sabahta kg tartılıp yazalım olur muyarın ciddi ciddi diyete başla bence kaçırma lütfen yemeği :)))
ben de de 400 grm gitmiş sabah tartıldım dün 67.2 idim bugun 66.8 oldum ilk defa 66 yı gördüm daha da hırslandım .Hergün tartıldığımdan kafam karışmış
Dün:78.3 tüm
Bugün:77.9
Giden:400 gr(tuvalete çıkmadan)
Allah her gün - görmeyi nasip etsin bizee
her gün ortalama 300 grm gitse 7 günde 2100 olur 4 haftada 8 küsür kilo verebiliriz bir ayda haydi inş cnm yaHergün tartıldığımdan kafam karışmış
Dün:78.3 tüm
Bugün:77.9
Giden:400 gr(tuvalete çıkmadan)
Allah her gün - görmeyi nasip etsin bizee
İnşallah cnmher gün ortalama 300 grm gitse 7 günde 2100 olur 4 haftada 8 küsür kilo verebiliriz bir ayda haydi inş cnm ya
Buyur geeeel bitanem boy kilon?kızlarrrrrbenide aranıza alın lütfen lütfennn
Hadi bakalım bugün aynı vermişimiz yarın daha iyi olsunben de de 400 grm gitmiş sabah tartıldım dün 67.2 idim bugun 66.8 oldum ilk defa 66 yı gördüm daha da hırslandım .
başaracaz inşallah kendime salı günün kadar süre verdim salı tartıldığımda 65 i görmeliyim :))))
kızlar ben 7-8 ay önce diyetisyen eşliğinde zayıflamaya başladım 79,3 gittiğimde 4 ayda 8 kilo verebildim insülin direnci var ve hipotroidi hastasıyım troidlerim çalışmıyo ömür boyu ilaç kullanıyorum eutyrox son zamanlarda artık ayda 600 gr vermeye başladım çok moralim bozuldu iyice strest olmuştum doktorumda hastaneden ayrılınca bir dahada gitmedim ve aynen verdiğim kiloyu geri aldım şuan 80 kilo civarındayım sanırım boyum 1.68 ve pazartesi günü bebeğimi düşürdümBuyur geeeel bitanem boy kilon?
Ah bitanem bebeğin için çok üzüldüm güçlü ol ve toparlan elimden gelen yardımda bulunurum merak etme bende 3 ayda 14 kilo verdim ve 9 kilosunu 2 ayda geri aldım bak benim ablamda troid hastası oda dediğin ilaçtan kullanıyor onunda yavaş çalışıyor ama benden zayıf 1 sene uğraştı yavaş verdi ama 3-4 senedir gram oynamadı kilosunda bizde öyleyapıcaz yavaş olsun sağlıklı olsun merak etme başarıcaz el birliğiylekızlar ben 7-8 ay önce diyetisyen eşliğinde zayıflamaya başladım 79,3 gittiğimde 4 ayda 8 kilo verebildim insülin direnci var ve hipotroidi hastasıyım troidlerim çalışmıyo ömür boyu ilaç kullanıyorum eutyrox son zamanlarda artık ayda 600 gr vermeye başladım çok moralim bozuldu iyice strest olmuştum doktorumda hastaneden ayrılınca bir dahada gitmedim ve aynen verdiğim kiloyu geri aldım şuan 80 kilo civarındayım sanırım boyum 1.68 ve pazartesi günü bebeğimi düşürdümacilen kendimi toparlamam lazım
yaaaaaaa hadi inşallah doktor kontrolünde daha çok strest oluyorsun iyi ki sizi buldumm da kendi çabalarımızla birşeyler yaparız inşallah :)Ah bitanem bebeğin için çok üzüldüm güçlü ol ve toparlan elimden gelen yardımda bulunurum merak etme bende 3 ayda 14 kilo verdim ve 9 kilosunu 2 ayda geri aldım bak benim ablamda troid hastası oda dediğin ilaçtan kullanıyor onunda yavaş çalışıyor ama benden zayıf 1 sene uğraştı yavaş verdi ama 3-4 senedir gram oynamadı kilosunda bizde öyleyapıcaz yavaş olsun sağlıklı olsun merak etme başarıcaz el birliğiyle
yapıcaz başarıcaz evelallahyaaaaaaa hadi inşallah doktor kontrolünde daha çok strest oluyorsun iyi ki sizi buldumm da kendi çabalarımızla birşeyler yaparız inşallah :)
