diyete başladı mart ayın 69 olmuştum sonra 2 ayda verdiklerini geri aldm şimdi tekrardan start verdim gidecek bu 10 kilo gideceeekbirde 4 5 yıl önce diyet dergileri vardı onları okur gaza gelirdim şimdi o dergiler çıkmıyor maalesef ama şimdi burdan destek olarak zayıflayabiliriz. Sabah tartıldığımda 67,2 geldim.67 den kurtulamıyorum aşağıa inemiyorum akşam üstüde 50 yüürümeyi planlıyorum tekrar yazacam
Tamam canım harikasın inşallah sen bana iyi gelirsin ve beraber güzelce kilo veriririz BN çok yürüyorum zaten evde de bisiklet var insanda sürüyorum aksam toplu yazarım menümü sporumuderyharikasın: 40977074 .!.:daha önceden verdiğimize göre tekrar verecez eminim burdan ama her gün 50 dk mutlaka yürüyelim ve ter atalım ter atmazsak veremeyiz hadi bugunden itabaren her gün ne yediğimizi spor kaç dk yaptığımızı yazalım benim birde oğlum var :) hamileleikten önce 57.7 idim doğum yaptım sporla ve biraz dikkat ederek aynı kiloya düştüm çok hırslıydım doğumdan sonra görenler şaşırdı daha da incelmişsin dediler işte spor şart bence ben sadece az yiyerek asla zayıflayamıyorum
dr muzaffr kushanın diytini yaptım sporsuz hiç veremedim az yiyelim spor yapalım yaz geldi.Dolabımda giymediğim o kadar çok kıyafet var ki üzülüyorum yeni kıyafet almakta istemiyorum o yüzden gerçekten çok kararlıyım dün 4 km yürüdüm bugun de yürücem biraz öncede elma yedim akşam inş fazla kaçırmam:)))
Bugün piknik vardı diyetim sabote oldu kusura bakmayın ya incecik kadınlar bir yediler bir yediler şaştım kaldm bizimde imtihanımız bu napaak
Kahvaltım:1 dilim kızarmış kepek ekmeği
Haşlanmış yumurta,peynir,domates,salata
Limonlu şekersiz çay
Ara:tarçınlı elma
Öğle:1 kase mercimek çirbası,3 tane dolma
Yarım lase yoğurt
Piknikte:4 tane dolma,yarım kase kısır
1 tane fıstık,4 tane twitto,2 bardak şekersiz çay
3 litre su içtim
Spor
30 dk yürüdüm(pikniktede epey zıpladım hopladım)
biraz dolmalar fazla kaçmış o kadar :)))Bugün piknik vardı diyetim sabote oldu kusura bakmayın ya incecik kadınlar bir yediler bir yediler şaştım kaldm bizimde imtihanımız bu napaak
Kahvaltım:1 dilim kızarmış kepek ekmeği
Haşlanmış yumurta,peynir,domates,salata
Limonlu şekersiz çay
Ara:tarçınlı elma
Öğle:1 kase mercimek çirbası,3 tane dolma
Yarım lase yoğurt
Piknikte:4 tane dolma,yarım kase kısır
1 tane fıstık,4 tane twitto,2 bardak şekersiz çay
3 litre su içtim
Spor
30 dk yürüdüm(pikniktede epey zıpladım hopladım)
Evetbiraz dolmalar fazla kaçmış o kadar :)))
yarın ciddi ciddi diyete başla bence kaçırma lütfen yemeği :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?