• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

80 Kilodan 69 Kiloya Yolculuk

Miribaaa günlük bugün yediklerimi yazsam burdan köye yol olur yarın milat ilan ediyorum tartılıp bir daha 69 u görene kadar diyeti bırakmıcam ve buraya yazmayıda söz veriyorum söz....

o cips,kurabiye bugün ki menümü mahvetti yarın misafir gelicek börek,makarna,pasta,kurabiyeler,dolma menümüz böyle olucak elimden geldiğince kendimi frenlicem söz...
kahvaltım
:3 dilim kızarmış kepek ekmeği(küçüktü)
haşlanmış yumurta,domates,salatalık,peynir
ara:bitki çayı,tarçınlı elma
öğle:yağsız tost,domates,salatalık
ara:3 kaşık tarçınlı yoğurt ve bool çilek,2 tane tarçınlı elma
akşam:1 kase çorba,1 kase yoğurt,1 dilim sarı buğday ekmeği
ara::KK62:3 tane kurabiye(orta boy),1 kase cips,1 fincan çay :KK62:
3 litre su

selam naber kuzum kusura kalma gelmedim burlara çünkü heeeç güzel beslenmedim :KK43: yılmeycem yarın gene başalayom hakkmda hayırlısı olsun gülüm...

aşktır anne,sırdaştır,yoldaştır,arkadaştır.kahrımızı,hatalarımızı,yanlışlarımızı çekendir hep arkamızdadır. candır canımızdan bir parçadır.tekdir birdir onsuz olmaz,onsuz yaşanmaz,o incitilmez,ona kıyılamaz anne aşktır aşkın en güzel halidir annelik.allah herkese bu güzel duyguyu tattırsın.bütün melek yüzlü,güzel kalpli annelerin anneler günü kutlu olsun:KK68:

bugün anneler günüydü canım ablam biricik annem bilen bilir ona hep anne derim çünkü onun şevkati farkılıdır bugün dışarı çıktık bizim burda güzel bir park var dolaştık dondurma aldım yiğenlerime(bugün menü yazamicam hiç güzel beslenmedim)sonra eve geldik ben yemek yaptım yemeklerimi beğendiler sonra çay faslı kurabiyeler vs. bir sürü saçmalık yedik içtik sonra bommmm diye bi bomba patladı
ablam:çok yiyorsun dikkat et bak esirgediğimden değil falan dedi
rabia:ses yok yüz kıpkırmızı)
çook üzüldüm kendimi uykuya verdim 2-3 saat odadan hiç çıkmadım az önce geldi
ablam:çocuklar yatınca film izleriz
rabia:asık surat sert yüzle) uykun yok mu? ne izleriz?
ablam:sen bana kırıldın mı? doğru söyle ( gülerek)
rabia:gülerek) yok kırılmadım niye kırılcam
böyle konuşuyoruz ama ben artık çok çok dikkatli olucam yarında başlıyorum menü yazmaya bölee işte çocuklar yatınca film izlicez ablam duygusal aşk istiyor fanaa yada ashiquiyi açarız bakalım ama içim çok buruk çocukluktan beri hiç beceremem üzüntümü,kırgınlığımı saklamayı hiiiç...

ablamla izledik film fanaa'yı izledik ablam kolay kolay ağlamayan bir kadın çok etkilenmedi benim gözler gene doldu tam bi sulu gözüm ama şimdi eskiye göre daha az ağlıyorum eskiden daha çok ağlardım hiç kimse için değmezmiş diyorum şimdi...

herkese güzel,huzurlu,sağlıklı nefis bir hafta diliyorum,güzel günler geçirin hep mutlu olun bu müziğide dinleyin güzel hissetmeniz garanti :KK66:

ya bugün başlarda güzeldi sonra bir cozuttum,bilerek yazdım gene ama ki utanayım diye utandım da:KK23: başkada birşey yemem dünyayı yedim ooofo_O
Kahvaltım:
1.50 dilim kepek ekmeği(ince dilim),peynir,domates,salatalık,maydanoz
1 tane hurma

Ara öğün:1 parça bitter
Öğle:kabak oturtma(yarım tabak),2-3 kaşık kaşık pilav
yarım kase sarmısaklı yoğurt,yarım dilim kepek ekmeği

Ara öğün:1 tane hurma

ARA:BİTTER ÇİKOLATA,1 DİLİM PASTA,meyve suyu,KEKSTRA,HURMA,BİDE ŞEKER ENİŞTEM YURT DIŞINDAN GETİRMİŞ:KK43:
Akşam:2-3 kaşık pilav,biraz kabak oturtma,yarım dilim kepek ekmeği
3 litre su

:KK49:spor:KK49:
30-35 dk yürüyüş

Ben de katılabilir miyim? 74 ten başladım vermeye ben de. 4 kilo verdim şimdiye kadar.

Back