Aynı benim yaptıklarım en güzeli ne.biliyormusun kendi diyetin seni sende iyi kimse iyi bilemez mesela ben kahvaltıdan sonra bir arayı kaçırayım aboowww yandı çıram o zaman vs. Sağlıklı olanı ye cıss yiceksende az te benim förmülüm bu az yemek kilo verdirir ama sonra geri alıyorsunEki Görüntüle 1528955 Eki Görüntüle 1528956 belki sizlerede yardımcı olur kızlar doktorumun verdiği liste bunlar
off ya kilo amma dertli birşey ya keşke herşeyi yesek kilo almasakAynı benim yaptıklarım en güzeli ne.biliyormusun kendi diyetin seni sende iyi kimse iyi bilemez mesela ben kahvaltıdan sonra bir arayı kaçırayım aboowww yandı çıram o zaman vs. Sağlıklı olanı ye cıss yiceksende az te benim förmülüm bu az yemek kilo verdirir ama sonra geri alıyorsun
ben de haşimato hastasısıyım benim de troidlerim çalışmıyor be de eutyrox kullanıyorum 150 likten her sabah içiyorum maalesef benim de trioidlerim çalışmıyor kilo almaya çooook müsaitim ömür boyu ilaç kullanacaz maalesef ve hamur işlerinden uzak duracaz insilün direncinde benim ilk tahlillerimde çıkmıştı sonra tekrar gittiğimde dr insilün direncin yok dedikızlar ben 7-8 ay önce diyetisyen eşliğinde zayıflamaya başladım 79,3 gittiğimde 4 ayda 8 kilo verebildim insülin direnci var ve hipotroidi hastasıyım troidlerim çalışmıyo ömür boyu ilaç kullanıyorum eutyrox son zamanlarda artık ayda 600 gr vermeye başladım çok moralim bozuldu iyice strest olmuştum doktorumda hastaneden ayrılınca bir dahada gitmedim ve aynen verdiğim kiloyu geri aldım şuan 80 kilo civarındayım sanırım boyum 1.68 ve pazartesi günü bebeğimi düşürdümacilen kendimi toparlamam lazım
ben hamileleikten önce tsh larımı düşürdüm düşer düşmez hamile kaldım üzülme önce kendin sağlığın tsh larını normale getir sonta tekrar hamile kalırsın inan morelini yüksek tut t4 t3 lerde önemli tabikikızlar ben 7-8 ay önce diyetisyen eşliğinde zayıflamaya başladım 79,3 gittiğimde 4 ayda 8 kilo verebildim insülin direnci var ve hipotroidi hastasıyım troidlerim çalışmıyo ömür boyu ilaç kullanıyorum eutyrox son zamanlarda artık ayda 600 gr vermeye başladım çok moralim bozuldu iyice strest olmuştum doktorumda hastaneden ayrılınca bir dahada gitmedim ve aynen verdiğim kiloyu geri aldım şuan 80 kilo civarındayım sanırım boyum 1.68 ve pazartesi günü bebeğimi düşürdümacilen kendimi toparlamam lazım
Evet cnm ay iyiki geldiniz sakın gitmeyin gelip katılmak isteyen çok oldu ama 2-3 gün sonra gittiler rabia hep yanlız kaldı ohh geldi artık canlarım hergün yazıyoruz menü spor kilo bildirimiben de haşimato hastasısıyım benim de troidlerim çalışmıyor be de eutyrox kullanıyorum 150 likten her sabah içiyorum maalesef benim de trioidlerim çalışmıyor kilo almaya çooook müsaitim ömür boyu ilaç kullanacaz maalesef ve hamur işlerinden uzak duracaz insilün direncinde benim ilk tahlillerimde çıkmıştı sonra tekrar gittiğimde dr insilün direncin yok dedi
vucudumu tanıyorum artık hamur işi yemediğim zaman herşey normal umarım burda destek oluruz birbirimize de veririz hergün yediklerimizi yazalım burdan ve kaç kg olduğumuzu gün be gün takip edelim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?